Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

Selamlar. Bir araç için kapora verip proforma fatura alsam, Ocak ayında gelecek araç için fiyat artırma hakları olur mu. Vergi artışını anlarım ama diğer türlü artış olmasına karşı nasıl, bir önlem almamı tavsiye edersiniz.

noter ücretleri de baya yuksek.3 rapor aslı gibidir bir araç vekaleti ne 355 tl para verdim.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skoda karoq benzinli TSI almak üzereyim gri renk hayalet ekran cam tavan mevcut alan arkadaşlarım kaç TL'den aldı araçtan memnun musunuz bilgi veren olursa çok minnettar kalırım yeni yılda zam gelirmi araçlara hiç tahmin edemiyorum yakıt durumunuz nasıl lütfen alan varsa yazarsa duaciniz olurum geri görüş ekleyelim 141 diyorlar sanki fiyat yüksek gibi geldi bana araç 207 bin TL.idi

Aliemin iyi akşamlar. Açıkçası karoq'a 141000 TL vereceğinize bütçenizi az daha zorlayıp Kodiaq alsanız daha mantıklı gibi geliyor bana. Çünkü arada ödeyeceğiniz fark en fazla 15 bin TL. Ben de önce Skoda superb premium paket alacaktım 141 bin TL idi. Satış müdürü zaten ötv indirimli alıyorsunuz almışken full paket olan prestige donanımı alın dedi. Böyle olursa ÖTV oranı % 60 oldu haliyle. Premium pakette ise % 50 ÖTV vardı. Tercihim prestige oldu.

Prestij limite girmiyor dediler sizin ki dizelmiydi birde kaça mal ettiniz hocam

selimS

2019 model Rav4 yeni kasa Rav4 dür. Zaten fiyat listesini vermiştim. Baz modeli indirirlerse alabilirsiniz belki alabilirsiniz. Oda zam olmazsa 35.000 TL den fazla indirim demek...

tanerbudak daimon

Haber videosunda "facelift" yazması onun doğru olduğu anlamına mı geliyor?

Ben dedim ki 2015 yılında çıkmış, 2018 yılında makyajlanmış aracı ben aldım. 2020 yılında yeni modeli gelecek dedim. Bana inanmayıp, haber videosunda yazana inanıyorsanız siz bilirsiniz.

Aracın makyajlanması ufak değişiklikler olması demektir. Orjinalde araç aynıdır. En fazla farklı bir motor getirebilirler. Ama model değişimi tepeden tırnağa gözle görülür, görülmez tüm alanların değişmesi, elden geçmesidir.

2020 yılında Tucson yeni model gelecek, bana inanan arkadaşların bilgisine...

dgnoztrk
Ben bu zamanda herşeyin olmasını beklerim, gönül isterki adam akıllı bi çalışma yapılıp herkesi mutlu edecek bi kanun cıksın.
daimon

Çok begendiğim bi araba ama işte benzinli olması beni çok düşündüyor.
2.0 motor muydu aracınız ? Ne zaman almıştınız ?

[FONT=sans-serif]@[/FONT]StratoS tamam patron sana inanıyorum :) Mami Junior 2,0 motor, 2018 Ocak ayında teslim aldım. halimtunc bildiğim kadarıyla süre belirtilmesi durumunda proforma faturanın bağlayıcılığı vardır.

Abi hayırlı olsun bir şey sorcam raporun eskimiydi yoksa yeni rapor falan çıkarmana gerek oldumu

Arkadaşlar merhaba. Bende SUV bir araç almayı düşünüyorum ama chr ile 3008 arasında kararsızım. Chr nin hibrit olması Toyota olması benim için artı . Ama hibrit ileride problem çıkarır mı oda ayrı bir soru işareti.
Bundan önce Auris vardı dizel çok memnun kaldım o yüzden Toyota dan vaz geçemiyorum.

Arkadaşlar bu arada benim sigorta acenteliğim var sigorta, kasko yaptırmadan benden bir teklif alın.
Azıcık reklam yaptım kusura bakmayın.😁
0536 978 99 56

ergincengiz

C-HR çok küçük bir araç. Bagajı geçtim arka koltuk bile sıkıyor. Tasarımdan dolayı arka eğim çok düşük. 4 kişilik aile kullanımı yapacaksanız 3008'in iç hacmi daha iyidir.

StratoS
Skoda 1.5 TSI benzinli full bir araç için düşünceniz nedir sizin fikriniz önemli benim için 141 bin bıraktıkları fiyat dizel benzin arasında gidip geliyorum bu arada

bu raporun geçerli olup olmadığını nerden sorgulama şansımız var acaba bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Bulunduğun ilde vergi dairesine gidip sorabilirsin veya her hangi bir bayii ye git onlara aracını düşünüyorum bu raporla alabilirmiyim diye sor onlar sana olup olmayacağını söylerler. dgnoztrk

StratoS

1.5 tsi DSG karoq hayalet ekran ve cam tavan dahil araç bakım masrafları dsg vesaire benzinli olmasi act şanzımanın az yaktığı soylentileri ve 5 sene sonra 2. El değer kaybı olur mu olmaz mı derdi hocam sizin tecrübeleriniz önemli benim icin

Aliemin

Kısaca cevap vereyim:

1- Vw grup araçların parçası ve bakım masrafı bir miktar fazladır, rakiplerine göre.

2- Araç sınıfının standartında, 2. eli olan iyi bir araç.

3- Çift kavrama vitesler artık eskisi gibi değil. Arıza ypama lasılıkları iyi kullanılırsa çok çok az. Ama yinede içinizi rahatlatırsa 5 yıllık artı garanti yaptırak için fiyat alabilirsiniz.

4- Turbo benzinli araçların her zaman tüketimleri olur. Özellikle şhir içinde 100 km de 10 lt bulabilirsiniz de...

Çok km yapacaksanız dizel bakın. (Yılda 15.000 km den fazla)

5- SUV segment şuanda yükselişte ben 5 yıl sonra satmada problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Ben C SUV segmentinde Tucson ve 3008 öneriyoum. Karoq 3. sırada geliyor benim için. Bu önerdiğim araçlara baktıysanız ve beğenmediyseniz alın.

Hayırlı olsun.

Selamlar. ben de Tucson veya 3008 öneririm. DSG ciddi sorunlu araç. bir de bir yerde okumuştum. vw, 2020 yılından itibaren araçlarını garanti sonrası iyi niyet kapsamından çıkaracakmış. doğru mu bilmiyorum. gerek satış rakamlarının yüksek olması nedeniyle, gerekse sorunsuzluk açısından (özellikla şanzıman konusunda 3008 bir adım önde gibi), satarken daha kazançlı olacağınızı düşünüyorum.

Amiira, superb prestij den memnunmusunuz, yakıtı konforu, parkı nasıl? Teşekkürler

2 çocuklu bir aile babası olarak yeni 508 ve suv 5008 ya da 3008 olmadı tucson bunlar arasında gidip gidip geliyorum bana bu konuda artı ve eksi olarak yönlendirebilecek akıl verecek bir değerli dosta ihtiyacım var satarken yakıt yakması ve elimden çıkarırken bunlar çok önemli benim için. Şimdiden teşekkür ediyorum vakit ayırıp cevap verdiğiniz için. Bu arada 247.500 limiti de düşünmek lazım 🙄

Son düzenleme:
3008 dizel bulmak zor benzinli karoq ile 3008 yakıtı aynı olur mu acaba yad yeni yılı bekleyip dizel mi almalı zam gelcek haberleri de var araba almakta geç kaldik

Üst Alt