Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

Dün o kadar çok bayi aradım ki İnanın hatırlamıyorum. Ama bildiğim Trabzon.konya,Kayseri,Adana,Ankara bayileri yok diyor. Biriside istanbuldan 155 almış, diğer forumda yazmış,

Dün o kadar çok bayi aradım ki İnanın hatırlamıyorum. Ama bildiğim Trabzon.konya,Kayseri,Adana,Ankara bayileri yok diyor.

SATILIK FORD KUGA

Aracım 2018 Haziran ayında trafiğe çıkmıştır. Kusursuzdur. Titanium paket olup ekstra cam tavanlıdır. Ayrıca özel renk ücreti ödenmiştir. Özelliklerinden dolayı ÖTV bandı diğer aynı model kugalardan farklıdır. (Renk ve cam tavanından dolayı). Aracın 3 yıl garantisi vardır. BAKIMLARI 06.21.2019 TARİHİNDE YIL DOLMASINDAN DOLAYI FORD SERVİSİNDE YAPILMIŞTIR. Araç kullanım dışı zamanlarda kapalı garajda muhafaza edilmektedir. Tereddüt edilmeyecek çok temiz ve güvenli bir araçtır. Alıcısına hayırlı olmasını dilerim.

4 Adet Orijinal Lassa Competus Winter 2 Kışlık Lastik Kasım 2018 tarihli 3000 TL değerinde.

Yan Basamak Orijinal Bayide Takılmıştır 2000 TL değerinde.

Kapı yani orijinal krom kaplama Çıtalar yapılmıştır.

Ford Kuga 1.5 TDCI (DİZEL)

KM:19000

Powershift vites (otomatik)

Herhangi bir tertibat bulunmamaktadır.

4x4 mü 4x2 mi ve evet lütfen fiyat?
engelliden engelliye fiyatı ve bir de engelsize fiyatı?

Ankara bayi nissan x trail in premium modelini 165 fiyat verdi. 2000 kapora verdim yazıldım. Yarın honda civic i iptal edecegim. Kismet böyleymis.
O kadar laftan sonra aileyi düşündüm. 7 koltuklu kalmis ellerinde, otv sınır fiyatına sokunca dayanamadim artik. Hanimla kiz sevindi ben az sevindim.
Onlar bana civic almaya izin vermislerdi ben de onlara jest yapayim dedim.
Onların mutlulugu benim de mutlulugum olur (hadi be ordan diyor iç ego sesim 😃😃😃)
Adaptive cruse control yok, android auto yok ama başka şeyler var. Arka koltuk ısıtma, otomatik uzun kısa far, otomatik park, arka kayar koltuk, arka sirtlik egimli koltuk, 40-60-40 katlanir koltuk, tavan bari, acilabilir cam tavan, cok genis/ferah ic mekan, aktif fren, isitmali direksiyon vb.

Serengeti70

Honda yı kaça bırakmışlardı.hangi modeli ..
Bu arada allah kazasız günlerde mutlu huzurlu kullanmak nasıp etsin.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

120 ye burakmislardi. En üst executive + modeli benzinli turbo motor

Sagolun, daha iyileri sizlere nasip olsun!

Serengeti70 165 bin demişsin, bende imkansız diyorum resmen senden ne olduğu belli olmayan fazladan en az 10 binlira almışlar.bu kesin ve net ister inan ister inanama.
daha önceki yazılarımda arabamı kaça aldığımı yazmıştım ama okumadıysan tekrar yazayım tucson elit plusı 152 binliraya aldım verdikleri hediyeleri saymıyorum bile. sakın şunu deme senin araç tucson benimki xtrail , senin aracında ötvli fiyatı ile benim aracın fiyatı aynı yani bize olan en üst limit 243 binmi ? ikimizinde araçlarının fiyatı 243 bin ,ötv düştükten sonra ben 152 bine alabiliyorsam sana nasıl olurda 165 bin fiyat çekerler akıl alır gibi değil bence bir yanlışlık var

Arkadaşlar şuan xtrail araştıdığım için bir takım fiyatları biliyorum. Xtrail Liste fiyatı 270.000 TL. Bu sebeple 247.000 limit üzerinde düşünürsek dediğiniz doğru. Ama xtrail 2018 model, 2019 u yok yeni motor seçeneği ile gelecekmikmiş, haliyle bayilerin elindeki 3-5 araçtan başka bulamıyorsunuz. Tercih meselesi. şehiriçi 5,8 - 6 Lt yakıt katalog değeri ama kullananlar 9-10 Lt olduğunu söylüyor. Buda beni kararsız bırakıyor.

Mehmetyilmaz

Ops işler karıştı burada...bu bayileri anlamak zor.

bende bugün uğradım Ankara'daki bayilere uğradım.Önce peugeout 5008 baktım sonra x-trail . 5008 için araç takas yöntemi ile en üst paketi 160 bin gibi bir rakama indirebileceklerini ama araç takasının şart olduğunu yoksa 243 limitini geçtiğini x-trail ise banada 165 bin gibi fiyat verdi onlarda farkında 243 bini geçemeyeceklerinin bu yüzden bir kısmını başka bir fatura üzerinden kesiyorlar meblağın bu sayede 243 limite düşüyor benim içime 5008 yattı hafta sonu eşimle birlikte bakacağız

cresadur
5008 alam imkanınız varsa kesinlikle onu tavsiye ederim. XTrail de fena değil ama 5008 çok daha güzel ve kullanışlı. Xtrail vites kombinasyonu Peugeot ya göre çok hantal ve güçsüz.

