@StratoS değerli arkadaş. canımı sıkan hadise X bi bayi arıyosunuz araç yok diyorlar. sonra bir arkadaş aynı bayiden Y beye ulaşın fiyat verecektir diyo. Gerçekten de fiyat veriyorlar. Olay budur. Ben pratik bir insanım. Bilgi ve tecrübeye önem veririm. sizi de aktif ve tecrübeli gorduğum için yardım istedim. Kafam epeyce karıştı. Fakat 5008 diesel otomatik full ile superb prestige de karar kıldım.
halimtunc
arkadaşım 1.6 CRDI 7 İleri DCT Elite 4x2 (Dizel) için 150 aircross dizel shine için 149 almıştım. fakat şimdi zam geldi biraz nazlanıyorlar. bende nazlanıyorum. onlara diyorum ki arkadaşlar zaten bu aracları önermiyorlar diye
@rgpragıp daha dun fiyat teklifi geldi business için 149 ancak araç ocak ayı içinde teslim. fiyatta anormal artıs olursa yansıtırız derler. firma DOĞUŞ OTO
halimtunc
arkadaşım 1.6 CRDI 7 İleri DCT Elite 4x2 (Dizel) için 150 aircross dizel shine için 149 almıştım. fakat şimdi zam geldi biraz nazlanıyorlar. bende nazlanıyorum. onlara diyorum ki arkadaşlar zaten bu aracları önermiyorlar diye
@rgpragıp daha dun fiyat teklifi geldi business için 149 ancak araç ocak ayı içinde teslim. fiyatta anormal artıs olursa yansıtırız derler. firma DOĞUŞ OTO