Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Nihat67

Geçmiş olsun. Rapor süreli mi? Süreli ise takibi gerekebilir, süresiz ise oran düşme konusunda bilgim yok balthazar formülü konusunda da öyle. Umarım onaylanır

İnşallah biz belki şanslılardan oluruz

Teşekkürler. Sürekli

Zaten raporda tehlileli ve ağır işlerde çalışamaz yazıyo

turkuazist

Hop hop daha şubat var :) 😊. Sessiz sadasızda olsa aylardır hiç uyumadan (bak gecenin kaçı olmuş ayaktayız) nefes aldığımız belli olmasa bile yaşıyoruz. İşin şakası şuan hastanede yatış yaptım gündüz itibari ile stent takılacak. Yaş 43 sigorta primi (7500 gün) ve 25 yıl doldu fakat yasaya göre daha 11 yıl var. Yüzde 42 raporum var kalp hiper tansiyon ve ventrikül hipotrofisi %20 yani klas ikiye giriyor, kulak işitme kaybı orta kulak ameliyatı greft intakt %16 ve son olarak belde üçüncü seviye platin var bunada %14 verildi toplamında formülle 42'ye geldi. Raporlardan sonra çıkan birde kalp damarlarında tıkanıklık var ancak bunu raporlara sonradan çıktığı için dahil edemedim. İnşallah bu oranla gider ve aynı şekilde kabul görüp geri gelir. Herkese geçmiş ve hayırlı kararlar olsun. Allaha emanet olun.

Koşulsuz
Geçmiş olsun. Herşey gönlünüzce olsun. Şubatın hangi günü bakanlığa gönderildi.
Şubat ayı bekleyenler ses versin. Maksat muhabbet olsun.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nihat67
Gözle ilgili bilmem ancak umudunu kırmak için demiyorum fakat belde platin le ilgili benimde bu sorun olduğu için kısmen bu konuya hakimim. Şöyle söyleyeyim senin belde ki platin üçüncü seviye ve bu seviyedeki platine engel oran cetveline göre %13 oran veriliyor. Benimde belimde 6 adet vida var ve banada bu oranda puan verdiler. Yinede göz ile ilgili net eminsen belden de 13 alsan bile balthazar formülü ile %41 oranın yapar. İnşallah hayırlısı olur

turkuazist
Teşekkür ederim. Şubat 7 ankaraya varış

Gözle ilgili bilmem ancak umudunu kırmak için demiyorum fakat belde platin le ilgili benimde bu sorun olduğu için kısmen bu konuya hakimim. Şöyle söyleyeyim senin belde ki platin üçüncü seviye ve bu seviyedeki platine engel oran cetveline göre %13 oran veriliyor. Benimde belimde 6 adet vida var ve banada bu oranda puan verdiler. Yinede göz ile ilgili net eminsen belden de 13 alsan bile balthazar formülü ile %41 oranın yapar. İnşallah hayırlısı olur. Ben bunların hepsini hesapladım %12 verseydi yetiyodu %40 yapıyodu oran cetvel tablosunu araştırdım en son seviyeye %28 veriliyo l4 l5 S1 vs bunları bilirsiniz düşürseler bile% 12 den aşa düşüremezler

Nihat67

Gözde sorun olmaz ise kırkın altında oran gelmez. Sizinde dediğiniz gibi bile olsa kırkın altı olmaz. Ancak sizin belde ki platin bende de 6 adet vida olduğu için söylüyorum üçüncü seviye. Tekrar hayırlısı olsun.

