dgnoztrk
Kendi menfaatinize ters düştüğünde sinir olursunuz elbette. Hatta yine kendi menfaatinize ters düştüğünde dalga geçen de hep karşı taraf olur, hatta destek olmayan da...
2 yıldır artık burada iyi bir analiz yapabiliyorum. Sizin gibi kendi menfaati uğruna burada olanlar, ciddi emekler yarcamış ve diğer arkadaşlara yardımda bulunmaktan çekinmeyen insanlara laf atmaktan çekinmez. Bu saldırganlıkları da kendi menfaatlerine ters düştüğü için olur.
O arkadaşlar İstediklerini aldıktan sonra 30-40 mesajları yaparlar ve sonra siteye girmezler bile...
newyorker
Hafta sonu görüşmelerimle durumu anladım. Zaten yanlış yönlendirdiğinizi yazarken düşünmüştüm. Volvo benimde yazılarımda belirttiğim gibi bir indirim kampanyası düzenleyecekmiş. Ve bu kampanyaya ile araç alınabilir olacakmış. Yani sizin söylediğinizden çok farklı birşey var ortada. Malesef niyetinizi anlamadığım şekilde yanlış yönlendiriyorsunuz.
Bundan sonra tüm yazılarınızı bu şekilde takip edeceğim.
Kalite / Güvenlik / Premium / prestij / sürüş keyfi = VOLVO
İç Hacim/bagaj kapasitesi hyundai de daha fazla + 4x4
Yakıt olarak ortalama dizel tucson 4x4 8 / 9 Lt/100 km - xc40 9-10Lt/100km olur
Donanımsal farklara sitesinden bakmanız daha faydalı olur.
Bu yazıda hatalı...
Kendi aracım Tucson Dizel 4x2 6 litre yakıyor. 4x4 sahibi arkadşaımda 7 litre yakıyor. nerede 9-10 litre?
9-10 litreyi Benzinli modeller yapıyor. Niye yalan yanlış bilgi veriyorsunuz? Kullanmasak bir de inanacağız.
6 litre dizel ile 10 litre litre benzinli yakıt tüketimi 100 km de 30 TL fark yaratır. Buda 1.000 km de 300 TL, 15.000 km de yaklaşık 5.000 TL yapar.
5 yıl da toplamda 75.000 km araç kullanılacağı düşünülerek toplamda 25.000 TL fark çıkar Xc40 ile Tucson arasında sadece yakıt tüketiminden...
Dediğim gibi yalan yanlış yönlendirip durmayın...