Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Polisetemia vera yuzde kırkla gitti raporum 11 Şubat maliye bakanligina varis acaba süreli mi yoksa suresizmi onaylanir bilginiz varmidir

Bu 4 aylik sure hizli calismalarla yada subat mart ayinda daha az basvuru varsa kisalmazmi sizce arkadaslar

Tekno63 insallah dusurmez oranini ankara

titanikks.memurlarin acelesi yok kendilerini kasmiyolar benim 4ay 5gunde geldi insallah erken gelir

Neye göre düşürecek ki tabloya göre standartlari uyuyor kontrol altına alınamıyan yüzde kırk tek hastalık balhazart la dà dusememez

Bundan 4-5 ay once 1.5-2 ayda sonuclanan raporlar nolduda 4 aya cikti bilen varmi

@titanikks 4 ayı bulabiliyor. Seninle ben aynı zamanlarda indirim raporuna kavuşacağız yani ağıstos sonu eylül başı gibi.

Talep çok oldu bu yüzden.

Bence ağirdan aliyolar raporlarimizi.kuruldan cikan raporumuzu 1ayda yaziyolar dusunun

Benim gibi Şubat ayını bekleyenler 23 nisan saliya geldi heyet gitti bi de raporda yeni bi sisteme geçecekler diye biliyorum bi de ramazan Bayramı 1 hafta daha gidecek bekle yecez bakalım

Ben raporumu son guncellenen yasa ile aldim .yani elekronik doktor imzali erapor sistemi ile aldim.bir faydasi olurmu acaba

@River plate rapor sonuçu belli zaten işyerine yazının gelmesini beklemeden iş yerinden çıkışını alıp sgk ya müracaat etsen kabul etmezler mi acaba bence Bi pazartesi sgk ile görüşüp durumu izah etmek te fayda var hakkında hayırlısı olur inşallah

Hasanşafaklar.eger emekli olduktan sonra calismayi dusunmuyorsaniz malulen olun derim.cunku en yuksek maas malulluk lere baglaniyor

Sümer35.bir arkadasin araciligiyla vergi dairesinin muduruyle gorustuk durumu izah ettik ben yardimci olucam dedi bakalim eger yardimci olamazsa dedigin gibi sgk ya gidicem durumu anlatacam.zaten evraklarimi tamam olsa bile benim maasimi baglamadan vergi dairesiyle tekrar yazisiyolar bu sahis,in vergi indirimi varmi diye ondan sonra maas baglaniyor

Ben raporumu son guncellenen yasa ile aldim .yani elekronik doktor imzali erapor sistemi ile aldim.bir faydasi olurmu acaba

River plate evet sgk ya müracaat ettikten sonra vergi dairesi ile yazışmalar oluyor fakat muracaat ettiğiniz ayı takıp eden ayın 1 i itıbari ile maaşınız işlemeye başlıyor o yuzden ay sonuna kadar yetiştirmeye çalışın işlemleri

Sümer35.bende onun icin ugrasiyorum.pisi pisine 1aylik bosa gidecek persembe cuma evraklarimi teslim etmem lazim emeklilik icin

Arkadaslar emekli ikramiyeleri 31mayis cuma gunu odenecek.biz bunu kacirdik insallah kurbanda bizde aliriz hayirlisiyla

Bayram Hazirana denk geliyor aslinda. 1 haziran itibariyle emeklilik hakeden herkese verilmesi gerekiyor. 1 haziran pzrts olsaydi ne olacakti. Bence burda bir haksizlik sozkonusu. Bizde nasip diyor geciyoruz. 🤗

mimihlya.birakin 1hazirani 1mayisi kabul etmiyo sgk.1mayistan once emeklilik evraklarini teslim edenler hak kazaniyormus.haksizlik heryerde

Ben 26 nisan verdim evrakları bakalım yatacakmı bana sizi bilgilendiririm

Herkese selam bir sorum olacak benim kalbimde büyüme var ve hiper tansiyon hastasıyım her iki bacagimda venöz yetmezliği var ve bel fıtığı var bunlar için özürlü oranı ne verirler acaba bilgisi olan varmi

8 mayista evraklarimi teslim ettim ve 10 mayista e devlette emeklilik kaydim düştü.15 mayista sgk nin maas bildirir yazisi tahsis no baglanan aylik ve birikmis tutari bildiren yazisi elime ulasti. Bugun 170 i aradim. Sistemde aylik aliyor gozukuyorsunuz. Ikramiyeniz ziraat bankasina yatacak dedi. Sgk nin sitesindede ikramiye verilen tarihte maas alanlara veriliyor yaziyor.

Üst Alt