Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

Merhabai Stratos bey, ben hyundai kona almak istiyorum, 92 oranında raporum var, bana kaç tl ye gelir acaba? yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi günler.
1.6 CRDi 7 İleri DCT Elite Smart Lime SRF (Dizel)183.500 TL

Ben çok beğendim, fiyatı iyi konumlandırılırsa 3008 kadar satan bir model olabilir. 3008'deki abartılı tasarım ögelerinden vazgeçilerek daha sade bir çizgi yakalanmış.

öncelikle geçen gün yeğenim aldı babasının üzerinden 140,000 tl ödedi sıfır araca ( % 91 raporu vardı )

ayrıca benim size bir sorum olacak
benim %45 ( cp cerabral palsy ) raporum var ve 4 defa denememe rağmen ehliyet için rapor çıkmadı dışarıda araç kullanmama rağmen nedense tıp kullanamaz diyor. benden daha engelli fiziksel uzuvları olmayanlar ehliyet alabiliyor ama bana nedense vermiyorlar kaç defa itiraz ettim hakem hastaneye gittim ( not : 200 tl bu hakem hastanelerde alıyor yani 2 defa 200 tl ödemek zorunda kalıyorsunuz ) olmadı olmuyor ... benim size 2 tane sorum şu arada kaldım kafayı yiyeceğim....

raporu aldıktan sonra ;

1- 2 tane belde 2 tane boyunda fıtığım çıktı
2- kalp krizi geçirdim anjiyo oldum 1 tane %100 1 tane % 60 tıkalı damarım varmış
3- narkolepsi ( gün içinde yeri saati farketmeksizin uyuya kalabiliyorsunuz ) hastalığına yakalandım
4- mesanemde sıkıntı var devamlı küçülüyor biz ilaçlar ile büyütüyoruz o kendiliğinden küçülüyor.
5- klostrofobi oluştu;
6- nöromuskuler skoloyoz oluştu;
7- karaciğerde aşırı yağlanma ;
8- konkaların şişliği sürekli ist da yaşadığım zamanlarda sürekli şişiyor ;

A-Bu saydığım hastalıklar cp den 45 gelse üstüne ne kadar ekleyebilir
B-Ayrıca % 90 altında çıkar ise ötv siz araç alamıyormuyum ?

Aman kardeşim T roc kullanıyomusunuz bilmiyorum ama iç mekanı çok kalitesiz. her yer sert plastik. Sadece markası için o kadar para verilmez diye düşünüyorum. yine de karar sizin tabi.

Hayırlı olsun Selim kardeşim.
Bence hiç canını sıkma güzel araç almışsın yakıt yönüyle memmun eder diye düşünüyorum.
Araç piyasası her gün üzerine koyuyor.

black bishop

Bayi indirim yapar anlaşırsınız. Arkadaş bundan bahsetmemiş. Liste fiyatını vermiş ve bu fiyata göre kaç TL olur demiş...

Açıklamanızı bu şekilde yapsaydınız, daha doğru olurdu.

StratoS pazarlık etmedim aynı fiyatı aydın izmir uşak muğla bayileride verdi . bu sebeble denizliden alma karar verdim..

[FONT=arial]evet liste fiyatı bu fiyatı StratoS bey, ben birde liste fiyatı 160.000 tl. olan, Toyota C-HR 1.2 Turbo 4x2 Advance nin ne kadara gelebileceğini sormak istiyordum size? tesekkur ederim şimdiden...[/FONT]

2019 da araba almak imkansız hiçbir bayide araba kalmamış 2020de yeni fiyat sınırıyla alcaz artık

Dün itibariyle İstanbul Maslak Doğuş otomotiv den Tiguan higline DSG aracımı teslim aldım..155,150 lira ödeme yaptım 700 civarı sigorta 1600 civarı da kasko tuttu..Umarım hayırlı olur Allah hepinizin de gönlüne göre araç bulmayı almayı nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun ben de 3008 ve tiguan ve passat arası gidip geliyorum neden tıguan sorusuna ne cevap verirsiniz? Yakıt konusunda ne düşünüyorsunuz yorumlarınız benim için önemli sonuçta konuyu başlatan kişisiniz tekrar hayırlı olsun kazasız belasız inşallah

Ben SUV araç baktım Tucson CR-V Tiguan Forester düşündüm..Açıkçası görünüm olarak Tiguan bana şık geliyor birde üst donanım diğer araçlarda alamıyordum..burda bir arkadaşın demesi ile Maslak Doğuş otomotiv ile görüştüm yoksa aynısını ben Kocaeli'nde 164 e alacaktım..o yüzden burdaki yardımlaşmayı üst düzeyde tutmak birbirimize bilgi vermek destek çıkmak çok önemli..Arac ile ilgili şu an olumsuz birşey yok zamanla artı ve eksilerini paylaşırım

@arslan01 teşekkur ederim Hüseyin bey. Hayırlısı olsun hepimiz için...
@dryusuf9436 size de çok teşekkür ederim. HAyırlı olsun aracınız güle güle kullanın...

Arkadaşlar küçük bir ayrıntı gerçekten çok önemli olabilir. Selamlar...

pazarlık yapma şansın yok dediğim grupta bir arkadaş doğuş maslakta 155 e bırakıyorlar dediği için irtibata geçtim fiyat 155.150 dediler sigorta ve kaskoyu da bizden yaptıracaksınız dediler bende kabul ettim çünkü aynısı kocaeli bayisi veriyordu ama 165 den ancak 164 e düşmüştü.. Alaattin1234

Hayırlısı olsun Selim Kardeş güle güle kullan.. selimS
beceremiyorum foto yüklemeyi :)
StratoS

ruhsatın cıkması kac gunu buluyor arkadaslar genelde?

bayi mi halletti sizmi hallettiniz vergi dairesi kısmını?

Bayii halletti hepsini işlemler bitince gidip teslim aldım sadece aracı

süre fazla bence hersey noterden halledılmıyormu normalde.

Üst Alt