Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

Sedanda 508 gt ye ne dersiniz yok yok araçta ne teknoloji varsa doldurmuşlar.

Peugeout, 5008 e 2020 model icin yaklasik %5 zam yapmış. Gt line şu an 329.300 TL. Gecen seneki 3008 gt line ve 5008 allure selection satislarini baz alirsak, bu araci limit dahilinde verebileceklerini tahmin ediyorum. Araçlar 20 Ocak dan sonra bekleniyor ancak bazi bayiler yarindan itibaren ön sipariş alacaklarını ifade ediyor. iyi pazarlar dilerim.

Planner

Bende kaydim skodaya..fiyatlar aciklansaydi bekliorm..ins uygun olursa hemen alicm..audi q7 benzio baya buyuk

Defne1234
Skoda da fiyatlar açıklandı, sitesinde görebilirsiniz, 2019 en fulu olan prestij paket 283.400 tl, ha 2020 fiyatlarını kastediyorsanız evet onlar yok henüz

Arkadaşlar Tiguan Highline aracımı uzun araştırmalar bekleyişler sonrası teslim aldım. Aracın kullanım ve yakıt açısından şuan memnunum. Çoğu SUV aracı denedim ve sonunda buna karar verdim. Burayı sürekli takip ettim bilgi alma açısından faydalı oldu benim için teşekkürler.

texasboy77

Merhaba.

Ben de C5 Aircros'u benzinli almayı düşünüyorum. Almadan önce dizel test ettiniz mi?

Eğer etti iseniz aralarındaki farklar nedir pratik hayatta.

dryusuf9436
155.150 ye Ankara'dan aldım hocam. Kaporasını bir ay önceden vermiştim. Yakıt ne durumda sizde, fazla olmadı ama Ankara içi ortalama 8 gösteriyo benim şuan fena değil.

Muratti1905

186.800 ==>ÖTV'siz 125.000 TL ye gelir. (Küsüratları yuvarladım. ÖTV oranı %50)

Fabrikadan satış yok. Bayiler satar. Bayileri birbirine kırdırarak fiyat alın. İlk önce pazarlık yaparken, engelli olduğunuzu belirtmeden liste fiyatı üzerinden yapın.

Sonra ÖTV'siz rakamı almak kolay :)

Tucson elite paket icin fiyat alan oldumu acaba 10 bin tl zam geldi dediler bana

Kardeşimin vw aracı geçen hafta şanzuman arızası yüzünden yolda kaldı.Çocuk yollarda çok sıkıntı çekmiş. ilk olarak vites, 1.3 ve 5 e atmamaya başlamış. 2,4 ve 6 da çalışmış ve sonrası malum..
Yine çalışma arkadaşımın abisi passatıyla 3 kez bu arızayı yaşadı. Adam Profesör. öyle aracı kötü kullanan biri falan da değil. En sonunda sattı kurtuldu.
Belki hiç arıza çıkarmayanı da vardır ama en azından arıza çıkarma olasılığı bakımından birinciliği pek kaptıracak gibi gözükmüyo.

Size naçizane tavsiyem. DSG şanzumanlı araçları ya çok indirimli ise alın, ya da 2 hatta 3. seçenek olarak düşünün.

Hızlı vites geçiş mi, sorunsuz vites geçişi mi arasındaki tercihi satın alan arkadaşlarımız yapacaktır. DSG şanzuman hızlı geçişleri nedeniyle tercih ediliyor fakat hızlı geçiş zamanla sorunlara da sebep oluyor sanırım. Sonuçta bu tür şanzuman tipinde iki adet manuel şanzuman 1,3,5 ve 2,4,6 vitesler arasında robotize edilmiş bir şekilde vites değişimini sağlıyor. Çok karmaşık bir sistem olduğundan kullanım sırasında sıkıntılarda çıkartabliyor haliyle.

Kaç tane arkadaşım var sorunsuz kullandılar şu an 5 sene kullanan arakfasinvar 120 binde araci ve halen Passat ikinci elde Reşat altın gibi karoq alan kişilerle görüştüm daha önce bağ grubunun hazzını almadigini belrtenler var

İstanbul dışında ondan fazla bayiyi aradım hiç birinin elinde Hyundai Tucson Elite Plus yok, araba var üst sınır düşük üst sınır yükseliyor piyasada araba bulunmuyor, bakalım yeni gelenlerin fiyatı ne olacak?

@StratoS kardesim tesekkurler dediginiz gibi once normal sonra i dirimli fyt soruyorum hic tinlamiyorlar bağ bahsedermis gibi paspas ve bagaj havuz paspas veriyorlar sadece.bayi kensi indirimini yapmiyor baska fiyatlar verdiler ekstra verdiler diyorum yok diyorlar arabanin maliyeti var oparalara verilmez ekstralar zaten 3 4 bin eder verilmez o ekstralar diyorlar.adammar alismis burunlarindan kil aldirmiyorlar alirsan al misali

IbrhmAkgl

Bütün test araçları dizel olduğu için aslında benzinliyi test etmeden aldım. Test araçlarıyla kısa süreli kullanım yaptığımdan tek belirgin farkın ses olduğunu söyleyebilirim. Araç resmen elektrikli gibi. Yol sesi ve rüzgar sesi zaten sıfır, bir de motor benzinli olunca çocuklar bile baba bu araba ne kadar sessizmiş diyor. Dizel versiyonu 130 ps olduğundan aradaki 50 ps bence ciddi bir performans farkı yaratıyor, bunu özellikle uzun yolda deneyimlemek çok keyifli. Tabii her güzelliğinde bir bedeli oluyor, ortalama yüzde 20-25 civarı fazla yakıyor dizele göre, yılda 15-20 bini geçmem diyorsanız bence ideal seçim olacaktır.

Volvo xc 40 limited dahil etmişler başka bir forumda okudum arkadaşlar düşünen varsa sınırlı sayıda gelecekmiş kapora verenler olmuş

Üst Alt