Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

StratoS aynı dili konuşamıyoruz maalesef. satış ile alış tutarı arasında bağlantı kuruyorum ben. mesela bayii 100.000 tl ham fiyat ile almış olduğu bir aracı ÖTV muafiyetli olarak 118.000 TL altında satamaz. ben bunu anlatmaya çalışıyorum. satar ama aradaki ÖTV farkı bayiinin zararı olur. fiyatları çekebilecekleri sınır bu işte bunu demek istiyorum bende.

Victory09

ben de aynı gruptan Opel'in Grandland X modelini aldım bu ayın sonunda teslim alıcam. güvenlik kullanışlılık ve yakıt yönünden kullanıcı yorumlarına göre gayet yeterli bir araç

StratoS hocam,

Sırf bu yüzden bize BMW satmak için yeni fatura yada matrah adı herneyse yeniden düzenlediler ama bi usulsüzlük yapıldıgı için vergi dairesi kabul etmedi ve BMW satışları durdurdu.
Daha sonra da ceza yemiş dediler zaten.
Demek istediğim kafasına göre fatura kesemiyor sanırım.
Ülkeye girerken belirtilen rakamın altına veremiyor diye biliyorum.
Çok teknik konular o yüzden çok detay veremiyorum malasef.

Victory09

Faturasına kadar hazırlanmıştı ama son dakika vazgeçtim ocak ayını beklemeye karar verdim almak isteyen varsa bayi aktif iriyil bayi

Bu saatten sonra aktif güvenlik sistemleri paketi olmayan araç almak bana mantıklı gelmiyor. Ben passat düşünüyorum onda opsiyonel olarak var ama bu özellikli olan daha hiç gelmedi dediler, bende mail atıp bu isteğimi belirttim yeni yılda bu paketi içeren araç getirirseniz alacağım diye, onlar da dönüş yaptılar sanırım bunun için çalışacaklar.

Victory09

selam. benim de kafam oldukça karışık.
aktif iriyıla uğaramıştım 2 hafta önce. araç yoktu ellerinde. gelecek 5008 ler eat 6 olacak demişlerdi. bence araç güzel. şanzıman da keşke eat 8 olsa. (ancak çok da önemli midir acaba 8 yada 6. olay sadece yazılımsa ?)bide vites topuzu olmayacak v.s demişlerdi. Neyse bir diğer husus Tiguan da beni korkutan da bu olay. şanzuman başıma iş açar mı? Aynı korku vw ve skoda grubu araçlarda var. Evet almışken mümkün olduğunca dolu ve sorunsuz almak gerekli. (Bu arada bu güne kadar şahin-spring-uno-palio-peugeot 206 otomatik 3 sene -zafira 5 sene -astra otomatik 5 sene sıfır almıştım - vito 114 otomatik 2 sene kadar kullandım. Bütün araçlar ile hep bi duygusal bağım olmuştur araçların zayıf ve kuvvetli yanlarına bakıp ii analiz etmek gerekir. Hayırlısı olsun beyefendi. Dolu 3008 / 5008 alın. Ancak fiyat farkı çok oluyorsa sizin model de güzel...

bakın böyle bi tanıtıma denk geldim. aslında bütün bayilerin bize dudak bükmeden kucak açması gerekir. sonuçta normal yolla da satılsa raporla da satılsa sen paranı kazanıyorsun. Devlet ağırlığını koyup bunları bir hizaya sokmuyor. (Ne yapa ? istese neler neler yapar. Der ki tamam ben satışlar için ötv den vazgeçiyorum. ancak sende normal satışlardan daha uygun hale getirebilirsin ) bir diğer husus aracın liste fiyatı 242 atıyorum. Ancak size 210 TL ye hayırlı olsun Veli bey. Peki raporla alsam ben bunu. AAAA bunu söylediğiniz ii oldu. 150 ye bırakalım azıcık da ikramımız oldu. Ya dayı ne ikramı ?? fiyata bindirim yaptın 130 olmaz mı. Yaaa inanın yapamıyoruz... Nedense .

bu örnek bi tanıtım videosu. hoşuma da gitt. keşke sayıları artsa bu gibi bayi ve markaların...

tılafsınlı

adana bayiini aradım geçen hafta, araç yok dediler. aralık ayında gelecek aracın fiyatını da şimdiden bilemeyiz demişlerdi.

