Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

Aranızda hiç Toyota CH-R Hybrit alan oldu mu? Memnun musunuz?

Ben 4 eksiklik dışında beğendim (Koltuklar elektrikli ama hafızası yok, kablosuz şarj yok, bagaj elektrikli değil, arka koltuğun görüş alanı çok dar)

Benim Honda CRV 2018 Ext. Uzun yol ortalama 6.0-6.2 arasın
şehir içi 7.8- 8.2 lt normal süruş

Yakıt tüketimleri ortalama hıza göre değişkenlik gösteriyor. Ben küçük bir ilçede yaşıyorum iş-ev arası mesafe yaklaşık 2 km. ve bu yolda benim ortalama hızım çok nadir 20 kh/h'yi buluyor. Bu sebeple de şehir içi yakıt tüketimim (1.6 TDİ DSG) 9 litreden aşağıya pek düşmüyor. Çünkü istesem de araç o mesafede ısınmaz ve hız ortalaması da yükselmez. Aynı araçla büyük şehir trafiğinde daha az yakarsınız. Çünkü büyük şehirlerde ortalama hızlar 30-40 Km'ler civarıdır. Otoban yakıt tüketimim 5.7 Lt. (140 Km/h Süratlerde)

mutineer901
Haklısınız zaten ilk açılışta yüksekten açıyor anca 9 a düşer bende 1.4 dti act DSG var ortalama 120_140 civarı İstanbul bolu ya gekdim iki gün önce 6.2 litre 36 kuruş yaktım

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Honda crv executive donanim 1.5 benzinli 193 beygir aracımı teslim aldım.Kullanisi konforu yakıtı çok güzel tavsiye edilir.Ekstralari ile 197 bin TL ye geldi.

StratoS
Aynen kişi biraz araç kullanmasını bilir ise araç az yakar [emoji16]

Arkadaşlar herkese merhaba.Hyundai Tucson almak istiyorum.İstanbuldaki birçok bayii ile görüştüm.Ötv muhatiyetli alabilceğim en üst donanımların Tucson Nline 4x2 ve Tucson Elite 4x4 alabilceğim söyleniyor.gönül tabiki Nline plus veya Elite plus almak istiyor ama vermiyorlar.Nline çok güzel araba Ama normal Tucsonun Smart paketine denk geliyor.Elite ise Nline a göre yeterince donanımlı ama her ikisindede led farların olmaması,şerit takip ve birçok güvenlik donanımlarının olmaması bende hayal kırıklığı yaratıyor.Nline plus 4x4 ü çok istiyorum pandemiden önce ötv kapsamında alınıyormuş ama ne yaptıysam vermiyorlar.Sizce bir yolu var mı almanın?Eleden para vermeye razıyım:) geri kalanını.siz olsanız hangisini seçerdiniz ve üst paketleri nasıl alabilme yolum olabilir.Elite paket farkı;9 inc ekran nline 8 inç,Elite 4 koltuk ısıtma Nline 2 koltuk,Elite kablosuz şarj,Nline da yok ,Elite navigasyon Nline da yok,Elite 4x4 Nline 4x2,Nline da spor süspansiyon,Nline tamponlar,led fren lambası ve spor iç donanım var.teşekkür ederim herkese
Nline 4x2 kaskoyu yaptırmak şartı ile 181.000 + yan basamaklar
Elite 4x4 186.000 çıplak hali 189.000 +yan basamaklar+ön arka tampon koruma

Honda CR-V executive normal satış fiyatı ne kadardi.ekstalari neleri verdiler.memnunmusunuz.

AsAleT

:) Ders alalım sizden. Ama dersin sonunda ben az tüketimi geçtim, araç kullanmayı bile bilmiyormuşum demeyin... :)
dolceman

Siz söyleyinceye kadar N-Line'ı Elite üstüne spor donanım, led farlar, otomatik bagaj kapağı olarak biliyordum. (İlk çıktığında öyle gelmişti araçlar.)

Siz söyleyince tekrar baktım. Dediğiniz gibi, donanımlarını kısmışlar.

Belirttiğiniz üst modelleri 2021 ocak ayında yeni ÖTV limitinin yükselmesi ile alabilirsiniz. Ama elbette cebinizden daha fazla para çıkar.

