Anne yaşama giriş kapısıdır insan için.
Fakat trafik yogun
Trafik polisi durmuş kapıda (çevre, hısım akraba velhasılı tüm toplum) "engelliysen dur, geri git,saglamsan buyur hoşgeldin" diyor
Burada mantık şuymuş galiba:
Sağlam çocuk aslanlar gibi dünyanın hakkından gelir. Asla zorluk çekmez vs vs vs
Amaaaaaaaaa engelli çocugu neler bekliyor bir bilseniz. Zorluklar, acılar vs vs.
trafik polisimiz çok anlayışlı canım
baştan işi çözüyor.
Gelelim buna benzer olaylara. Tıbbın bu kadar gelişmediği çağlatda efendim kız çocuklarını istemeyen cahil mi cahil bir toplum varmış. Şanslarına bak anne karnında kız mı erkek mi oldugu anlaşılamıyormuş ya! E anne kapısını aşmış mı kız çocukları
merhabayı çakmışlar yaşama
o da ne? babalar tutturmuş "bu kızı öldürelim" diye karar almışlarmış. Gitmişler efendim kız çocuklarını diri diri gömmüşler.
Yahu kız çocuklarına nasıl iyi baksınlar koç gibi soylarını sürdürecek erkekler varken
Zavallı annelerin göz yaşları içinde bir bir gömülürmüş kız çocukları.
Şimdi kulaklarınızı çıtlatıyolar
Yahu "bize ne sövuyonuz o zaman kız çocuklarını öldürdük" diye?
Tıp bu kadar gelişti de biz mi kürtaj ettirmedik yani kız diye.
tessüflerini bildiriyolar cahiliyye olarak anıldıkları için
"eger tıp bu kadar gelişseydi emin olun daha anne karnında kız oldugunu anlar anlamaz geri postalardık yani kürtaj ettirirdik" diyorlar
ormanda çocugu sakat mı saglam mı diye test eden babaya bagırmıştım baya. O da uyanmadı mı yazdıklarınızı okuyunca.
"Yahu ben kürtajı bilseydim tıp bu kadar gelişseydi hiç sakat oldugunu bile bile dogurtur muydum?"
Of of tıp yaktın bizi diyor
"Şimdi tıp olsaydı ben bebegimi ormana götürüp onu ormanda tek başına bırakıp ölümüne göz yumar mıydım hiç?
el insaf yahu! ben o kadar vicdansız mıyım?
Tıp olsaydı eger, daha anne karnındayken kürtaj ettirirdim" "Adım da 21. yüzyılda caniye çıkmazdı normal karşılanırdı yaptıgım, tıpkı sizin gibi" diyor.
Efendim tıbba hürmet ve saygılarını iletiyolar. kendi mantıklarını surdurdukleri için
...
Havaya girdirdiniz be milleti gordugunuz gibi
Yuh efenim yuh! sakat bebege dur diyenler!