Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

mimihlya zannetmiyorum kurban a nasipse artık Nisan ayında başvurup Mayıs ayında maaş almaya başlayanlar bu bayram ikramiyesini de alabilecekler bize nasip olmadı malesef kurbana inşallah 🙏

Biraz önce görüştüm maliye bakanlığı ile raporunuz kurulda daha ocak raporlarını inceliyoruz çıkması 1,5-2 ayı bulur dediler.Rapor teslim tarihim 15.03.2019 .

İvd den baktığımda sorgulama bölümüne basınca işleminiz sonlandı diye mesaj çıkıuo.ama benim ekaik evrakdan geldi ve nisan 15 gibi geri gitti.peki bu ivd mesajı ne oluyor.

zeynep zengin

Göremesende eğer göz ışık hissi alıyorsa hesap değişiyor. Yani %10 doğru. Ancak görme ve ışık hissi tamamen kapalıysa tek göz %32

Eviss e ortalama kac gunde yansiyor telefonla ogrendim olumlu sonuclanmis. Bilgisi olan varmi ??

Arkadaşlar ;
Rapor eksikliği için dönen evraklarınıza hastaneden rapor eklenerek Ankara gönderildikten 10 - 15 gün sonra 03124153204 nolu telefonu arayarak durumunuzu belirtin.

Az önce bir memur arkadaşla görüştüm.Çok nazik ve kibar bir beydi.
-Yeniden 4-5 aylık süreç beklememek için Bizi arayarak durumunuzu belirtirseniz elimizden geleni yaparız sonuçta fazlasıyla beklemişsiniz dedi.
Bu durumda olan arkadaşlar varsa Onlarda arayarak bilgilendirsinler diye belirtti.

Bilginize...

Sümer35 tesekkur ederim. bu hafta pazartesi ardim simdi olumlu sonuclandi dediler her gun bakiyorum halen dusmedi evisss e tez zamanda dusmesi dilegiyle. Tesekkurler.

Hasanerdoğan35
Hayırlısı olsun inşallah vergi dairesi ni arayıp Bi yokla istersen ay sonuna kadar yetiştirmeye çalış bütün işlemleri

Hasanerdoğan35.ben kocaeli de yasiyorum.sabah ise giderken Eviss e girdim baktim sonuc dusmemis ulucinar vergi dairesini aradim 10gune kadar ancak gelir dedi.1saat sonra evise girdim baktimki sonuclanmis.yani hic belli olmuyor telefonda sordugumuz kisilerin kendinden haberi yok

Hasanerdoğan35 müracaat ettiğin vergi dairesi ni arayıp bilgi alabilirsin elektronik ortamda sonucu gönderdikleri için orda görünebilir hatta arama bence sabah direk vergi dairesi ne git dayan kapısına 😜😁😁
River plate aynı olay benim de başıma geldi sabah aradım bize gelen birşey yok dediler öğlen evise düştü bu sefer kendim gittim vergi dairesi ne dedim evise düştü hemen işyerine onay yazısı nı yazıp mail olarak attılar
Hasanerdoğan35 o yüzden git kapılarına dayan dedim zaten🙈🙊🙊

Sümer35.ben yarin vergi dairesine gittigimde isyerime mail attiriyimmi yoksa onlar gonderiyolarmi

River plate evise sonuç düştüyse şimdiye kadar yazıyı iş yeri ne göndermeleri gerekirdi vergi dairesine gidince elden de alabilirsin işyerine mail de artırabilirsin

Evrakın Tarihi Evrakın Sayısı Yapılan İşlem

24.12.2018 Mükellef dosyası oluşturuldu.
24.12.2018 223176 Başvuru belgesi/dilekçesi alındı.
20.11.2018 18"3564 Rapor alındı.
24.12.2018 527404 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
25.04.2019 376672 Olumlu sonuçlandı, yazıları hazırlanıyor.
30.04.2019 77083 Sonuç vergi dairesine gönderildi.

Not: Bu sayfada yayınlanan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, herhangi bir ihtilaf durumunda resmi kurum kayıtları geçerlidir.

SerkanP

Nasıl yani benim karar verilemedi diye tetkikleri istediler nisan 17de ulaştı maliyeye arıyoruz ikibuçukay sürer diyorlar neye,nasıl yardımcı oluyorlarmış anlamadım ben arkadaşım..

iyi aksamlar 29.01.2019 tarihli raporum aynen gittigi gibi % 50 olarak onaylandi darısı tüm bekleyenlere inşallah haziranda 6 maaş birden almak tek teselli.

Hayırlı uğurlu olsun allah güle güle yemeyi nasip etsin 6 maaş nasıl alıyon bu nasıl oluyo

nadyastias hayırlı olsun rabbim sağlıkla afiyet le yedirmeyi nasip etsin
Keşke öyle 6 aylık birden verseler ne kaaa güzel olurdu 😜😜😜😁😁😁😂😎

nadyastias

Hayırlı olsun arkadaşım.
Bu arada 4 ay süresi bir miktar düşmüş, onu öğrenmiş olduk.
Hastalık oranlarınız hakkında da bilgi verirseniz biz bekleyenler için iyi olur.

Merhaba hayırlı olsun nasıl öğrendiniz acaba benimde 29 Ocak tarihli?

Gerçekten anlamak zor. 22 ocak varis hala rapor yazım aşamasında diyorlar
Bu nasıl iş. Vergi dairesi nize gelen bir şey yok diyor.???

Bir de sonuç söylemiyorlar. Sonucu öğrenebilseydik bari.😠

SerkanP ben [FONT=sans-serif]03124153204 bu numarayı sürekli arıyorum eksik evraktan 8/3/2019 tarihinden ankaraya ulaştı 2 ay sonra çıkar diyip duruyor[/FONT]

Umityalcin Ertugrul Aydın

Arkadaşlar kurul üst yazının hızlı yazılması ve erken onaylanması konusunda yardımcı olabileceklerini,birde eksik raporlara bakılması durumunda tarihleri eski olanlara öncelik verebileceklerini söylediler.
Yoksa sırayı öne almak gibi değil....
Rapor onaylandıktan sonra onay yazısı 15-30 gün içinde yazılıyormuş.....Eksik evraklı raporu daha hızlı yazıyorlarmış.O yüzden arayın bakalım.Onaylanmışsa hemen yazdırmaya çalışalım dediler.

[FONT=sans-serif]@ümityalçın ben bugün aradım yarınn bide sen dene 03124153204 adam beni keser bi de sen dene bana 2 ay dedi çünkü[/FONT]

Herkese merhaba. Daha önce de sordum bu konuda ama farklı sayfalarda farklı cevaplar kafamı karıştırdı. Lütfen kesin bilgisi olanlar cevap verirse mutlu olurum. Vergi indirimine başvurdum. Şu an işten çıkarılmış olsam sonrasında emeklilik başvurusunda bir sıkıntı olurmu. Bence olmaması lazım. İnsanlar sonuçta her an işten çıkarılabilir. Şu an başvurusunu yapmış bekleyen herkes için geçerli bu ihtimal. Ama hayır çalışıyor olman gerekli diyenler de var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt