Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

Ateca güzel araba, sırf yollarda göremediğim için Tucson a yöneldim. Yollarda görülmemesi de önemli bir kriter ikinci elde değer kaybı yaşatıyor.

Boya koruma ustune seramik kaplama on kaput kaplama camurluklar kaplama ve cam filmi fyt nedir hangisi yaptirilmalidir yda baska bir tavsiyesi olan varmidir teşekkürler

Muratti1905

Dby Detailing, Evr Detailing, Magna Garage, Vintage Detailing Ankara'da benim tavsiye edebileceğim, işini iyi yapan yerlerdendir. Birini tercih edebilirsin.

Sıfır araç aldığınızda bazı firmalar bayide seramik kaplama, cam filmi vs. işlemleri için sizi arayıp yaptıralım mı dye soruyorlar. Bununla alakalı araştırma yaptım. Kesinlikle bayilerde yaptırmayın deniliyor. Bayiler anlaşmalı firmalarla kar payı alarak bu işleri yaptırıyor. Böyle olunca da yapan firmalar siz aracı görmeden kalitesiz malzemeler kullanarak bu işlemleri yapıyorlar. Buna dikkat edelim.

Merhaba değerli abilerim kardeşlerim bir sorum olacak daha önce 2 kere ötv muafiyeti ile araç aldık sattık engelli kardeşimdi babam vasisiydi malesef babamı kaybettik kardeşimin vasisi ben tayin edildim. 1 ay kadar sonra aracın 5 yılı dolmuş olacak kardeşim 26 yaşında yüzde yüz engelli yeni bir araç almak istiyoruz süreç hakkında bilgisi olan var mı? Daha önce ki aracımızda babam sağ iken satış şu şekilde olmuştu, mahkemeden satış için karar çıkarttık makine mühendisi bir yetkili aracımıza değer biçti bizde yerel gazetede ilan verdik araç açık artırma usulü ile günü belirlenip satıldı. Şimdi yeni araç alımında da bu şekilde mi satış yapacağız? Forumda arkadaşlar vergi dairesi noter vs gibi yerlerden engelli ibaresini çıkarıp direk satış yaptıklarından bahsetmişler. Bizim durumumuz nasıl olacak konu ile ilgili benim durumumda olan arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa sevinirim.

fkc24
Aracın üzerinde herhangi bir aparat yoksa notere gidip normal bir şekilde satışını yapıyorsunuz. Maliye ile herhangi bir işiniz yok. Satacağınız günden itibaren aracın o dönem MTV borcu çıkar. Alan kişiye bunu belirtin. (Araçta aparat varsa makine mühendisi proje çizer. Araç tespit için TSE'ye gider, aparat söküldükten sonra notere gidip satışı yapılır.)

Emin misiniz? Daha önce mahkeme kararı ile satışı olmuştu bu konuda araştırmalarıma iki seçenek var birisi sizin dediğiniz gibi biriside benim dediğim gibi. Zihinsel ve fiziksel engelli olduğu için mahkeme yetkisi ise satış yapmıştık. Eğer sizin dediğiniz gibi oluyorsa büyük kolaylık.

notere sordum mahkeme kararı ile satılacak denildi. Merak eden bu durumda olan arkadaşlara duyurulur.

Şimdi volcar karşıyaka bayiiyi aradım. 210.000 TL fiyat verdi XC40 için. ve bu araçta 9 inç jant ve dış tasarım kiti olmayacakmış. daha önce 235.000 TL olan araçlarda vardı ondan yüksekti fiyatı dedi. dün de gaziemir volcar ı aramıştım tam aksini söylemişti. 210.000 tl fiyata 19 inç jant ve dış tasarım kiti dahil demişti. birbirlerinden haberi yok bunların.

Peugeot 5008 gt line dizel e pazarlıksız, sadece limite verirmisiniz lafına 190 denildi. Fiyat nasıl biraz pazarlık yapalım mı hediyemi istiyelim?

cabbar0101

Gt-line modeli için mi dediler bunu?

Allure modeli için söyledilerse, sedefli metalik boya, basamak, kaput koruma gibi şeyler isteyebilirsiniz. Limitte araçlarda pazarlık sıkıntı oluyor. Çünkü 1-2 ay sonraki fiyat artışlarında limit dışı kalacağı için Bayi, ben her halukarda satarım diyor.

Mahkeme para çekme talimatını veremediği için araç alamadım. Kardeşimin almasını istedim oda 5008 ile xc40(210 bin) arasında kaldı.Ben ona gtline verirlerse onu tercih etmesini söyledim.Yoksa Premium markada kalmak için xc40 ı tercih edecekti.Önce benim anlaştığım c5 aircroos shine benzinliye baktı 3008 den iyi buldu.Son kararı buğün vereceğiz.Eğer 5008 seçersek pazarlık yapmayalım ekstra ne alırsak kardır diyelim.

cabbar0101Hangi bayide buldunuz,bende ariyorumda,diyelimki fiyatta anlastiniz teslim tarihi konusunda net biseyler söyleyebiliyorlar mi

cabbar0101

Merhabalar 5008 gt line hangi bayide buldunuz aylardır arıyoruz.eğer almayacaksanız bana haber verebilirmisiniz.5008 gt alacak arkadaşlar anlaşsak ayni bayi getirse aracı iyi bi indirim talep etsek

Tesekkurler

TEŞEKKKÜRLER

merhaba,
auto ceramic hürriyet caddesi dikmen instagramda görebilirsin[/QUOTE]

canefe2003
Adana Öztek teslim konusunda net bir şey söylemiyorlar ama marttan itibaren 5008 508 ve 3008 epeyi geleceğini bizzat ceo söylemiş ve ağırlıklı üst donanım olacakmış.Bize söylenen Beyaz da sıra fazlaymış diğer renkler daha hızlı teslim edilirmiş.

Üstadlar , yüzde 97 engelli raporu olan hanımın dayısına araç almayı düşünüyorum, okuduğum kadarıyla araçı ben ve hanım kullanabiliyor.
Bu konuda ileride bir sıkıntı yaşarmıyım ?

önceden 3.dereceye kadar yakınları kullanır ibaresi vardı ruhsatta artık onları kaldırdılar herkes kullanabilir. fakat kaza durumunda kasko şirketleri bu konuda sıkıntı çıkartıp ödeme yapmıyormuş öyle duymuştum daha bilgili arkadaşlarda cevap verirse konu netleşmiş olur.

Bugün tuscon elite 4x2 için kapora verdik. Nasipse haftaya aracımızı teslim alacağız.
StratoS sizde sanırım tuscon kullanıyorsunuz deneyimlerinizi paylaşır mısınız

Üst Alt