Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
elbette ben de enflasyon farkına göre maaş miktarlarını da memur katsayısını da hesaplayabilirim. sizler de bu şekilde hesapladınız zaten. ama bizim yaptığımız hesapların hiçbir kesinliği olmaz.
2022 aylıkları hesaplanırken maliye tarafından belirlenen memur katsayısı dikkate alınacaktır. dolayısıyla resmi olarak belirlenecek olan memur katsayısını beklemem şart.
her sene maaş miktarlarını ilan ederken niye kesin konuşuyorum? çünkü kullandığım veriler mevzuata dayanıyor.
dolayısıyla yanılma payım olmuyor.
işte yine kesin hesap yapmak için ben memur katsyaısının resmi yoldan ilan edilmesini bekleyeceğim.
memur katsayısını mevzuata dayandırmadan maaş miktarlarını ilan edemem.
Maaşların yükselmesi ve gelir kriterinin kaldırılması için bir kampanya başlatmıştım ancak yeterince ilgi görmediği için takipçisi olmayı bırakmıştım. Bazıları ya çok üşengeç olup 5 dakikalarını ayırıp destek veremiyor ya da tuzları kuru.
Tüm dünya da engelli maaşları ve hakları ileri giderken bizde yerinde sayıyor. Bugün yavru vatan kıbrısta engelli maaşları bizden 2-3 kat daha fazla. Oradaki devlet engellilere her ay su ve elektrik faturaları için 100 TL destek veriyor. Geçtiğimiz haftalar da engellilere ve yoksullara bir defaya mahsus 1000 TL dağıtıldı.
Devlet görmezden geliyor anlayın artık bu ülkede engelli her birey devlet nazarında sadece bir obje cimere yazı yazdım maaşla ilgili sözler doğru hakkımızı istemek olunca ciddiye alıp cevap bile vermiyor lar
[FONT=Segoe]Yüzde 40 ile yüzde 69 engeli olanların aylığı 433,68 liradan 480,21 liraya çıkacak. Yüzde 70 ve üstü engeli olanların aylığı da 650,51 liradan 720,32 liraya ulaşacak.[/FONT]
@Kalem[FONT=sans-serif]kalem apla bi soru kafama takıldı yönetmenligi tekrar okudum göremedim degiştimi acaba[/FONT] [FONT=sans-serif]kafama takılan 2022 aylıgı alan biri herhangi bi sebeple aylıgı kesilirse sonradan tekrardan baglatırsa[/FONT] [FONT=sans-serif]5 yılı geçmezse rapor istenmiyordu 5 yılı geçtikten sonra başvuru olursa rapor isteniyordu [/FONT]