Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

hsancay kardesim merhaba,bende 5008 gtline almayi planliyorum da,varmı bir gelişme,2020 model en yakın ne zaman geliyormuş,bir bayiye kapora fln verdiniz mi?yoksa hala beklemedemisiniz?

canefe2003
Merhabalar, kapora istemediler benden. Numaramı verdim, gelince arıyorlar. Ocak ayi icinde 2020 model iki tane satiş yaptilar. Yeni araclar ocak sonu gelecek denmişti. Renk istedigim gibi olmadığı icin ben almadim, bekliyorum hala.

hsancay eyvallah kardeşim ben adanadayim,burdaki bayi şubat başında kampanyalar netleşir(5008-190bin)(3008-180bin) şubat sonunda araba teslim seklinde bilgi verdi,siz hangi ildesiniz(size bilgi gelince,bizimde haberimiz olsada,yani sizin aldiginiz yerden bizde alsak,buranin keyfini beklemesek diyorum) olur mu?

canefe2003
Elbette kardeşim buradan haber veririm. Ankara göral da bir tane 2020 kristal yeşil 5008 gt line vardi. Fiyat 189 dediler. satilmadiysa halen duruyor olabilir.

2020 model araçlar fiziki olarak hic bir bayinin elinde henüz yok ancak cok az sayida arac bazi bayilerin sistemine düşüyor ve satisi yapılıyormuş. 2020 modeller ne zaman bayilere gelecek kismina gelince; her bayinin kendince bir beklentisi var. Ocak sonu - şubat basi diyorlar genelde. Tabi bu arada 2019 sonunda pejo nun yaşadığı gümrük sorununu da hesaba katmak gerekebilir. Sorun halloldu ve 2019 modeller yil sonu geldi ancak 2020 ler ne olacak henüz tam net değil.

Sedat Yıldırım

En boş Tucson 240.000 TL den başlıyor dediğiniz araç Elite yani sadece akıllı sistemleri olmayan dolu bir araç. Eskiden orta donanımda satılıyordu. Doludan kastınız nedir bilmiyorum ama, tüm sesörleri olan, ön/arka koltuk ısıtması olan, deri koltuklu, tam tavan camı olan jantları, karartılmış camları, mercekli farı, yokuş iniş/kalkış desteği ile ciddi anlamda dolu bir araç Elite paketi.

Şu an tucson elite plus 4x4 dizel de limit dahilinde alınabilir gözüküyor.

Selamlar,

Şuan geldiğimiz noktada özel mesajla birçok arkadaş araba önerisi soruyor. Buradan genel olarak cevap vermek istedim:

SUV segmentinde araç tercih eden kişiler gerek boyutları gerekse yükleme kapasitesindeki rahatlığı sebebiyle SUV tercihleri ağır basıyor. Bu noktada genel olarak C ve D segmenti araçlar tercih ediliyor.

Premium marka olarak geçen veya kendisini böyle konumlandıran, Mercedes, BMW, Volvo ve Audi gibi markalardan da limit dahilinde C segmenti araçların bazıları alınabiliyor.

Bu noktada üst limitte araç almaya bütçesi olan arkadaşlar ya SUV D segmenti ya da Premium SUV C segmenti araç alabilirler.

D Segmentinde: 5008, X-Trail ve Kodiaq modeller var. Bunların bazılarını yine limit dahilinde 7 koltuklu olarak da almak mümkün.
Premium C Segmentinde:
BMW X1 limit üstü olduğu için alınamıyor.
Mercedes GLA Comfort donanımı ile alınabiliyor.
Audi'de Q2 alınabiliyor ama Q2 B segment olarak sınıflandırılıyor. (Yani küçük araba)
Volvo XC40 Momentum donanımı ile alınabiliyor.

Bu noktada Premium segment SUV sahibi olmak isteyen arkadaşlarımın 2 seçeneği var. Birisi GLA diğeri ise XC40. GLA piyasası olarak SUV olrak görülmedi diyebilirim. Yeni modeli ile bunu biraz daha yenmeye çalışıyorlar ama bence ölü doğdu.
Bu noktada daha özgün ve daha SUV havasında XC40 tecih edilebilir. Kabaca değerlendirdiğim kadarıyla 2 modelinde benzinli motoru satışta ve Volvo 8 ileri vitesi ile daha iyi bir performans ve yakıt ekonomisi sunuyor. (GLA 7 ileri)

Sonuç olarak alınabildiği sürece XC40 öneririm. Fiyatının limit dahilinde olmas sebebiyle pazarlıkta indirim şansı az olabilir. Bu nokada ihtiyacınız olan ek donanım varsa onu hediye edilmesi hatta ek garantinin hediye edilmesi istenebilir.

D segmentinde de 5008 ve Kodiaq bana göre segmentin güçlü oyuncuları gibi gözüküyor.

