Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

xman5734 arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın.
Araç 4x4 mü? Zira 4x2 elit 235.000 tl liste fiyatı var. 4x2 ise ÖTV'siz fiyatı fazla geldi bana.
Ben de önümüzdeki ay 5 yılım dolacak ve tucson almayı düşünüyorum. En mantıklısı bu araç.
Stratos arkadaşımıza da verdiği bilgiler ve yardımları için teşekkür ediyorum. (Ne zamandır bu teşekkürü edecektim, bu güne nasip oldu).

kimyager0529

Rica ederim.

4x2 - 4x4 olayını daha öncede açıklamıştım. Zaten fark da çok açılmış. Karda-buzda çok işiniz yoksa, çoğunlukla batı bölgelerinde şehir içinde kullanacaksanız 4x4 almanız gerek yok. 4x4 bir arazi donanımından ziyade kar/buz için bir güvenlik donanımı gibi düşünebilirsiniz.

Ben 4x2 alacağım. Arkadaşımın aldığı araç 158.500 tl ise 4x2 için fazla olduğunu söyledim. Şayet 4x2 ise tekrar gözden geçirmesi anlamında bir uyarıydı.
Herkese kolay gelsin..

kimyager0529

Evet, güncel fiyatlar ile dediğiniz gibi 145.000 TL altı mantıklı. 13.000 TL ne fark etti, bende anlamadım. Gerçi bizim değerlendirdiğimiz fiyatlar 2019 model için. 2020 için mi acaba bu kadar fark etti? xman5734

Teşekkür ederim kardeşim daha iyisi sizlerin olsun inş 4x4 değil bana da ihtiyaç fazlası olurdu zaten az yaksın deyip 4x2 2 kullanacagım ıcın gerek yok baska bayıler 166,500 163000 vs teklıfler verdıler ama donanımları farkı oluyor yanı ılave tampon elektrıklı bagaj vs o yuzden buradan almıs bulundum artık rabbim kaza bela vermesin hiç birimize.

2019 mode Araç faturada 144,500 yazıyor lakın içine kauçuk paspaslar spoyler ön arka tampon koruma giriş çıkış kapı eşikleri elektrikli bagajcam filmi kartel koruma yan basamakbagaj havuzu led ön konsol 158,500 ödedim artık çok fazla yada az olan oldu almış bulundum ama arabamda eksik bişey de kalmadı şükür diğer bayi fiyatlarına nazaran yine de en makulü idi.

Şimdi içim rahatladı xman. Fazla ödemeyelim yeter ki. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Güzel seçim yapmışsınız. Umarım önümüzdeki ay ben de bir tucson sahibi olurum. 2 dönemdir i30 kullanıyorum, toplam 10 yıl oldu. 90.000km bir önceki i30 u, 105.000 km de şu andaki i30 u kullandım, hiç sorun çıkarmadı ve büyük zevkle kullandım. Hyundai' ye devam...

teşekkür ederim kimyager0529 temennin için. ben polo dan sonra hyundai geçtim bakalım at eşek muhabbeti olacak sanırım benim için ama marka saglamlık kalıte henüz denemedim kullanıp göreceğiz bakalım inş 2 akadaşım kullaıcı onların tavsiyesi ve StratoS unda tavsiyeli ve kullanıcı bazlı fikir beyani beni ikna etti veee sizinde dediğiniz gibi bende memnun kalırım umarım. 100.000 de garanti yapıldı araca zaten mekanikte sıkıntı olursa kafamız rahat en azından. benim ortalamam k.metre bazında 80 bin 5 yıllık kullanımda

xman5734

hayırlı olsun üstat. ben de 2020 model CRV bekliyorum bakalım ötv kapsamında liste fiyatı sunarlarsa 1. önceliğim o olacak yoksa tucson

xman5734

Arabayı full yapmışsın resmen :) Süper, dediğim gibi kazasız belasız. Fotoğraf bekliyoruz.

Merhaba değerli forumdaslar umarım doğru yere yazmisimdir SUV tarzı araç olarak aranızda Skoda Kodiaq kullanan varmı? Yada araç hakkında detaylı bilgi sahibi olan arkadaşlar rica etsek Bilgi verebilir misiniz ÖTV siz fiyat konfor güvenlik vs... teşekkürler saygılar

Sedat Yıldırım

Net fiyatı 107.000 TL ye geliyor. (Yuvarladım.) Dolayısıyla 70-120.000 TL arasında olduğu için %50 ÖTV'ye girer.

Engelli arkadaşlara bu araç 126.000 TL civarına gelir.

Hayırlı cumalar.

Exucutive eco 1.6 dusunuyorum henuz arac bulamadim hayirlisi fyt alan varsa paylasim bekliyorum tesekkurler hayirli cumalar

Sedat Yıldırım

hesaplamasını yapan bir çok site var.bu site bir örnek

ayrıca 190000 tl lik araç 1600 motor hacime kadar .

