dgnoztrk
Konunun sizinle alakası yok. Niye müdahil oldunuz anlayamadım(niyetinizi) ama cevap vereyim.
Üslüp bir tepki üzerine böyle. Bu başlıkta 140. sayfadayız ve ben sayısını hatırlayamadığım şekilde arkadşları fazla para vermeyin, bayiler hizmet bedeli ister, aksesuar paraası ister, onu ister bunu ister kanmayın diye tüy bitti.
Ve birçok arkadaşım bu şekilde uyarılar ile madur olmadı. Şimdi önce %100 ÖTV'li diye Rav4 bakmış, sonra eşim istiyor diye Volvo XC40 bakmış arkadaşımız diyor ki çok normal şekilde volvo alıyorum. Harika indirim mi aldınız? Yok 20.000 TL ye bana aksesuar faturası kesiyorlar yani kılıfına uyduruyoruz. Volvo böyle, herşey çok güzel ve normal, bunu yazıyor burada! Burada ben sakin olamam ve üslubum değişir. Bu zamana kadar hiçbir arkadaş madur olmamışken böyle yönlendirmeler ve sözde doğru bir yol ile kimse hayaline ulaşmasın. Böyle hayal, hayal değil çünkü aslında size zarar verir. Böyle bir zihniyette marka varsa, 5 yıl boyunca aracı kullanırken illallah edersiniz, ve keşke almasaydım dersiniz...
Bunu geçtim, toplumsal olarak böyle yönlendirmeler limitin suistimal edilmesi yorumu yaratıp, kanun koyucu tarafından limit cezası ile cezalandırılıyoruz diyorum ve elbette sert söylüyorum. Bunun gülerek lütfen efendim, almayınız diyecek halim yok.
Bu durumda üslübun böyle vb yazmak yerine sonuca bakın, geldiğimiz noktaya bakın. Sorun bu!
newyorker
Dediğim gibi sözlerinize dikkat edin. Paracı olmak, materyalist olmak sizin seçiminiz. Bunlar kötü şeyler değil. Kaldı ki yazımın sonunda umarım böyle olarak planladığınız karı elde edersiniz dedim, tüm iyi dileklerimle...
Yanlış yolda olmanızı bıraktık. Bunu tüm engelli arkadaşlarını etkileyebileceği sonucunu bıraktık, kalp kırmaya döndük. Benim kalbim neden kırılsın? Parayı verip, bu markanın aracını alacak ve 5 yıl kullanmak zorunda olacak sizsiniz. Ben ne girdiğiniz restoranla ilgileniyorum ne aracınızla.
Ben umarım böyle şeyler artmazda, Kanun koyucu benim mevzuatım suistimal ediliyor diyip tüm engellileri cezalandırıcı şeyler yaşamayız diyorum... Umarım...
O zaman işte herkesin vereceği örnek olacaksınız ve o zaman yine yazarsınız...