cabbar0101
Daha ismimi doğru yazmak ve anlamaktan aciz birisi benim yazılarımı anlayacak...
"kaç kişiyle sorguya almak" ne demek? "Küstahlık" ne demek? Ben size bu komik sözler için cahil diyor muyum?
Siz yokken burada YDO ile ilgili çok fazla konuştuk. En son sevdiğim bir abimle YDO şu olur, bu olur hesaplama şöyle diye atıştık. Benim kalbim kırıldı. Bende kendi adıma YDO ile ilgili bir şey paylaşmayacağım dedim. Ve ilgili başlıkta derin ekonomik bilginizle kopyala yapıştır yaparak YDO böyle çıkar 300.000 altı olmaz dediniz. Bende yorum yapmıyorum, 2 ay sonra hep birlikte görelim dedim...
Amanın...
Sizin kopyala/yapıştırınıza doğru demedim diye küstah oldum...
Benim alt-üst yapımı boşverin. Siz kendi yapılarınızla ilgilenin. Herkes kendinden sorumlu bu hayatta. Herkes kendi yaptığının söylediğinin bedelini öder. İnsanlara laf atmadan önce benim bilgi birikimim nasıl, acaba ben mi ukalalık yapıyorum diye düşünün...
Bu arada 2 ay sonra açıklanacak YDO ile ilgili tahmininiz Devlet'in resmi rakamı değildir. Tahmindir. Formül resmi rakamı derseniz, o konu ile ilgili de farklı görüşler olduğunu defalarca söyledim ama anlamada sıkıntılarımız var...
Siz kimsinizki sorduk bekliyoruz diyebiliyorsunuz.
Neyi sormuşum neyi bekliyorum? Başka konularda başka durumlarla ilgili söylediğim sözleri cımbızla seçip, başka bir başlıkta bana saldırmanız... Komik
Bu arada ben StratoS. Gerçek ismim Burak. Yaşım 32. Ekonomi, İşletme, Kuzey Avrupa Ekonomi Yönetimi Lisans, İşletme Yönetimi Yüksek Lisans, şuanda da Yönetim Bilişim Sistemleri Lisans okuyorum. Evliyim, 1 yaşında oğlum var. 15 yaşımdan beri araç kullanıyorum. Amatör yarış pilotuyum. Ayrıca motosiklet hastasıyım ama sağ kol engelliliğim sebebiyle artık binemiyorum. Meslek hayatımda 10. yılı dolduruyorum. Farklı şirketlerde Ekip Yöneticiliği, Portföy Yöneticiliği, Müdür Yardımcılığı, Kamu Uzmanlığı ile ilgili tecrübelerim var. Favori rengim kırmızı, tekne ile balık avlamayı, kamp yapmayı ve elektronik müzik dinlemeyi seviyorum. Kim olduğum ile ilgili var mı başka söyleyeceğiniz bir şey?
Bundan sonra yani 25. mesajından sonra bende seni takip edeceğim. Birisiyle tartışmanızı görür görmez, işte ukalıkla insanları zıvanadan çıkarıyor diyeceğim, emin olabilirsin...
Ne yapacağım, burası sanal alem. Şikayet ettim, sataşmalarınız devam ederse yine ederim. Bilgi paylaşmak yerine saldırırsanız yasaklanmanız için elimden geleni yaparım. Kuralları olan bir ortamda, kuralları olan bir Devlet'te yaşıyoruz. Dolayısıyla ben birşey yapmam, uyarırım, kurallar herkese ne ise o yapılır...
Sevgilerimi sunuyorum...
texasboy77
Full+Full SUV diyorsanız şuan C5 göz kırpıyor. Yıl sonunda limit artışı ile muhtemelen Tucson'da alınabilir Elite Plus olarak.
X1 evet, benimde hayalim olan bir araç. Ama mevcut koşullarda limit artışı ile bile zor alınabilir.
Ceranimo
En iyi SUV, en iyi araba diye birşey yoktur. Öyle olsa, herkes onu alır farklı modeller olmazdı. Size uygun araç, size uygun SUV vardır. Eğer aileniz geniş ise, sportif değilde daha çok klasik kullanımınız varsa, bagaj hacmi sizin için önemli ise, ve araç konforuna önem veriyorsanız 7 yıl garantisi ile
gönülyarası nın bahsettiği gibi Tucson alabilirsiniz.
Ama biraz sportif bir araç arıyorsanız 3008'e bakabilirsiniz. Ford Kuga'da elbette boyutları sebebiyle tercih edilebilir. Ama fiyatı bir miktar yüksek kalıyor.
Bütçeniz nispeten kısıtlıysa Qashqai tercih edebilirsiniz.
Şuan C SUV segmentinin en çok satan ilk 3 aracı, Qq, Tucson ve 3008 dir.