Aracın Vergisiz Fiyatı: 107.344,63 TL
ÖTV Oranı: %50,00
ÖTV Tutarı: 53.672,32 TL
Aracın ÖTV Dahil KDV Hariç Fiyatı: 161.016,95 TL
KDV Oranı: %18
KDV Tutarı: 28.983,05 TL
Aracın ÖTV ve KDV Dahil Fiyatı: 190.000,00 TL
Aracın ÖTV İndirimli KDV Dahil Fiyatı: 126.666,66 TL
ÖTV İndirimli Fiyattaki KDV Tutarı: 19.322,03 TL

SELAM arkadaşlar. Aralık sonu almıştım TOYOTA corolla hibrit :) ancak onu bulabilmiştim :) nasılsınız bakalım. merak eden sorusu olan olursa yardımcı olurum. selamlar...

memokif

Benim anlamadığım bir konu var. ÖTV nasıl %50 oluyor?
120 bin tlyi geçen en fazla 1600 olan silindir hacmi bir araçın ÖTV genelde %60 değilmi ?

Ben de aralıkta 5008 allure paketini almıştım 2 haftadır kullanıyorum. Doğru düzgün çalışmayan ayakla bagaj kapağı açma özelliği dışında bi sıkıntı yok :) bi açılıyor bi açılmıyor ayağımızı görmüyor. Sensöre bakıldı ama bi sorun çıkmadı. Çok gerekli bi özellik değil ama lazımken çalışmazsa can sıkıcı ;) araçla ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim.

Abysswalker Kardeşim hayirli olsun,Allah kaza bela vermesin,kaca alabildiniz?(hangi paket kac model,teslimatta gecikme tasandimi)bende almayi dusunuyorumda,birde hangi bayiden aldiniz

Selamlar 3008 hakkında yakında araç alan veya fiyat alan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

2019 - Tekno Gri 3008 Allure Selection Dizel Aralık başı anlaşarak 154.000 aldım. Evrak işlemlerinden dolayı biraz sürdü Cuma günü teslim aldım. Aracı bursadan alıp samsuna geldim. Şehir içi ve dışı sürüşü çok keyifli bir araç.

hüseyinefendi

S60 taki t3 motora yapıldığını gördüm. Ama xc40 1.5 163 beygir, s60 1.5 152 beygir. Olurmu bunafa bilmiyorum.

selam arkadaşlarım. COROLLA Hybrid Passion X-Pack e-CVT evet hem elektrik hem de benzinli. merak edilen sorularınıza cevap veririm. bazı arkadaslarımız biliyor.normalde superB almak istiyorduk. onu bulamadık. 5008 de bulamayınca keyfimiz oldukça kaçmıştı. DSG şanzımanı da ayrıca uzak duracaz die işaretledik. Gelelim şimdiki araç TOYOTA mıza. Öncelikle ALLAH CC şükür. Aracımız var. Kötü yanları 1.Bagajı küçük 2. içi küçük 3.Ani hızlanmıyo 4. Çok da hızlı değil :) Hızı sevmiyo İyi yanları 1.Çok dinamik ve yakışıklı. Gerçekten nereye park etsek class bi duruşu var. yanındaki PASSAT bile kıskanıyo :) 2. JAntlar, sunroof,karartmalı camlar ve rengi çok uyumlu (2000 yılında ilk arabamı aldığımda da peugeot 206 ateş kırmızı bu duyguyu yaşamıştım 3. araçta yok yok. güvenlik paketleri, Head Up Display gerçekten güsel. 4. benzin pahalı galiba :) ama benim depo küçük . gönül rahatlığı ile doldur kardeşim diyebiliyorum :) 5. trafikten korkmayın demişlerdi. 6. şanzıman da korkutucu değilmiş. şimdilik bu kadar değerlendirelim selamlar...

Martta yenı fıyat mı uygulanacak ötv indirimi mi geliyor

Honda bayi aradi martta gelecek arac icin kapora verirseniz siraya aliriz dediler.10bin kapora ustelik martta gelecek aracin fiyati belli degilmis zamlanacakmis o yuzden kesin fiyat veremeyiz dediler honda exucutive eco yok dediler.125 bindi 123 500e birakan olmustu alamamistim birkacgun icinde halledemedim kalmıştı arac alamadim her ay zammi geleck araclara anlamadim niye fazla arac yok siparisle arac almaya calisiyoruz stratus kardeş ne yapmak gerekiyor.
Onceden kapora verip exucutive ecodan vazgecen biri varmidir sayfada o araci alsam arac alma aureci uuzadi ve meşakkatli bir hal aldi hayirlisi bakalim

Muratti1905

Dediklerini yapmaktan başka çareniz yok. Ama anlamadığım illaki Honda mı almanız gerekiyor? Başka araç istemiyor musunuz?

hüseyinefendi
Hocam eğer çok km yapıyorsan bi kere dizel almaya bak, bu tarz motorlar lpg için pek verimli olmuyor.
İlla eğer volvo ya binmek istiyorsan 2. el bi tane 2.0 motor dizel volvo s60 al babalar gibi bin.

stratus kardesim tesekkurler honda dusunuyorum evet toyota ayni ozellikteki aracla kiyasladim o daha pahali ve lpg icin ekstradan masrafta cikiyor 10 12 bin artiyir fyt suvlar butcemi asiyor.kapora verince baska bayide arac bulsam alamayacagim kapora geri vermezler ve kapora aldik diye bayu ekstra indirim yapmaz nasil olsa kapora aldim diye

kapora geri verilmez diye birşey olacağını sanmıyorum almaktan vazgeçerseniz kaporanızı alırsınız

selimS Hocam hayırlı olsun. Ben de hybrid corolla düşünüyordum ama çevrem beni vazgeçirdi. 5 yıl sonra satamazsın, direk elektrik olacak artık falan dediler. Herkes önyargılı. Bu konuda sizden bi yorum alabilir miyim?

Üst Alt