Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

@StratoS değerli arkadaş. canımı sıkan hadise X bi bayi arıyosunuz araç yok diyorlar. sonra bir arkadaş aynı bayiden Y beye ulaşın fiyat verecektir diyo. Gerçekten de fiyat veriyorlar. Olay budur. Ben pratik bir insanım. Bilgi ve tecrübeye önem veririm. sizi de aktif ve tecrübeli gorduğum için yardım istedim. Kafam epeyce karıştı. Fakat 5008 diesel otomatik full ile superb prestige de karar kıldım.

halimtunc

arkadaşım 1.6 CRDI 7 İleri DCT Elite 4x2 (Dizel) için 150 aircross dizel shine için 149 almıştım. fakat şimdi zam geldi biraz nazlanıyorlar. bende nazlanıyorum. onlara diyorum ki arkadaşlar zaten bu aracları önermiyorlar diye :)

@rgpragıp daha dun fiyat teklifi geldi business için 149 ancak araç ocak ayı içinde teslim. fiyatta anormal artıs olursa yansıtırız derler. firma DOĞUŞ OTO

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Tucson Elite için kaporayı gönderdim. Style plus alacaktım ama vazgeçtim.
Beyaz renk için anlaştım. İstanbuldan aldım. Fiyat 146.000 TL. Yan basamak, bariyer ve boya koruma var.
Birkaç şey daha sorcam.
-Elite pakette koltuklar deri. deri olan kısım koltuğun tamamını mı kapsıyor
- bir de sigorta ve kasko işlemlerini bayiden yaptırma zorunda mıyım.

Bir de 3008 dizel piyasada yok. Benzinli Prime Edition için en düşük İstanbul dan can otodan 139.000 TL fiyat aldım. Aynı araca ankaradan 151.000 TL dedi abc Peugeot bayi.

Ankara da, İstanbul yolu şaşmazdaki vw bayiden perşembe günü vw tiguan 1.5 benzin otomatik full paket için 155.000 TL, orta paket için (modellerini hatırlamıyorum) 143.000 TL (pakette cam tavan yok baya boş bir paket) ve t-roc için 130.000 TL fiyat aldım. T-roc malzeme kalitesi olarak dacia falan gibi. Heryeri sert plastik.

Yalnız vw in çalışma prensibi bana ters. Diyor ki kaporayı (5.000 TL) verin. Araç geldiğinde fiyat farkı olursa onu da isterim. Almak istemezseniz de kaporayı iade ederim. Ben de dedim: sizde fiyat farkı olursa diğerleri de yapar. Benim bildiğim kaporayı alınan aracın artık fiyatı bellidir.

Araç almak isteyenlere tavsiyem İstanbul dan fiyat alsınlar muhakkak. Çok farkediyor fiyatlar.

@selimS
Passat için bende görüşebilir miyim.size gelen yerden hangi bayi acaba

2020 de araç alımı daha uygun olmaz mı he 2020 olur diyelim.ki tam sınırda araçlar mesela Skoda karoq vergi dilimi 60 a girse

selo46

Siz canavar alın. Biz araç alıyoruz :)
selimS

Belirlediğiniz arça modelleri için, bulunduğunuz ilde telefon etmek yerine bayiye gidip yüz yüze konuşabilirsiniz. Telefonla o satış temsilcilerini günde 100 kişi arıyor. Elinde 2 araç varsa, telefondakilere yok der, uğraşmaz önüne gelenle konuşurlar.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 09.12.2019 tarihinde yapmış olduğunuz 1902869230 sayılı başvurunuz 16.12.2019 tarihinde ENGELLİ VE YAŞLI HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından cevaplanmıştır:

Sayın

Genel Müdürlüğümüze intikal eden 1902869230 sayılı başvurunuzun CİMER Sisteminden ilgili kurum olan Hazine ve Maliye Bakanlığına sevk edildiği görüldüğünden herhangi bir işlem yapılamamıştır.

Bilginize sunulur.

Bi sayfada gördüğüm herkesin Cimere yazdığı mesaji yazmıştım gelen cevap bu şekilde.

aynı durumdayız @Aliemin yazmışım zaten gizli saklı bişi yok :) DOĞUŞ oto. bu platformdan bir arkadaşın yardımı ile aradım. olmayan araç için yardımcı oldular :) benim canımı sıkan orta paket oluşu ve DSG ne yapacağı belli olmayışı. 2020 yi bekleyebilirsin sorun yok ancak süpriz de olabilir. eldeki bulgur pirinç olayı.

selimS

Zam gelcek diye istemediğimiz araç alcaz istemediğimiz reng araç yok ne kadar ilginç bu arada Opel grandlandx 120 dizel nasıl dur alan arkadaşım var mı acaba

Aliemin

2.el zayıf bu araçta benim fikrimce

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bayilerde araba yok olanda elindeki araca jant eklemis birkaç eksra koymus vision toyota 145e cikarmis
2020de ne olacak 50bine 0.49 0.69 50bine kadar 36 ay lik kampanyada biter ustune bidaha zam koyarlar.kime sorsan otv indirimli aldin olur. Ama fiyatlar uçuk .

