Prestij limite girmiyor dediler sizin ki dizelmiydi birde kaça mal ettiniz hocam
Ben 17 Ekim de sipariş vermiştim. Lansmana özel indirim vardı. 247 bin TL bandına getirdiler. Bu tutardan % 60 ötv düşünce 155 bin TL ye almış oldum aracı. Aracı 27 Kasım da teslim aldım, faturası da dediğim tutarda kesildi. Üstelik Sunroof ve Metalik boya da dahil olmak üzere.
Amiira, superb prestij den memnunmusunuz, yakıtı konforu, parkı nasıl? Teşekkürler
5 Yıl Opel Astra J kullanınca sanki salon salomanje bir araç sürüyormuş hissi veriyor. Araç zaten konfor odaklı. Alkantara deri karışımı koltuklar sizi sarıyor ve yaylana yaylana yolda gidiyorsunuz. Vites geçişlerini hissetmiyorsunuz zaten. 200 km oldu aracı kullanalı yakıt 6 lt ortalama şu anda. Onu da uzun yol gibi düşünün. Bu oran aracın heybetini göz önüne alınca normalin azı aslında. Park yeri sorun değil. Uygun boşluk olursa geri görüş kamerası, ön ve arka sensörler park etmenize yeteri kadar yardımcı oluyorlar. Yani sözün özü şimdilik iyi ki almışım diyorum. Tabii zaman bize ne gösterecek onu da Allah bilir.