evet bugün qankara daki citroen bayisine bir uğrayayım dedim bi baktım c5 aircross gelmiş. hatta bir de test dürüşü yaptım. araç güzel arkadaşlar. lansmana özel fiyat olarak 239 bin 233 bin gibi fiyat gördüm. 5000 tl kaporo yatırıp eylül ayında satışlar başlicakmış dediler. süspansiyon sistemi hakkaten güzel test sürüşünde yanımdaki görevli direksiyonu benden alıp kendisi kasisler hızla girdi. normal bir araç olsa kafamızı tavana vurmuştuk. citroen hakkaten bu süspansiyonu iyi yapmış. zaten bu adamlar benim bildiğim bileli süspansyoncuydular...
eat 8 otomatik şanzıman, dizel 130 beygir 300 torklu motor. vites kulakcıkları ileri güvenlik özellikleriyle araç iyi olmuş. kocaman bagaj var. arkada 3 ayrı koltuk var. sırtlık ayarı en son durumda bile sanki normal aracın sırtlığı gibi geldiği için sırtlık ayarı beni o kadar çok etkilemedi. koltukalrın kayar olması ise güzel 3ünün de ayrı ayrı katlanabilmesi ve ileri geri kayabilmesi güzel. tasarım güzel renkler güzel cam tavan fıstık. güzel araba arkadaşlar.
şeytan al diyor .
peki bir soru :
ileri güvenlikli ve konforlu bu bu mu alınır
yoksa 4x4 lü ama ileri güvenlik özelliği olmayan (işte aktif güvwenlik fren, aktif serit takip sistemi, carpışma uyarı sistemi vb) olmayan tucson mu?
günün zor zorusu.
eat 8 otomatik şanzıman, dizel 130 beygir 300 torklu motor. vites kulakcıkları ileri güvenlik özellikleriyle araç iyi olmuş. kocaman bagaj var. arkada 3 ayrı koltuk var. sırtlık ayarı en son durumda bile sanki normal aracın sırtlığı gibi geldiği için sırtlık ayarı beni o kadar çok etkilemedi. koltukalrın kayar olması ise güzel 3ünün de ayrı ayrı katlanabilmesi ve ileri geri kayabilmesi güzel. tasarım güzel renkler güzel cam tavan fıstık. güzel araba arkadaşlar.
şeytan al diyor .
peki bir soru :
ileri güvenlikli ve konforlu bu bu mu alınır
yoksa 4x4 lü ama ileri güvenlik özelliği olmayan (işte aktif güvwenlik fren, aktif serit takip sistemi, carpışma uyarı sistemi vb) olmayan tucson mu?
günün zor zorusu.