Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

iPeople

Suberb fiyatı hakkında bilgim var mı derken, 2020 fiyatlarını mı kastetdiniz? Yoksa ÖTV'siz ne olur mu demek istediniz?

Şuan engelli ÖTV'siz araç sınırı içinde alınabilecek D segmenti Sedan araçların en iyisi Superb'dir. Size uygunsa(boyutu, teknolojisi vb) düşünmeden tercih edebilirsiniz.

2020 fiyatı belli olunca, son ÖTV'siz fiyatını da yazarım...

Selamlar. Alacağım araç gemiden inmiş çok şükür. Gümrükleme işlemi falan yapılıyormuş. Bu işlemler kaç gün sürer bilginiz var mı. Araç Kocaeli Gümrüğüne inmiş. Aracı İstanbul Anadolu yakasından teslim alacağım İnşallah. Gümrük, Vergi dairesi vs. işlemleri kaç gün sürer bilgisi olan var mı.
Bir de sigorta işlemlerinini uyguna yapacak tanıdığı olan varsa bilgilendirebilirse sevinirim. Paramız yabancıya gitmesin.

Bayilerdeki fiyatlar guncelleniyor.inşalllah cok fazla bir artiş olmaz..ben 5000 raziyim..

Mercedes fiyatlarini güncellemiş(zam yok) digerlerini bekliyoruz bakalim(vw bmw vb.l

StratoS

superb mi passat mı ?

donanımsal olarak superb daha dolu ama şikayetvar.com da superb için yoğun bir şikayet var... kronik bir çok sorun oldugunu yazanlar olmus bu konuda bilginiz varsa paylaşır mısınız?

bir de yeni crv 1.5 benzin hakkındaki görüşleriniz nedir ötv.siz ne kadar alabiliriz.

redkit

Araç almak tıpkı elektronik bir eşya almak gibi bir şey aslında. Yani şans işi. Ben de Süperb almadan önce epey okudum bu arıza şikayetlerini. Arıza oranı araç markalarına göre değişkenlik gösterse de % 5 gibi aslında. Bu oran bütün markalarda geçerli bir oran. Donanım olarak sormuşsunuz, Süperb en dolusu olan 1.6 TDI Prestige paket araç fiyatı passat orta segment fiyatına yakın bir fiyat. Olaya bir de bu yönle bakın. Ben aldım Yeni Süperb i. Aralık 2019 da. Sürüşü gayet güzel lakin heybetli bir araç. Yakıttı şimdilik 1100 km gösteriyor. Şimdilik söyleyeceklerim bunlar. Değerlendirmek size kalmış.

Arkadaşlar kia sportage olan varmı kullanan forumda cok konusu gecmemiş sizce nasıl araç tavsiye edermisiniz

merhaba 2015 yılından beri kıa sportage kullanıcısıyım.benzinli&lpg araç yakıt hariç beni hiç üzmedi. aldığım zaman dizeli yoktu.

ama artık dizel o yüzden 3 ay sonra ALLAH (C.C) nasip ederse dizelini alacağım.sonuç olarak şiddetle tavsiye ediyorum

redkit

Ben araç tavsiyelerimi verirken, "en iyisi" derken fiyat/sunulan oranına bakarak yazıyorum. Elbette Passat D segmentinde çok çok iyi bir araçtır. Ama satıldığı fiyatlara bakarsanız yüksek kalır. Ama superB öyle değil. Araç kült bir araç. Donanımları iyi, kronik sorun İsmail beyin belirttiği gibi diğer markalarla eşdeğerdir.

Bu dutrumda daha az para vermek mi, daha çok vermek mi... Bir arkadaşım Passat ile SuperB kıyaslanmaz diyebilir. Bende Audi A4 ile Passat kıyaslanmaz derim mesela :)

Sonuç olarak fiyat/sunulan oranında D sedan segmentinde bence SuperB liderdir.

Ek: Ben CR-V'yi pahalı buluyorum. Hele D SUV olarak satılan 1.5 ton üzeri bir aracın 1.5 turbolu benzinli olması bana biraz lüks geliyor. (Çok km yaptığım için. Siz az yapıyorsanız elbette benzinli düşünebilirsiniz.)

D segment SUV istiyorsanız bana göre 5008 yine belirttiğim gibi fiyat/sunulan anlamında CR-V den daha iyi bir araçtır.

Passat ile superb düşündüğüm için bu sıralar epey araştırma yapmıştım. Geçen yıllarda aynı donanım paketinde superb daha donanımlı ve fiyat cazibesi var iken şimdi Passat daha dolu ve avantajlı.

Örneğin prestij Superb ile elegance Passat kıyaslanırsa : Passat da masajlı koltuk , led matrix far gibi bazı donanımlar standart. Superb de ise opsiyonel. Navigasyon Passat da varken superb de opsiyonel olarak bile yok, alınamıyor.