Pevgeot ve ww gittim bugun artik dizel arac bulmak cok zorlasacak diyorlar..emisyondan dolayi..mesela golf dizeli yokmuş

O zaman şimdiden dizel.almak.iyi mi yoksa 5 sene sonra için vanatajli değil mi acaba

Skoda karaq 1.5 TSI dsg cam tavan sunroof hayalet ekran nasıldır ikinci elde zorlanirmiyim acaba tavsiye edermisiniz 208 bin TL satış fiyati

288 bintl.mi Tiguan highline 1.5 TSI cam tavanlı dsg o zaman bu aracı 155-160 arası almak çok mantikli değil mi

MUĞLA PEUGEOT Bayi 5008 allure selection 155tl anlaştık, Mersinde 158,5 fiyat çekmişti.

Halen var mıdır acaba aynı aractan

tiguan higline dsg 155 bin TL ye anlaştık..açılır cam tavan var evet @Aliemin
Benzinli çok yakmaz mi hocam siz araştırınız sanırım bende çok gezen biri değilim aslında düşünmüyor değilim ikinci elde değer kaybı nasıldır bilmiyorum birde bu arac 155-160 arası bulursam mantıklı mı sizce de sıfır fiyati ne kadar kişisel biliyorsunuz dur.

Passat beklesem.2020 de gelir mi derken araçlar zamlaniyor Passat benzinli DSG hayalim olmuyor

Arkadaşlar 5008 allure selection dan güvenlik paketi vs kaldırılmış olduğu için vazgeçtim şimdi 3008 Gt line benzinli 155 bin TL diyor bayiler dizelini de önce aynı şekilde ÖTV muafiyetli alabilirsiniz dediler fakat her seferinde Peugeot izin vermiyor benzinlide indirim yapıyor diyerek benzinli 3008 GT line önerdiler bu aşamada çok kararsiz kaldım. Ocak ayını bekleyip 5008 dizel GT line almaya çalışmak mı yoksa fiyatı artmadan 3008 benzinli GT line alsak pişmanlık yaşatır mi çok aradayim. Siz ne dersiniz ?

iyi akşamlar arkadaşlar

Seat leon fr 1.6 TDı
Volvo v40
vv golf 1.6 tdi comfortlime
OPEL astra Hb
daha önce bu araçları kullanan arkadaşlar hangisini önerirsiniz ??(yakıt-güvenlik -sürüş konforu-2.el piyasası vb)malûmunuz yeni kasa çıkaracaklar 2020 de fiyatlar yılbaşından sonra bir yükselir mi ya da ellerinde stok fazlası olup Ocak Şubat gibi daha uygun fiyata verilir mi hangi ayda almak daha mantıklı sizce ??

Hocam aynı durumdayım. Almıyorum. Benzinli ve dizel gt fiyat listesinde aynı. ÖTV muafiyetine gelince benzinli giriyor diyorlar böyle bişe yok. Benzinli yakıt konusunda rahatsızlık verir. Araca 200 bin verip aylık 200 benzine fazla vermek beni rahatsız etmez diyorsunuz sonra gözünüze batıyor.

