Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ocak 2019'da engelli aylığına zam gelecek mi?

Ben bugün çektim atm.. Ocak 4 ü 650 lira .. 720 lira bir sonra ki ay a

ptt matiktenmi çektin gardaş yani atmden ne zaman çektin biz bakıyoruz yok atm vermiyor saat 4 gibi baktım yoktu sen nezaman çektin

Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla engellilerin 2019 yılı zamlı maaşları da belli oldu. 2022 engelli aylıkları; Yüzde 40 ile 69 arası için 480 TL, yüzde 70 ve üzeri için 720 TL oldu. Evde bakım aylığı ise 1305 TL oldu

Doğum tarihinin sonu 5 olup bugün çeken varmı ptt matikten atmden arkadaşlar

Evet PTT ATM'den çektim bnde suan yatmış ayın 5 denk gelen PTT ATM'den cekebilir

memur taban aylık katsayısı ne oldu ? hiçbir yerde yazmıyor bilen varsa söyleyebilir mi Kalem abla bilgin var mı

Kalem hanim bi bilgi ykmu bugn paylasacaktnz ne kdar alacaz die maaslar noldu nekdar

Arkadaşlar aslında alınabilecek maaş bir nevi belli. Yeni asgari ücret 2 bin 20. Mantık yürütürsek evde bakım + 2022 maaşı eşittir asgari ücret miktarı.yani 1.300 + 720 eşittir 2 bin 20. Günümüz Türkiyesinde fazlası en azından bir kaç bence mümkün değil.sitenin sevgili kalem ablası haklı olarak kendimizi savunamamıza bazen kızıyorsun inan aylık bağlanma aşaması o kadar zor ki kimse risk almak istemiyor olabilir.Nasil işçi haklarını savunan sendikalar varsa diye devam etmek istersem konuyu uzatmış olurum. Sözün özü şimdilik maaşlar yeterli gibi...

Bu kriz döneminde %40 %69 arası maaşın en az 500 lira olması gerekiyordu onu bile çok gördüler yazıklar olsun...

Merhaba maas günü cumartesiye denk geldi ama Cuma çekilecek diyenler olmuş haberim yoktu cumartesi verirler mi acaba 😏

nzfcnr94 kartın varsa çekebilirsin yoksa merkez yani büyük postaneler öğlene kadar açık galiba. maaş günü 5 ve 6 olanlar kartları varsa ptt atm lerinden çeke bilir maaşlarını hayırlı olsun..

Benim maaş gunum ayin 6 sına denk geliyo yanina pazara ptt kartim var pazar gunu cekebilirmiyim

Dün akşam atm den maaşı çektim kartı olan arkadaşlar maaşlarını çekebilirler

4441788 Arayın hesaba geçmişse gider alırsınız

1 ve 6 olanlar gün icinde çekim yapamazlar gece 12 den sonra atm lerden paranızı çekebilirsiniz

Bnm aciklamam 70 ve ustu 720 tl şubatta bir dafaya mahsus 789 tl 60 ile 40 arası 483 tl şubatta bir defaya mahsus 504 gibi bu hepsi içelim pepsi

Ptt kart olmadan atm den tc ile çekilmez mi ya veya numara

Arkadaşlar,

dün okuldan geldikten sonra sürekli Genelge'nin yayınlanmasını bekledim. ama maalesef Genelge yayınlanmadı.
Daha önce de anlattığım gibi Maliye enflasyon farkına göre memur katsayısını yeniden düzenleyip genelge ile ilan ediyordu. ama Genelge henüz yayınlanmış değil. dünden beri sürekli takip etttim ama henüz bir gelişme yok.
İlk defa bu kadar gecikme oldu. ben de şaşkınım.

memur katsayısı olmadan 2022 ve evde bakım maaş hesaplarını yapmam mümkün değil.

memur katsayı belli olur olmaz maaşları hesaplar, buradan ve sabit başlıklardan ilan ederim.

Üst Alt