Ben Elite kullanıyorum, 4X2. Çok memnunum. Dediğiniz gibi akıllı sistemleri yok. Ama full+full tabir edilen araçlarda olan donanımları var. Bunlarda bana yetiyor.

Şu dönemde ben sizin yerinizde olsam, çok uzatmadan Elite alır geçerdim. 5 yıl 7 yıllık garantiyle tepe tepe binerdim.

[emoji16] burda haklısın kardeşim güle güle kullan

StratoS
Burda haklısın kardeşim güle güle kullan

Arkadaşlar alabilceğim En üst segment ve donanım Olarak alınabilecek şuanki fiyatları bilenler var mı kararsız kaldım.araç tavsiyeleriniZi bekliyorum.bütçe180-190 bin

dolceman
Para güzel de araba yok bende gittim ateca Fr 1.4act aldım çok memnunum yakıt ferformans iyi başka alanlar yazsın karar senindir

dolceman

Böyle araba önerisi alınmaz. Sadece herkes kendi aldığı aracı övebilir size.

Ne tür bir araç istiyorsunuz, sizin kullanımıza hangi araç uyar, kalabalık bir aileniz mi var, engelli donanımlarınız fazla dolayısıyla ek bagaj ihtiyacınız fazla mı, çok km mi yapacaksınız?

2020 i ford kuga style 175 000 e anlaştım antalya konyaaltındaki bayiden ayın üçünde geliyor görmeden araba aldık:)

meizu note8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

green16

Herşey dahil 175 000 kasko sigorta bana ait

meizu note8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli arkadaşlar nasılsınız ii misiniz ? Kısaca kendimi hatırlatıp bir kaç konuda fikrinizi almak istiyorum. Yılbaşında COROLLA Hybrid Passion X-Pack e-CVT bi araç almıştım. 6-7 aydır aktif kullanıyorum. Araçla ilgili sorular olursa cevap veririm. Benim sorularıma gelince 1. HILUX DİZEL Yenilenen Hilux 2.4L 4x4 Hi-Cruiser A/T Tavsiye Edilen 2020 MY Fiyatları (TL) 282.300 Tavsiye Edilen 2020 MY Kampanyalı Fiyatları (TL) 268.850 ya da Musso Grand Platinum D2.2 4x4 Otomatik ₺215,000 Şimdi arkadaşlar malumunuz sitelerinde bu araçlar bu fiyata satılıyor. Biz bu araçları muafiyetli almak istersek bunlarda indirim olur mu? Ne kadar olur ? Tecrübesi olan, alan, kullanan konuyu bilen var mı? 2.Aynı şekilde mercedes VİTO ya da Caravelle Comfortline 2.0 TDI (8+1) Uzun Şasi 150PS DSG aldığımızda ÖTV bu araçlarda fazla değil. hesaplamalar nasıl yapılıyor. Deneyimleri olan yazarsa çok teşekkür ederim ...

Slm.arkadaşlar benim bir sorum olucak raporumu yeni ehliyetimi bayiye verip subat ayında bir araç almıştım prafarmo fatura üzerinden araç martta geldi sonra raporun açıklama kısmı yazılmadı diye yeni rapor için dune kadar uğraştım buaracin parası verilmiş 3 aydır kasko sigorta ve banka kredisi ödüyorum.simdi bu aracın fiyatı bayağı bir arttı vergi dairesi bu aracı alamaz diyor neyapmaliyim daha önce boyleybirsey başına gelen oldumu bu araç şimdi 305 geçiyor bilgisi olan varmı dosya açılalı 60 günü geçtiği için yenideden fatura istiyorlar

Net olarak bilgilendirebilen arkadaşımız olursa mutlu olurum. ÖTV indiriminden faydalanma noktasında %62 Kronik rahatsızlığım mevcut ancak sanıyorum ki hiç bir şekilde her hangi bir indirimden faydalanamıyorum. Bu işin ince ayrıntısı var mıdır ? Detaylarını nasıl ve nereden okuyabilirim yardımcı olabilir misiniz ?

Araçta APARAT takilacaksa oran önemli değil. Ötv ve mtv yarar lanirsin.yana%90raporu yakın akrabanın üzerine alabilirsin.bunlar yoksa ötv indirimi alamiyorsun malesef

Üst Alt