Mrb arkadaşlar bizde 2020 model yılını bekliyoruz hem limit yükselmesi icin hemde belki hibrit suv olma ihtimalini düşünüyoruz bu arada c5 aircroost da kafa karıştırıcı ama kesinlikle benzinli dusunuyorum

Hibrit araçlari aractirdinizmi Toyota Corolla baktım ama 5 sene sonra ikinci el değeri kaybı yaşanır mı diye düşündüm halen piyasa soğuk bakıyor gibi geldi benzinli araç yok ama her bayide hibrit satmak için uğraşıyor

Aliemin

Toyota coroolla hybrıd için karar vermiştim ancak,3 ay da 3 defa zam yaptılar ve tok satıcı,tavırları hoşuma, gıtmedı ayrıca satarken mtv den dolayı sorun olacağı düşüncesi de,hakım Honda da,karar,kıldım.aslında param neyse onu,almak diyelim.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugir

Aslında bendr Honda ve arasında kararsız kaldım xpack flama 127 bin şu an hibrit olması pek dinmiyor içime

Honda hangi model LPG'li mi ve fiyat aldınız mı hocam borca girip üst limitlere çıkmak kardan çok zarar mı getirir 5 sene sonra karar veremiyorum

Aliemin

Honda ya soğuk tüm ancak yeni bebeğimın olması masraf maddiyat olarak mecburen lpg li de karar kıldım.kismetse 5 sene sonrası daha iyi sı olur.su anki aracım clio 4 sonuçta ondan iyi ve büyük. Elagence için 112 den anlaştık.

@ugir bey hayırlısı olsun. Elegans derken detay verseniz ? hangi bayi şanzıman. ekstra donanım var mı ? parda indirim oldu mu liste fiyatı ne size ne oldu. Gördüğünüz gibi bi suru soru :) ama arkadaşlara yardımı olur cevapların :)

selimS

Civic sedan eco elegance üst donanım ecevutıve arada 7 bin tl var.fark deri,koltuk 17 ınc jant. indirim 500 tl yaptı .artı 1500 tl ye seramik ve çam fılmı koltuk koruma motor koruma ve 3 yıl seramik güncelleme ve yağmur ıttırıcı uygulama hediye ettıler.bı kac hediye daha ıstıcem kopek balığı anten ve bagaj havuzu gibi Honda ayışığı uskdudar.

TUSCON için cok zorladım ama param yetmedi. Sağlık olsun.

Yeni mi aldinizmi am bayilerde araba yok diyorlardi teslimat ne zaman olcak bende düşünmüyor değilim hatta çok gezen değilim.lpg siz tavsiye edermisiniz Honda gerçekten fiyat olarak makul geliyor ama biraz krddi çeksem 20 bin farkla Skoda karaq da olabiliyor ne dersiniz hocam aldığınız bayide Honda var mıdır halen yoksa aracınız 2020 mi olucak

Òtv indirimli araç almak

Yuzde 92 bagimsiz 2 yil sureli rapor ile arac alimi nasil oluyor bayinin otv indirim orani yuzdesi neye gore degisiyor?engelliden engelliye tertibatsiz arac alimi dahami ekonomik olur?sedan arac dusunuyorum suv dahami iyi olur alinabilirmi

Aliemin

2019 olacak.ben kaparo vrerdım,brc cıkuslı lpg.babamın aracı lpg li hıc sorun yaşamadı. Ben cok kullanmadım ama yakıt olarak yarı yarı ya.lpg sız ıyıde yakıtı cok diyorlar.gücünüz neye yeter ise artık.herkesin imkanı dahilinde artık

Knnakn27
neden kesinlikle benzinli düşünüyorsunuz ?

Muratti1905
internette engelliden engelliye satanlar sıfırdan çok fiyat istiyor nedense o yüzden sıfır daha mantıklı gibi.

Muratti1905

2 yıl sonra mtv ödersiniz bu arada unutmayın. İlan verenlerin hepsi uçmuş gidin sıfır bakın daha mantıklıı.bütçeniz nedir o na göre araç söyleyelim

günaydın tertibatlı aracımı abime sattım tertibat çıkmadan kullanabilir mi?

Beyler, yılda 7-8 bin km yapıyorsanız yeni nesil benzinliler sizi üzmez.
Dizel gibi çok az yakmasını beklemeyin tabi ama, sırf dizel diye boş donanımlı araç almayın.

Son düzenleme:
Aliemin

gıdın ınsgına alında bının daha ıyı araba ben varım dıyor 8-10 K daha koyun tuscon alın:)

Üst Alt