Tucson n line bayilere geldi mi acaba ? Bilgisi olan varmi ? Nette turkce tanitan bile yok

@Defne1234

Yeni kasa 508 gelecek fiyatları henüz açıklanmadı.Ama en düşük paketi bile muafiyet üstü olur diye tahmin ediyorum.
Bu Fransızlar araba yapmayı öğrendi sonunda.Yurt dışı paketlerinde gece görüş özelliği bile var.O paket Türkiye'ye gelmez sanırım.

5008 tam otomatik olduğu için önceliğiniz olmalı ama gt line paketi nasıl verecekler takas şartıyla anlamadım, n line tucson forumlarda ve facebook grubunda resimlerini paylaşanlar var bi göz atın derim ve yeni gelen c5 aircroos ta güzel ona da bakın derim..

evet ben de 5008 in takas yoluyla nasıl veriyorlarmış anlamadım. yaw iyice kafamıkarıştırıyorsunuz.
ankara da adım çıkacak rezil olucam valla. bu adam deli diyip beni bayiden içeri almicaklar.
citroeni iptl ettik, honda yı iptal ettik şimdi sıra nissan da mı?
bu arada allem ettim kallem ettim X trail in fiyatını 161 e indirdim.
evet 247.700 e denk gelen (yaklaşık 154 bin) bir fatura kesiyorlar ayrıca işte aksesuar adı altında birçok işlem yapıp (alt basamak, seramik boya kaplama, cam filmi takma, kaput filmi, motor yıkama, deri koltuk temizliği, ıvır zıvırlaryıyla işte ek 7 bin tl para akazanıyor bayi. olay bu.

evet ama bakın 5009 alabilirsek eğer yarın nissan ı da iptal ederim. 5008 süper araba artık. o araçta yok yok.
x trail in bazı yamuklukları var biliyorsunuz yazdım daha önce ACC yok, android auto yok vs.

LUTFEN ACİL CEVAP. 5008 TAKASLI NE DEMEK ? ESKI ARACIMIZI TAKASA MI VERİYORUZ? 5008 İN GT-LINE DONANIMINA DA GEREK YOK. ALLURE ELEGANCE PACK DONANIMI DA YETERDE ARTAR BİLE. YOK YOK O PAKETTE.
5008 ALABİLİYOR MUYUZ? YARIN PEJO GÖRAL I ARAYAYIM.....

Defne1234

Var ama bizim dilime girmiyor

2019 tuscon 1.6 style plus 4x2 dizel 133 000 tl fiyat verdiler.4x4 ler bizim dilime girmiyormuş.
yeni elentra elite 1.6 benzınlı otomatık 155.000 den 99 000 tl fiyat verdiler. yarında hondaya gideceğim işin gerçeği benim sürem 24 aralıkta bitiyor ama bi bakmak ıstedım bu arada gecen gun renaultta ugradıgımda arac basına 2000 euro zam gelecek dendi.
bugunde hyundaıde kdv yuzde 20 ye cekılecek dendı.

tuscon ıcın hıc bır sey vermedı kadın dedım yokmu hedıyesı vs yok dedı.

cresadur
acil acil

aranıyorsunuz acil acil.
lütfen cevap veriniz.
telefonumu versem sizinle konuşabilir miyiz lütfen?
bugün özel plaka bile seçmiştim ama 5008 gibi bi olay varsa yarın nissan ı iptal etmeliyim....

:)
:D:rolleyes:

Bana kendileri teklif etti ankaradaki bayi konya yolu üzerindeki şuan 2 tane araç yolda dedi istanbul yolundaki bayi ellerinde arac olmadığını ekim ayinda da fiyat bandinin belli olmadigini söyledi arac takasi isini onlara dedigimde sizin aracı ucuza almak icin demislerdir nissandaki gibi fatura kesecekler baska malzemeye seklinde bilgi verdi

Okey. Tesekkur. Sizdeki arac neydi? Gelecek olan araçlar GTLine donanım mi ? Renkleri söyledi mi?

Iki açık renk dediler diye hatırlıyorum ben ama aracı verme taraftarı degilim nissanda ki gibi çözme olayı daha mantıklı aracı çünkü düşük fiyata alacakları aşikar

hsancay
Ok. Yarın bir pejoyu arıyorum. Cresadur a dediklerini bana da dicekler mi yada bakalim bana ne dicekler? Hatta gideyim yuz yüze konusayim. Eger anlasabilirsek pejoyla nissan i serbest birakayim siz alin.

Hah ha cok komik ya. Vallahi bu ulkede yasamak cok zevkli hergün başka bir macera atraksiyon gelisme şaşırma sasirtmaca....

Ha araç beyaz benimki kac tane bayi var ki Ankara da zaten? Mecsan bayisinde var arac gidin onlarla konuşun. Beyaz ve gri .

Üst Alt