Muratti1905

Toyota kadar tok firma görmedim gr ı dırım yapmıyor sürekli zam derdinde

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cam tavan varsa bence uygun fiyatmis teklif için netten mi giriş yapıyorsunuz hocam beyaz cam tavanlı süper olurdu bana da yardımcı olamaz mısiniz

Aliemin

normalde izin almadan ismini vermek istemiyorum. anlayış göstereceğini umarak üstü kapalı bahsedeyim. @dryusuf9436 bey tiguan almış. ben de aradım PASSAT istediğimi söyledim. ancak ben elegance istiyorum. bana gri bussines ocak ayı teslim araç önerdiler. Düşünüyorum. Ancak netten yaptığım araştırmada elegance alan arkadaşlar da var. yani acele etmek istemiyorum. bayi yazdım ben gene yazayım DOĞUŞ istanbul. ANCAK adana da ilgili bayiler var. mesela https://www.youtube.com/watch?v=jIzqzXWJQlI bu videoya ve yorumlara bakınız...

Selamlar,

İlla araba alacaksınız diye, sizi mutsuz edecek ve size uygun olmayan araçlar almayın. O arabayı 5 yıl kullanacaksınız, yoksa hayal kırıklığı büyük olur.

Ben yeni limiti bekliyorum, şu sırada çok mantıklı bir fiyata araç olmadıktan sonra sırf almış olmak için almak bana da mantıklı gelmiyor. Doğuş bana da isteseniz benzinli elegance verebiliriz demişti opak renk olmak üzere, bende adaptif hız sabitleyici şerit takip şehir içi otomatik fren vb olmazsa almayacağımı belirttim. Yeni yılda sanıyorum bu özelliklerde Passat getirirler, ha getirmezlerse de başka araca bakacağım, şimdi kullandığım Peugeot 3008 in GT line donanımı tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor, olmazsa onu alırım. Ama niyetim biraz da geniş bir sedan araç kullanmak.

Hayırlı olsun bende 2015 de elit plus aldım çok memnunum. Rapor süresi 2020 de bitiyor.o zamana kadar yeni kasası çıkarsa gene tucson ile değiştirmeyi düşünüyorum.

selimS

Teşekkürler kardeşim Ilgın için elegqnce limitlere girmiyor ama elegqnce fiyat kaça geliyor ozaman

Elegance nasıl veriyorlar limiti asmiyor mu hocam Passat elegance

şimdi size gerçek bir uzman sorusu.!!! toyotanın sitesine bakarsınız :)
Tüm RAV4 Hybrid Versiyon Fiyatları
Versiyon Tavsiye Edilen 2018 MY
Fiyatları (TL) Tavsiye Edilen 2018 MY
ÖTV Teşvikli Fiyatları (TL) Tavsiye Edilen 2018 MY
ÖTV Teşv. Kamp. Fiyatları (TL)
Hybrid 4x4 Premium e-CVT 408.900 315.400 300.400
Hybrid 4x4 Premium Plus e-CVT 434.000 334.700 319.700 bence 2020 de de bu mantıkla 2019 ları bu fiyata ya da daha aşağı fiyata verebilirler :) siz ne dersiniz ???

selimS

Uzman cevabı:

Belirttiğiniz RAV4 eski kasa. Yeniledi ve yenisi de 336.000 TL den başlıyor, 405.300 TL ye kadar çıkıyor.

Yeni limit yani 2020 yılında diyelim eski kasa 2018 model aracı buldunuz ve aldınız, Satarken 7 yıllık hatta neredeyse 2 model değişmiş bir araç satarsınız. Ve kaybınız diğer araçlara göre daha fazla olur.

Birde aylar önce arkadaşlar sormuştu araç bulamamıştı. Araç bulabiliyorsanız deneyin şansınızı... Birde elbette bulsanız bile min. depoda/showroomda 1 yıl beklemiş bir araç alırsınız. Bana göre 2. el araç ile çok bir farkı yok.

değerli uzmanım @StratoS size hak veriyorum. fakat ince bir ayrıntıyı gözden kaçırmışsınız. aynı olay 2019 modeli için olmaz mı demiştim. malum aralık 2019 model bir araç , ocak 2020 ya da şubat 2020 de alınabilse :) olay bu :)

Haber videosunun açıklama kısmında "facelift" yazıyor. Facelift, makyajlı anlamında kullanılıyor, bu durumda 2020 yılında gelecek araç ağır makyajlı olacak gibi. Bende CX-5 alamasaydım sanırım Tucson'u tercih ederdim. Dış tasarımı oldukça iyi, iç tasarımda eğer video gerçek ise makyajla birlikte epey mesafe katedilmiş görünüyor.

yeni limitin belirlenmesine çok az kaldı umarım normalden biraz daha artış olur. Çünkü yılbaşında zamlarla yine fiyatlar artacak.önümüzdeki hafta belli olur düşüncesindeyim.

Mami Junior

mevcutu kabul etme durumu söz konusu olamazki yeniden değerleme oranı var bu her sene oluyor her türlü artcak limit

Mami Junior

Evet CX-5 benzinli fakat yılda 8-9 bin km civarı yol kat ettiğimiz için o kadar sıkıntı olmuyor. Şehir içi 9-9,5 civarı, şehirler arası ise 7-7,5 civarı yakıt tüketimi var. Lakin tüketim değerlerini sakin kullanımda 1 er litre aşağı çekmek mümkün görünüyor.

Üst Alt