Facebook gruplarında da dikkatimi çekti kullanıcılar geçmiş yılların Superbinin daha dolu olduğunu söylüyorlar.

kenai Tabii ki herkesin zevki göreceli. Şimdi Vw Passat 1,6 TDI Elegance Paket fiyatı 326,000 TL, Skoda Superb 1,6 TDI Prestige paket 276,000 TL. Bu fiyatlar 2019 Yılı fiyatları. Aradaki fark 50,000 TL. Ha benim param var alırım derseniz paşa keyfiniz bilir. Ben de ilk başlarda passat düşünüyordum 2018 yılında fiyatları birbirine yakındı. Lakin Euro ya gelen yükselişten sonra Passat fiyat aralığını epeyce aştı. Bu da ben de şaşkınlık yaratmadı değil. Sonuçta aynı gurubun arabasıydı bunlar. Üstelik Superb sınıfının en geniş iç hacmi ve en büyük bagaj hacmine sahip arabası. Kararım Superb oldu ve şimdilik bir pişmanlığım da yok açıkçası. Sonuç olarak karar elbette ki sizin.

amiira
Teşekkürler :) dikkate alacağım bunu... bende begeniyorum superb ama yorumlar tereddüte düsürdü

StratoS
Teşekkürler cevabınız için.
Km pek yapmam aslında dizel bir araç aldım 2013 de 45 binlerde şu anda. Ben daha çok arıza oranı, donanım ve 2.el pazarına dikkat ediyorum.Son olarak da hacim... :) crv gerçkten çok yakıyor ama 10 lt. bulur rahatlıkla...

Bugün biraz bayi dolaştım. mercedes ve bmw arabalarin ocak sonu gibi gelecegini söyledi. Crv icin ise honda subat 15 den sonra executive modelin alinabilecegini iletti. Hicbirinin elinde mevcutta araba yoktu.

amiira Ben her iki aracı da beğeniyorum, yalnız fiyatlar sizin dediğiniz gibi değil onu da buradaki herkes biliyor. Liste fiyatına bakarsak 2019 da ekegance benzinli Passat alınamıyordu, ama doğuş oto bu aracı limit dahilinde veriyordu. Hatta bana da teklif ettiler ama ben adaptif hız sabitleme şehir içi acil fren şerit takip kör nokta uyarı gibi özellikler olmazsa almayacağımı belirttim. Bu özelliklerde superb bulursam onu da alabilirim, passat olursa oda olur.
Son model olan donanımları kontrol ederseniz passat daha dolu bir araç, superb e eklenince fiyat passatı geçiyor.
Şimdi zaten hanım ile oğlum sedan araç da pek rahat edemediler, (haftasonu uzun süre bmw 5.20 de seyahat ettik) ben de Peugeot 5008 gt line düşünüyorum, bakalım ne çıkacak.

5008 gt line bekleyen epey kisi var sanirim. Basta ben. Birlikte hareket edebilirsek toplu halde uygun fiyat alabiliriz belki.

Skoda karoq yada Kadıoq düşünen ya da alan var mı ben düşünüyorum

StratoS 186 800 olan arac indirimli kaca alirim.birde bayiden degilde fabrikadan satis varmi ?bayi kensi indirimini uygulamiyor direk liste fiyatini söylüyor.ustelik hicbir aksesuar vermiyorlar.honda exucutive eco dusunuyorum

Tiguan 1.5 dsg highline için ne dersiniz? d suv öneriniz nedir?

@NETBUS, benzinli suvdan uzak durun derim, benim bir arkadaşım benzinli tiguan aldı çok pişman 10 litre civarında yakıt tüketimi var ortalamada. Suv alınacaksa kesinlikle dizel olmalı. Tucson şu anda alınacak en iyi suv bence.

tiguan allspace 5 bin lira kadar zamlanmış comfort 303-308 olmuş highline 337-342 bin lira

Yanlış Bilgi vermeyin lütfen

Volvo17

Aracım daha 1 haftalık olmasına rağmen şehir içi 7,4 lt yalıyor (karoq 1,5 TSİ)

Cla 200

hsancay
Cia 200 benizn icin net bisey soyledilermi acaba limite uyuyormu ki

Moderatör tarafında düzenlendi:
Knnakn27
Fiyatlarin henüz belli olmadığını söylediler ancak ben şahsen CLA 200 un limite dahil edilebileceğini pek tahmin etmiyorum.
ergincengiz
Hibrit yaris kullaniyorum ve çok memnunum. O nedenle yeni limite dahil edilirse diye rav4 hibriti de takip ediyorum.

Üst Alt