Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

Muratti1905

Hangi bayi bu 10 000 kaparo isteyen

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi bayi oldugunu bolmiyorum cok bayi aradim inanin yorumlardada okumystum hatta

braveheartgs43

Hybrid evet, bir geçiş teknolojisi. Ama 5 yılda biteceğini sanmıyorum. (2023 de gerçekten elektrik istasyonu sayısı planlanan gibi artarsa, elektrik satışları artar belki satışlar azalır denebilir.)

Bende kimseye önermiyorum ama biteceğinden ziyade, ekonomi isteniyorsa şuan Dizeller en ucuz ve verimli dönemlerini yaşadıkları için dizel, güç isteniyorsa sağlam düşük hacimli turbo bir araç öneriyorum. Hybrid tam ortada kalıyor benim için, bu yüzden önermiyorum.

Arkadaşlar ,xc40 volvo düşünen varsa nisan teslimi bir adet altunizade istanbul bayisinde 1 tane varmış

avarell

xc40 üç silindirli motorla geliyor. simetrik bir silindir çalışma sistemi olmaz o yüzden dayanıklı olur mu şüpheliyim.

Limitin üstüne çıkmanın herhangi bir yolu var mı acaba rakamları biraz esnetmenin? Eğer yoksa bu limit dahilinde tavan fiyata yakın önerebileceğiniz araç var mı aklımda 508 gt line var şuan ama önerilere açığım

[FONT=sans-serif]Bu ÖTV muaf düşüş hesaplaması normal fiyatı 139000 tl ye kadar araçlarda hesaplama %50 mi %60 mı hesaplanıyor?[/FONT]

StratoS pejo rifter 7 kişilik otomotik otomobil ruhsatlı bayii 215 bin tl fiyat cıkardı sizce bu araba bu fiyata alınırmı ikinci el piyasası nasıl

Xibalba
evet var aradaki farkı elden verirsin. maliye de yakalarsa o da aradaki farkın cezasını yazar eline verir :D

asidadaş

Selamlar,

Evet Rifter Plus modelini 7 kişilik otomobil ruhsatı ile satıyorlar. Ama bu araç sınıfının hala minivan/panelvan sınıfında olduğu gerçeğini değiştirmez.

2. elde satamazsınız diye birşey söyleyemem. Ama bütçeniz varsa, gerçekten büyük 7 koltuklu araç istiyorsanız D SUV segment araçları sınırda alabilirsiniz. (5008- Kodiaq)

Ama o kadar bütçeniz yoksa ve 7 koltuklu araç bakıyorsanız, elbette düşünebilirsiniz.

Toyota Rav4 için bugün bi bayiyi aradim limit kapsamına düşmeyeceklerini söylediler

beriki

Vergi matrahları tutmadıgı için inmiyorlardır.
Aynısını vw de dedi.
Olayı iyice sarpa sardı. Araba limitin 3-5 bin TL üzerinde olsa bile veremiyoruz diyorlar neden çünkü matrah tutmuyormuş.
Devletin yaptıgı ayrı kazık, firmaların yaptıgı ayrı kazık.
Neresinden tutsak saçmalık.

Vw de doğuş oto baya insiyatif kullanabiliyor, Toyota da varmi öyle bir distribütör

Selamlar,

Dizeller yasaklanıyor, dizel yerine hybrid araçlar alınır diyen bazı arkadaşlar vardı...

https://tr.sputniknews.com/cevre/202002041041330215-ingiltere-2035-yilindan-itibaren-benzini-yasakliyor/

İngiltere'de 2035 yılında, tüm dizel/benzinli araçlar yasaklanıyor. Buna yüksek hacimi benzinli motoru olan Hybrid araçlarda dahil...

2035 yılına daha çok var, Türkiye'ye gelme süresi ayrı bir konu, diyebilirsiniz. Ancak bu haberi, size araç satışında dizel yasaklanıyor, benzinli verelim, Hybrid alın diyen satış temsilcilerine ve burada Hybrid alıp, gösteriş yapma amacıyla bunu savunan kişiler için paylaştım.

Şuan Dizeller bu kadar ucuzlamışken, ben herkese dizel öneriyorum. alın hiçbir şeyi düşünmeden tepe tepe binin.

merhaba biz raporla araç alma arefesindeyiz. Fakat bu konuda kafamızda bir çok soru var. Umarım bize yardımcı olursunuz.
Rapor sürecine henüz başlamadık. AMa kardeşim hem doğuştan zihinsel engelli hem de doğum sonrası oluşan komplikasyonlar neticesinde sol kol kısmı felçli. Komşumuz devlet hastanesinde genel cerrahi uzmanı. Kardeşimin durumunu bildiğinden sağlık raporunu %90 üzeri çıkacağını söyledi. Eğer bir terslik olmaz da rapor çıkarsa örneğin 26şubat da aldığımız rapor ne kadar süre içinde kullanılmalı ya da ömür boyu geçerli mi oluyor?
2. Karadenizde yaşıyoruz. malum engebeli bir bölge. Kimi zaman ben de kullancağımdan yüksek bir araç olmasını istiyorum. Suv tarz araçlarla ilgileniyoruz. Ötv muafiyetli hali 200Bin geçmeyecek araçlar tercihimiz. 4x4 olmasını isterim ama o zaman da alternatif baya azalıyor. Tercihen dizel bir araç düşünüyoruz. Önerileriniz neler olur?

@ StratoS dizel ve hibrit hakkındaki yazınıza hitaben benzinli limitler dahilinde sizin tavsiye ettiğiniz suv araçlar sırası ile nedir ?

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar siteyi uzun süredir takip ediyorduk fakat yeni üye olmak nasip babamın üzerinden araç bakıyoruz son olarak buğün hyundai tucson yada peugeot 3008 olarak fiyat alan arkadaşlarımız oldu mu?
Ben istanbuldan 1-2 hyundai tucson smart paket için 148000 peugeot 3008 premier edition paket için 142000
Opel grandland x enjoy için 140000 fiyat verdiler
Araçlar dizel
Tşkler herkese

merhaba

tuscon dizel otomatik 4x4 NLİNE pakete 184000TL hangi bayiden aldınız?

az önce Tucson elite smart 2020 model için 156000tl fiyat aldım. İstanbul dan. 148000tl fiyatı nereden aldınız telefon paylaşır mısınız.

Konak

Benzinli motorda TSI motoru çok beğenirim. Ne kadar WAG Grubuna şu Dizel skandalından ötürü kızsamda DSG ile TSI motor kombinasyonunu başarılı buluyorum.

Bu noktada Vw değil de size WAG Grubu Skoda veya Seat önerebilirim.

SUV C segmenti, Skoda KaroQ, D segmenti KodiaQ 1.5 ACT TSI DSG 150 HP olarak tercih edebilirsiniz.

Yine WAG Grubu Seat, SUV C Ateca 1.5 TSI ACT DSG 150 hp tercih edebilirsiniz. KaroQ mu, Ateca mı derseniz 2. elde KaroQ daha çok rağbet gördüğü için önerebilirim. Ama Ateca'nın tasarımını beğeniyorsanız elbette tercih edebilirsiniz.

Bunlar bütçenizi aşıyorsa, ya da beğenmiyorsanız benzinli olarka başka markaları da değerlendirebilirim?

Üst Alt