Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV muafiyetli SUV araç önerisi olan var mı?

StratoS

Kulvar açtılar derken hocam :)

Ayrıca ben az önce hyundai aradım 140 bin fiyat çektiler aynı konforda belki de daha iyi olan sportage ye 125 vermeyi yeğlerim

BMV ile kıyaslanamaz, bence bekle, BMV aracı alan arkadaşlar ve almak için kapora veren arkadaşlara nasıl bir dönüş yapılacak, sonuç bir belli olsun ona göre araç al. bana kalırsa eğer BMV alabilmemizin önü açılırsa boş ver kıa yı, alırsın bir tane bmv rahat ca binersin. ama sonuç olumsuz olursa kıa yı o zaman düşün.

karizmatikmen

Valla hocam bugün aradığım insanlardan olumlu bir sonuç geleceğini düşünmüyorum gerçekten çok kesin bir dille konuştular

Özellikle ankara

WaDa

Otomobil dünyasını ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum. Hyundai => Kia Kardeş/grup şirketleri. Reneult ile Dacia gibi.

Modelleri de aynı segmentte olduğu için mümkün olduğunca fiyat farkı yaratıp ürünleri farklılaştırmaya çalışırlar.

Hyundai'de 4x2 yokmuş. Face grubu ve Donanımda herkes 4x2 arıyor. 4X4 için dediğin fiyatı vermiş olabilirler. Genelde 15.000 TL fark oluyor 2 si arasında.

4X4 için o kadar fark değer mi, ben değmez dedim. Karar elbette sizin.

Konfor ve parça kalitesinde Hyundai bir tık daha iyidir. Hyundai Motors bu şekilde konumlandırıyor 2 şirketi. Örneğin Kia'da el freni ayakta sanırım. Hyundai'de elektroniktir. Ses yalıtımı daha iyidir vb.

StratoS

Hayır kianın 2018 ve 2019 modelinde elektronik el frenine geçildi ses yalıtımı çok başarılı diyorlar

Borusan büyük bir firma, daha önce de böyle sıkıntılar olduğunu hatırlıyorum ama sorunları çözmüşlerdi, bana kalırsa büyük bir ihtimalle bu sıkıntıyı da aşacaktır, ama ne zaman aşarlar bir şey diyemem bir çok arkadaşdan kapora alındı, sözleşme imzalandı hatta bazı araçlara aparat bile takıldı araç muayeneden geçti, bunların hepsini es geçemezler, sonucu zaman gösterecek.

karizmatikmen

Kapora aldıkları arkadaşları bilmem de bir daha kapora almicaz falanda dediler özellikle ankara daki borusan çok kesin konuştu

WaDa

O kadar işim var ki, yazmışsınız cevap vereyim:

KİA Şuan Elegance donanım satıyor. Tuscon'un o fiyata sattığı Elite Donanımla kıyaslıyorum:

Tuscon + Olan Donanım:
-19' Jant - Çift Egsoz çıkışı
-Mercek Ön Far - Statik Dönüş Farı
-LED Gündüz Farı ve Far Kaşı
-Anahtarsız Giriş&Çalıştırma Sistemi
-Tam Deri Koltuk
-Ön - Arka Koltuk ısıtma Sistemi
-Çift Bölgeli Klima
-8" Dokunmatik Ekranlı Multimedya Eğlence Sistemi
-Navigasyon
-7 Hoperlör
-Kablosuz Şarj Sistemi (Wireless Charger)
-Karartılmış Arka Camlar
-Soğutmalı Torpido
-Alarm

Sportage + Olan Donanım:
-LED Arka Stop

Bence 15.000 fazla vermeye değer...

Arkadaş 'lar ben ehliyet için rapor aldım ve uyarlamış depraji pateni verdiler şimdi ben dikersinyom sınavı na otomatik viteslemi gireceğim
Yoksa maulan lemi

Bilal.56

Yeni ehliyet mi alıyorsunuz? Sürücü kursu ile görüşün bu detayı isterseniz?

