Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

vaybe ben elite plus 4*4 ü 151.000 liraya almıştım ne uçmuş arabalar. mart 20 de tam 1 sene olacak.

Yan basamaklar on arka difüzör kauçuk paspas bagaj havuzu krom gidince beğenirsem belki rom kapı eşikleri

sipariş sırasına göre getiriolar herhalde mayıs ayıda dolduysa haziran ayı için kapora alıolar galiba çünkü nisanda teslim alcak olanlarda var diye biliorm

Mecazi

Nasıl bir deneyim duymak istersiniz?

Yakıt tüketimi, sürüş konforu, yol tutuşu, servis/bakım durumları vb?

StratoS evet yazdığınız konular hakkında birde dct şanzıman için dikkat etmem gereken birşey var mı

Seramik kaplama 1500
cam filmi 400
Kaput film 750
Fiyat verdi bayi.seramik kaplama ustune komple folyo kaplama nasil olur.fyt konusunda bilgisi olan varmi

StratoS
size bir sorum var bilginiz dahilindeyse cevaplar mısınız?
SUV tarzı bir araç alındığında hasta yakınına (eşi aynı zamanda hastanın vasisi) ödenen bir bakım parası var... bu kesilmez mi?

5008gt için bir kaç bayiii aradım (10-12 kadar)hiç birinde araç yok ve sıraya alıyorlar. Hepsinin verdiği fiyat aynı 190bin. 2 tanesine adımı yazdırdım hangisine önce gelirse oraya gidip alacağız, uzun bi liste elemesinden sonra 5008 de karar verdik....

Mecazi

Yazınızı şimdi gördüm. Genel Çift kavramada dikkat etmeniz gereken, hususlarda dikkat etmeniz yeterlidir. Vites zaten yanlış birşey yaptığınızda ısınma göstergesinden sizi uyarır. Yapmaya devam ederseniz görsel uyarı verir. Çok zorlarsanız, aracı kapattırır :)

En basit şekilde, özellikle eğimli yollarsa ayağınızı sadece frendenç ekip kullanmamanızı mutlaka gaz/fren ile aracı kontrol etmenizi öneririm.

adinjust
isim yazdirmak yeterli olmayabilir. Gt line da ciddi bir talep ve bekleyen listesi var. Kapora verirseniz şansınız artar.
Çok az sayida arac geliyor ve kapora verip bekleyenlere sirayla satiliyor.

antalyada citroen c5 sordum etiket fiyati 230000 tl otv indirimli 146000 tl feel adventure modeli icin bu fiyat nasil sizce

Corona araclarin teslimini geciktirir mi dersiniz? Pek cok alanda tedarik zinciri kesintiye uğradı.

hsancay

Elbette geçiktirir. Ben Mayıs'tan sonraya tarih verilebileceğini düşünüyorum.

stratus bayi istda bir trafik sigortaciya ait islemlerin yapılması icin vekalet istedi vekalette 20 calisanin ismi tcsi var vekalet ornegini attilar vekaleti yaptirdim ama 2 aylikmis vekalet. Sorun olurmu yani isler 20 gunde bitip arabayi aldiktan sonrada o vekaletin suresi bitmemiş olacak herhangi bir soru yasanirmi sizce tesekkurler

Bende verdim ama bana gönderilen de 2 kişi vardı araçın tertibat takılması aşamasında gidip gelmelerde sıkıntı olmasın diye istiyorlar bana kalırsa aracını aldıktan sonra bir sıkıntı yaşamazsın hayırlı olsun bu arada araba ne aldın kaça geldi.

S.a Beyler skoda karoq 1.6 dizel premium ekstra olarak panaromik sunroflu arac icin 155 bin TL fiyat verdiler, ust donanım malesef kalmamış ne yapmali beklenmeli mi sizce ?

Seat ateca 1.5 DSG tdi benim var çok memnunum az yakıyor ve dizel kalkıyor en uygun araç tavsiye ederim

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AsAleT

Dizel kalkmıyor, emisyonu uygun olmayan araç kalkıyor. Buna benzinli hatta zamanla hybrid araçlarda dahil.

StratoS
Eminmisin :) biraz araştır istersen

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En geç 2035 yılından itibaren İngiltere de, benzin, dizel ve hybrid araçların yasaklanma kararı alındı. Bu tarih muhtemelen 2030 yılına çekilecek.

Merhaba arkadaşlar platin gri, gri detay C5 Aircross Feel Anventure için 12 Mart tarihinde kapora verdim ve beklemekteyim, fiyat belli değil. İnşaAllah sıra gelirse bu ay aracı teslim alacağım. Fiyatlar açıklandıktan sonra fiyat alan olursa paylaşırsa sevinirim. Ayrıca araç yanında bayi bir seyler satmak istiyor.Mecbur kalırsam bayiden neler almalıyım. Birde aracıma elden gaz,fren tertibatını yeni taktırmak istiyorum, BinTL işlemler, BinBeşYüzTL de tertibat için fiyat aldım. Sizce uygun mu? Cevaplarınız için teşekkürler.

125900 dahada zam gelirse eklenecek fiyata dediler simdi aigorta ve kasko yaptir dediler onu arastiriyirum 78yas babamin ilk arabasi sigortaci liste fyt uzerinden kasko yaparim dedi dogrusu bumudur

AsAleT

Bana mı araştırın diyorsunuz?

Yasaklama emisyon sınıflarına göre geliyor. Eski Dizeller şuanda mevcut emisyon limitlerini bile karşılayamadığı için yasaklanıyor. Ama bu dizel yasaklanıyor anlamına gelmiyor. Kaldı ki şuan yeni dizel araçlar 6B ve hatta üzerini addblue katkısı ile karşılıyor.
Karacakurt'un dediği gibi 2030 dan sonra tüm motorların yasaklanması ve elektriğe geçiş mükün gözüküyor. (Avrupa için) Bizde ise şuan net tarih bile yok. Ama üretimi düştükçe ülkemizde de özellikle 2040 yılından sonra bu araçların satılmayacağı düşünülüyor.

Ben şu dönemde gerek araç fiyatları gerekse parçası anlamında en ekonomik çağını yaşayan Dizel araçları öneriyorum.

Üst Alt