Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ocak 2019'da engelli aylığına zam gelecek mi?

ve aleykum selam

arkadaşlar,
memur katsayısı maliye tarafından enflasyon farkına göre yeniden düzenlenecek. ben de Genelge yayınlanır yayınlanmaz hesapları yapıp kesin rakamları paylaşacağım.
her şey yarın kesinleşecek ve resmiyet kazanacak.

NOT: gerçi sizler enflasyon farkına göre zammı hesaplamış miktarları paylaşmışsınız:) da ben kesin hesap için yarını bekleyeceğim her zamanki gibi.

ya kalem abla ben anlamadim valla ocakta zam yokmu bu ayki zam yani yarinki cekecegim maasa

İyi akşamlar...her ayın beşinde 2022 maaşı alıyorum....bu ay cumartesi ye denk geliyor 4 ünde yatarmi

Kıtmısınız ya yarın belli olacak işte. 50 kere hep aynı sorular

Deney TV

Süper olmus video durmadan ayni soruyu soranlar var hala. O yazida benim ablanin değil .:D

Peki normalde720 olduysa 1 aylik farkla 789 nasil oluyor ne sacma bu iş)))))))))))))

Ne verirlerse alın cebinize koyun fazla kurcalamaya gerek yok allah bereket versin ama 3 ama 5 zam napcan hiç vermediginı duşunun o zaman ne olcak her neyse bugun her şey netleşcek kalem abla bu işe Noktayı koycak büğün hayırlısı olsun herkese bozdur bozdur harca aldıgın parayı🤔

ben simdi geldim hesapta var ama alamiyorum cunku yatir diye bisey gelmedi oglen baslicak dendi

ısrarla aynı soruyu soranlar beyniniz mi almıyor maaşlar 1 ay geriden yatıyor anlama gıtlığınız mı var aralık ayında ne aldıysanız ocakta onu alacaksınız ocak ayının 1 inden itibaren zamlı olan maaş şubatta yatacak.
yani bu ocağın 5'i ile 7'i arasında yatacak olan maaşlar aralık ayının maaşıdır.
ocak ayının maaşı şubatta zamlı olarak alacaksınız anlayın artık bunu

zamlara gelince evde bakım ücretler 1300 TL-2022 aylığı ise 500 TL üstü olmuştur

Degerli arkadaşlar şimdi diyorsunuzki şubatta 789 tl martta tekrar 720 bir aylik fark 69 tl mi o zaman bize 300 zam verilmeliydi 6 ayin toplami yani kalem kardeş bir aciklama yapsa maaşlari bilelim degilmi

Ölüm aylığı
Annem %50 - 746,50 tl
Ablam %25 - 373 tl
Alıyorlar
2019 Zamlı ne kadar alacaklar?

Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla engellilerin 2019 yılı zamlı maaşları da belli oldu. 2022 engelli aylıkları; Yüzde 40 ile 69 arası için 480 TL, yüzde 70 ve üzeri için 720 TL oldu. Evde bakım aylığı ise 1305 TL oldu

Engelli ayliklari ne kadar oldu daha hesaplamadinizmi bu gun ayin 4

Kalem abla dört gözle senin hesaplarini bekliyoruzzz

Yok bizde bekliyoruz

Bn yukarlarda paylaşilan şubat ayi icin 789 diyen arkadaşin haberine karşi kalem abladan hesap bekliyorum

Arkadaşlar bu yaptiğiniz hesaplar hemen hemen kalem aplanin hesabı bir olacak artısı var eksiğı yok bu rakaramlarin 480 720 fazlasini beklemeyelim bosuna

doktorlar 100 100 rapor verdiler heyet kaça düşürür

doktorlar 100 100 rapor verdiler heyet kaça düşürür

Üst Alt