Arkadaşlar ben de çok kararsızım yav. Birgün Honda CRV birgün BMW X1 birgün mercedes birgün kodiaq almaya karar veriyorum. Lütfen yardım edin kafam çok karışık :D

BEN bmw olmazsa büyük ihtimalle olmıyacak gibi duruyor volvo v40 croscantry e baktım çok beğendim onun dışında c5aircross var ama onun gelmesi mayısı bulacağından onu elemek zorunda kaldım ,ix35 kullanıcısı olarak tucsonmu yoksa sportage mi sorsanız biraz baktım kıanın sitesine kesinlikle tucson derim kianın deri koltuğunu alabilmek için 3.üncü paketi seçmek gerekir oysaki tucsonda elit donanımı alırsanız kianın 3.üncü donanımı olan prestıge denk gelir ki fiyat olarak prestige 140 binlerde ,tucson elit ise daha uygun olması gerekir birde kalite servis vs girince bence tucson derim tabikide kianın dış görünüşüde çok güzel ama bu benim fikrim

StratoS benim anlamadığım siz neden inanmak istemiyorsunuz ? bana gönderilen teminat konusunda neden yalan söyleyeyim ? Ne dediyseniz hepsini yaptım, keza size bilgi de verdim. Bir şeyleri biliyor olabilirsiniz fakat bütün sistem sizin dediğiniz gibi çalışmıyor sanırım ? Ben bana söylenen ile değil, aldığım rakam ve klozları karşılaştırarak size yazıyorum. Aksi bir şey olsa zaten benim hayrıma olur ve derim ki evet siz haklıymışsınız, olan buymuş. ISRARLA DEDİKLERİNİZİ YAPTIM DİYORUM , fakat gönderilen klozlar ve teklifler değişmiyor.

tanbarisaydin

Mercedes’te hangi araca bakıyorsunuz ? Birde CRV dizel secenegi var mi acaba ? Fiyat aldıysanız da bilgi verirseniz sevinirim.

bacioglu

Ben yardım etmek için yazdım ama bu son yazınızla çok üzüldüm. Lütfen sigortayı şikayet edin. Ve beni dinlemeyin, nereden yaptırmak istersenizde oradan yaptırın.

Peki uyarlamış depraji pateni nedirki bilen varmi

Arkadaş uyarlamış depraji pateni nedirki bilen varmi

@StratoS konuş dum otomatik vites gireceğimiz söyledi
Peki uyarlamış depraji pateni nedirki

Bilal.56

Sanırım siirtlisiniz bende siirtte yaşıyorum :)

Bmw için kaplra mı gönderdiniz hocam ?

Ben kia sportage aldım hafta içi aracı ilk defa yakından görüp alacağım gibi görünüyor hayırlısı

ötv muafiyetli honda crv alan var mı..subaru forester alan var mı..artı ve eksilerini paylaşır mısınız

dryusuf9436

Subaru forester 2.0 motor olduğundan çok iyi düşüyor ancak benzinli olduğu ve 2 motor olduğu için tercih etmedim

Şuan bana göre ideal araç yeni kia sportage gibi görünüyor

170 den 122.5 a getirdim ben

1.6 dixel otomatik

Resmi veriler şehir içi 5 şehir dışı 4.5

Kia Sportage, Hyundai Tuscon motoruna sahip, fikir vermesi açısından şunu söyleyebilirim:

Gerçek dünyada 5 lt/100 km mümkün değil. Özellikle büyük şehirde yaşıyorsanız şehir içi 6 lt, şehir dışı da 5,5 lt gibi düşünebilirsiniz.

StratoS

En köyü senaryo mu hocam 5,5 - 6

Ayrıca siz olsanız 15-20 bin tl fark verip tucson mu alırdınız

Ha birde aizin tucson dizel mi ve onun yakıt tüketim verileri nedir ?

WaDa

Geçtiğimiz sayfalarda size cevap atmıştım, detaylı ama okumadınız sanırım?

Tuscon Elite ile Sportage arasında 15.000 TL yok. 7-8.000 TL gibi bir fark var. Arkadaşlar 130'a mal etmişler. Ama araç yok şuan. Farklı illerdeki bayileri aramanız lazım.

15-20.000 TL dediğiniz fark 4x4 olan modeli.

Kötü senaryo yok. Şehir içinde bunu yakıyor araç. Aynı motor diye yazdım ya, dizel 136 beygir.

Bir önceki sayfalardaki uzun yazımı okuyun isterseniz...

byzamane

Ben memnunum. Araçtan bekletiniz memnuniyet sağlar. Benim beklentimi karşılıyor ve bu yüzden memnunum.

Kısaca bastımı gidiyor, yüksek her yere giriyor, çıkıyor, ekonomik, geniş, işlevsel, donanımlı, rakiplerine göre ucuz, servisi çok, 7 yıl garantili.

StratoS

Galiba bende alacağım çift kavramada sorun çıkıyor mu? Isınıyor uyarısı veriyor diyenler vardı. 7 yıl dahil olarak ne kadara geldi araç?

Üst Alt