Merhaba arkadaşlar 1 ay önce Samsun Göğüs Hastanesinde uyku testine girdim bugün sonuçlarım çıktı doktor olmadığından sonuçları gösteremedim yarın tekrar hastaneye gideceğim.
Daha önce 2 defa burun ameliyatı Burun Deviasyon ameliyatı geçirdim ilk ameliyat da sonuç alamadım bir yıl sonra tekrar ameliyat oldum şuan burnumdan nefes alabiliyorum fakat apneden kaynaklı uyku problemlerim hiç geçmedi.Burun ameliyatından sonra kronik sinüzit problemim başladı.
Uyku testi yaptırdım sonuçları AHI 46,6 AĞIR OSAS KBB POLK. SONRASI CPAP TİTRASYONU İÇİN ÇAĞIRILACAK sonuçları yarın doktora göstereceğim. Bana cihaz ve rapor olayında neler yapmam gerektiği hakkında bilgi verecek süreçleri yaşamış olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Bu hastalıktan kaynaklı gün içinde ara ara kalp ritim bozukluğu gibi şikayetlerim var daha önce doktora gitmedim bu şikayet ile alakalı AHI değerimin yüksek çıkacağını düşünmüyordum biraz stres yaptım genel bir kontrol yaptırmayı düşünüyorum kalp, tansiyon, şeker vs. biraz yaşantımıza dikkat edip cihazı kullanmaya alıştıracağız kendimizi sanırım.