Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Osas sendromu (uyku apnesi) için yüzde kaç oranında rapor veriliyor?

Mesela %20 ya da %40 verdiler ama bu süreli mi yoksa süresiz mi veriliyor onu merak ediyorum ben uyku apnesi hastasiyim aynı zamanda astım var ve sft sonuçlarım biraz kötü en az %20 verirler diye tahmin ediyorum ama bu süreklimi yoksa ömür boyu mu olur

uyku apnesi ağırsa bildiğim kadarı ile %35 veriliyor siz cpap cihazı kullanıyormusunuz uyku apnesi için kullanıyorsanız ağır olduğu için %35 alırsınız. astım dan %20 alısanız %40 barajını gecersiniz .

bu arada astım düzeldiğini duymadın tam aksine zamanla dahada ilerliyor.kafanız soru işaretleri kalmaması adına siz rapora başvurun astım ve uyku apnesi dışında (psikiyatri hariç süre koyulabiliyor) rahatsızlıklarınız varsa onlarada muayene olun 1 puan 1 puandır.

Benim sft sonucuna normal dedi ama astım bronşit başlangıç tedavi başladı bide hangi devlet act oran almak için aralıkları ne olacak burada görüntü nasıl paylaşıyoruz benim sonucun gibi olupta oran alırsınız diyen de var aynı orana benzer olup oran alamazsınız diyen arkadaşlar var

baytürk
en son sft sonucumu size yazmak istiyorum bir yorum yaparsanız sevinirim
FVC:%61,8
FEV1:%65
FEV1/FVC:&85,82

uzun adam
Ben nefes alamıyorum panik atak astım bronşit tedavi başladı hava cihazida var ama sft değerlerin fvc 87 fev1 91 fev1/fvc 104 ama normal diyor kilo yüksek olunca mi değer düşüyor ondan sordum

merhabalar. arkadaşlar daha bu gün uyku apnesi test sonuçlarını aldım ahi 38.5 aynı zamanda tansiyon hastasıyım ve bel fıtığım var sizce vergi indirimi için müracat etsem şansım ne olur sigorta girişim 1990 yaklaşık 8000 günüm var

Uyku apnesi kesin %35 alırsınız ama diğerlerine yorum yapamam ama duyduğum kadarı ile bel fıtığından %8 alabilirsiniz

uzun adam ilginiz için teşekkür ederim bu durumda biraz şansım var gibi

Daha önce de sordum arada kaynadı galiba ahi değerim 46.7 çıktı dün gece makineli yattım pazartesi sonuçlar çıkar dedi ahi durumuma göre ne kadar rapor alırım yoksa 2. Yatış sonuçlarına göre mi rapor veriliyor

Lenfoma hastalığım vardı lenf kanseri Yani tedavim bitti remizyondayım şu an daha önce de sol ayak Fİbula kemiğim kırıldı

Teşekkür ederim hocam direk hastaneye rapor merkezine gitsem vergi indirim için olurmu

günaydın.
yaklaşık 15 gün önce vergi indirimi için belgelerimi teslime ttim süreci takip edebileceğim bir yer var mı?

ozgurmeric74
Merhaba. Benim birkaç sorum olacak müsadenizle. Öncelikle %77 AHI uyku apnesi hastasıyım. Raporum özel hastaneden. Ayrıca yüksek tansiyon hastasıyım ve hap kullaniyorum. Bu raporumda özel hastaneden. Şimdi ben vergi indirimi ve erken emeklilikten faydalanmak istiyorum. Fakat işyerimin bilgisi olmadan işlemleri başlatmak ve engelli raporumu alıp once vergi indiriminden faydalanmak ardından da önumüzdeki yıl brüt maaşım 4000 üstü olduğunda Nisan ayında emeklilik için başvurmak istiyorum. Birde işyerimde calışmaya devam ederek emekli olmak istiyorum. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim. Hastane bana vergi dairesinden emekli olmak istediğine dair sevkle gel dedi. Ama ben önce vergi indiriminden faydalanmak icin rapor almak istiyorum. Ardından emekliliğe başvurmak istiyorum. Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler. Sağlıkla kalın.
ozgurmeric74
Birde eski işyerimde emekli olduktan sonra da çalışmak istiyorum. Bu mümkünmüdür. Teşekkürler.

Uyku ap nesi ozel hastanede kaca oluyor muayene hepsi icinde

patpat55

İlk yatış 750 ikinci 750 toplam 1500 TL. Tamamlayıcı Özel sigortan varsa ilkini karşılıyor. İkincisi cepten.

Uyku apnesi testini yaptirdim gogus icin daha sonra baska hastanede kardiloji bolumune gittim ordaki test istedi goguse yonlendirip yaptiracam dedum olmaz dedi simdi biri aciklandi oburune gircen dedi duyelim girdik sonra ilk sonuc ahi 40 ikinci ye girince oda 30 cikti hangi uyku apnesi raporu gecerli oluyor bilgisi olan

fikret11
Ilk yatista agir cikti simdi ikincide cihaz icin tutki orta cikti hangisi gecerli olur

patpat55
Şu konuda bilgisi olan yokmu universitede istediler test egitim arastirmadada istediler universite yogun oldugu icin baya gun attilar simdi onun test gunu geldi egit7m arastirmada istedi onun testi yapildi burasi agir cikti universitedeki testi yaptircan dedi doktor ona bakicam dedi egitim arastirma sonucu 30 sinir cikti universite 28 cikarsa hangisi gecerli olacak en sonki yapilan testmi agir sonuc cikanmi

uzun adam

Ilk raporla heyete basvurulurmu 2 ci yatisi beklemeden ama onlar pc ciktili 2 inci yatistan sonra imzali olcak diyorlar

İlk raporunuzu hastaneden aslı gibidir yaptırın yeterli hatta 2 tane yaptırın. Birini heyette birini vergi indirimi başvurusunda kullanırsınız.

Üst Alt