merhabalar dün başka bir forumda aşağıdaki sorumu yöneltmiştim anacak cevap alamadım.sizin bir bilginiz varmıdır ?(sağlık bakanlığı 184 hattı alınan raporun geçerli olması gerejtiği bilgisini veriyor ancak hastane uygulamak istemiyor) bu arada bugün gittiğim hastane tetkiki onaylayamayacığını söyledi.
engelli raporu için, bugün göğüs hastalıkları birimine gittim.sgk anlaşmalı hastane yapılan uyku apnesi testini kabul etmeyerek,devlet hastanesine sevk ederek PSG istedi.(göğüs hastanesine sevk ederken oranın yetkili birimine sevk yaparken not düştü."hastanın engelli raporu için başvurusu mevcut olup,ekli özel hastaneden alınan raporun geçerli olup olmadığı,geçerliyse oran verilmesi,geçerli değilse PSG çekilmesi" diyor.sitede raporun kabul edeilmesi gerektiği ve onaylalan birçok rapor sahibi mevcut.Geçerli olduğuna dair bir yazı,uygulama talimatı veya resmi bir duyuru varmıdır ? çünki sevk edilen hastaneden telefonla aldığımız teyit tede geçerli olmadığı yönünde.bende hiç bir şey ispat edemiyorum.görüş ve yardımlarınızı rica ederim.
merhaba,yarın sevk edilen hastaneye gideceğim.elimde herhangibir belge veya duyuru olsun istiyorum.konu hakkında bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum.tşk ler