Bütçe limit dahiline çıkmıyorsa C segment SUV kategorisinde daha önce önerdiğim gibi 3008 ve Tucson boyutları ile segment lideri araçlar arasındalar.

Bende Peugeot 3008 Gt Line dizel siparişi verdim, kaporasını yatırdım, en şubat ayı sonuna doğru teslim dediler. Artık bekliyoruz.

Honda Civic 2020 Executive+ hakkında hiç kimse yorum yazmamış. Honda Civic hakkında beğenmediğiniz özellikler nelerdir ?
bilmek istiyorum.

Sedat Yıldırım
rifter 7 kolyuklu olanlar normal arac olarak ruhsat verılıyor.

iPeople
ben elegance eco aldım exe arasında 3 tane falan fark var onlarda onemsız.dedıgınız arac ıse ıse benzınlı ve daha ust donanımlı.

Sedat Yıldırım

Söylediğiniz açık ama şöyle anlatılabilir:

Daha geçtiğimiz aya kadar Stlye Plus paket baz paket olarak satılıyordu. Sebebini bilmiyorum ama yeni fiyat listesinde şuan yok. Sonrasında Elite ve Elite Plus donanımları vardı. Şimdi yeni durumda orta donanım olan Elite donanım ve Elite Plus donanım satıyorlar. Baz donanım(size göre en boş paket) ilerki günlerde gelebilir, bilgi alınca paylaşalım...

Bütçenizi aşma ile ilgili önümüzdeki dönemlerde tekrar değerlendirin, Style Plus paketi gelirse...

Ayrıca Rifter ticari araç değil. M1 otomobil ruhsatı veriliyor. 7 koltuklu. Ancak klasman olarak ticari gibi gözüktüğü için 2. elde satarken sanki ticariymiş gibi bir imajı olabilir.

ötv indiriminin bir espirisi kalmadı şu fiyatlara bak 250 bin para verip ötv indirimli araba almak nedir ilginç bir dönem yaşıyoruz

fantastik

Şuan limitte en yüksek ÖTV indirimli araç 195.000 TL seviyesinde. Yani 250.000 TL değil.

Tutar olarak evet, fiyatlar inanılmaz yükseldi, buna katılıyorum. Ancak sizin ÖTV indiriminiz var. Ya normal araç alan vatandaş ne yapsın? Şuan full C SUV segmentinde (Aile arabası) araçlar 300.000 TL lere satılıyor.

Onlar ne yapsın?

İndirimli bile olsa bu paraları gerçekten verebilen varsa tebrik ediyorum...

Selamlar aracı hangi bayiden aldınız bizde almayı planlıyoruz
kenai
İyi geceler bizde 3008 almayı planlıyoruz hangi bayiden bu fiyatı aldınız öğrenebilir miyim.

Sedat Yıldırım

Düzeltme yapayım: 7 koltuk olarak rifter plus modelinden bahsetmiştim. Model ilk geldiğinde incelemeye gittiğimde 7 koltuk olması sebebiyle otomobil ruhsatı verildiğini belirtmişlerdi. İsterseniz Rifter Plus ile ilgili tekrar bir sorun.

Bu arada "Ticari" kavramı sizinle ilgili biliyorsunuz. Aracı hususi tescil ettirirseniz ticari olmaz.

fantastik

195.000 TL üstüne cam tavan/hizmet ıvır zıvır parası vermeyin diye dilimizde tüy bitti. Hala veriyorsanız birşey diyemiyorum...

s.a arkadaşlar uzun lafın kısası 3 adır araştırmalarım sonucunda tucson aldım elite paket beyaz henüz teslim almadım yakın arkadaşımın ısrarla tavsiyesi 3 yıldır kullanıc ve StratoS kardeşmin de yol gösterip aileye hangi arabanın ihtiyacı olduğuna önce karar vermem gerektiği konusnda 3008-5008-508 karoq,kodiaq vs vs derken tucson karar verip aldım teslimat da inş cuma olacak. Allah herkezin kalbine göre versin. mutlu günler.

120 bin bütçesi olan için sedan c segmenti düşünüyorsa en güzel alternatif honda civic sedan executive plus bence. Liste fiyatı 193 bin, 1.5 182 beygir benzinli. arabada otonom sürüşe kadar herşey var, yok yok... oda 120 bin e geliyor ötv indirimiyle. Araba bide yeni makyaj yedi, en güncel hali yepyeni... honda araçlarının üretimini türkiye dışına çıkaracakmış 2021 den sonra, o zaman bu aracın fiyatı bu olmayacaktır.

Tsk ederim bpolat66 daha iyisi size nasip olsun ins. 158.500 tl ye geldi 2019 model elit paket ötv indirimli halde

Cumlamize ins kazasiz belasiz. teslim alınca atarim kardesim ne demek.

Bu paralar egea ya verilmez diyelim ki madden anca bu oluyor Ozaman en fulunu alican 😊

Üst Alt