Şubat 11 izmir işallah hepimize hayırlı haberler çok stresli ve biz engelliler için dayanılmaz derecede uzun bi yol allah hepimizin yardımcısı olsun

Koşulsuz.Benim bu hafta 42yle onaylanmis.bende kocaelinden gonderdim insallah dusmez onaylanir

Arkadaslar benim gozden 32gitti onaylandi.korkmayin

@turkuazist arkadaşım;
vergi indirimi müracaatından sonra sizi sevk etmiyorlar mı hastaneye? rapor için?
hastaneye gidiyorsunuz ve evrakları bitince teslim ediyorsunuz. size heyete görünmek için tam 4 ay sonrasına gün veriyorlar. bu izmir tepecik hastanesinde böyle. yani hastaneden hastaneye değişir

Merhaba Mustafa Zeybek bey,Ben 18 nisan'da %60 raporumu vergi dairesine teslim ettim.22 nisanda Ankaraya gönderilmiş.Geçen hafta vergi dairesini aradım dedimki benim raporum Ankara'ya gönderilmiş,olaki işten çıktım veya çıkarıldım dedim,telefonla konuştuğum bayan bana hayır olmaz rapor Ankaradan onaylanıp gelene kadar bir yerde sigortalı görünmeniz gerekiyor dedi..Sizde yazınız da (ayrıca vergi indirim süreci devam ederken işten çıkış yapabilirsiniz.. herhangi bir sakıncası yoktur. raporu ve kararı etkilemez) diye yazmışsınız Ne yapacağımı şaşırdım bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi işten ayrılacam ayrılamıyorum raporumun gelmesini bekliyorum...

Denizmm.evise dustu benim evragim yarin sabah alicaam.29,30gibi emeklilik icin verecem dilekcemi.beraber emekli olucaz ins

mustafa zeybek bende Ege Üniversitesi nde girdim heyete aynı şekilde 5 ay sonra sına gün verdiler 4 ay da tüm poliklinik leri dolaşmak sürdü ama sonradan Alsancak Devlet hastanesinde bütün bu işlemlerin 1 günde bittiğini öğrendim bu hastanede tüm işlemler için ayrı birim varmış 🙈🙈🙈🙈🙈🙊

Arkadaslar bende subat ayi ocak 17 sinde mersin maliye ye teslim ettim fakat subatin 2 sinde ankara maliye ye ulasmis sabirsizlikla bekliyoruz .Uzun bi süreç Allah herkese sabir versin

Mrb arkadaslar evrakları dün hastaneye teslim ettim orası deftardarlıga ordanda ankaraya gidecek. Benim hesabıma göre hastalıkların toplamı %44 yapıyo hastane %38 e düşürecek balthazara göre ankaranın tetkiklere ve oranlara bakıp yükseltme ihtimali varmı..bir onceki raporumda romatizmadan %10 almistim busefer %14 oldu ilerleyen hastalık onun icin

River plate bende aradim olumlu sonuclandi dendi ama eviss daha dusmedi
Benim 18 ocak gidis ankara 28 inde ulasmis sonucu 20 mayisda aradim ogrendim ama eviss dusme ne zaman olur sizce
Birde bundan sonraki surecte ne yapicaz

Hasanerdoğan35.eviss e dusmesini bekle dustukten sonra isyerine gelmesini beklemeden isyerinin bagli oldugu vergi dairenden al evragini sgk ya gotur emeklilik icin sartlarin tamamsa isyerine vermek icin isyeri ayrilis bildirgesi verecek sgk sana bunu isyerine gotur cikisini yapsinlar diyecek cikisini yaptiktan sonra sgk emeklilik servisine emeklilik dilekceni ver

Zeynep hanim.gorme yoksa nasil10yaziyolar

Koşulsuz15ocakta yolladim18ocakta ankaradaydi23mayista cevap geldi

denizmm

Benim 12. günde geldi. pazartes sgk'ya verdm. dün tahsis numarası verilmiş. sgk baya hızlı

zeynep zengin

Merhaba

Benim gözle ilgili bir şikayetim yok. Ancak grup içinde bu konuda oran alan diğer arkadaşlar varsa cevap verebilirler.

@Mertemir sgk ya ayın 7 sinde verdim evrakları benimde dün itibari ile tahsis numarası verdiler e devlete düştü haziran 1 itibari ile maaş işlemeye başlayacak sanırım 🙏

hasbatuas

interaktif vergi dairesine e-devlet şifresi ile giriş yapıp işlemlerim menüsünden dilekçelerim e bakarsanız ne zaman ulaştığını yazının ne zaman yazıldığını görebilirsiniz.

Üst Alt