Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar merhaba ben 09.01.2019 tarihinde başvuru yaptım 22.05.2019 tarihinde onaylanmış. Benim öğrenmek istediğim raporum %53 tü 53 olarak onaylamışlar telefonla öğrendim ama sürelimi sürekli mi olduğunu öğrenemedim sizce nasıl sonuçlanmıştır. Bu arada raporum sürekli.

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım mart ayında vergi dairesi aracılığı ile hastaneden yüzde 59 rapor aldım tip 1 şeker tansiyon ve anjiyo oldum 2tane stent takıldı 2 damarda yüzde 30 tıkalı dedi doktor nisan 2kisinde raporankaraya gönderilmiş vergi dairesi söyledi ne zaman gelir birde oranı düşürürlermi 30 yıllık sgklıyım 5800 günüm var 46 yaşındayım inşaat ustalığı yapıyorum ama artık çalışamıyorum raporum gelsede emellilik için dilekçe versem diye bekliyorum

unutmuşum bel fıtığı ameliyatından 10 özür oranı verdiler şeker20 tansiyon 10 kalp 30+10 du

Benimde Nisan 3 Ankara gidiş yüzde 58 senikide gittiği gibi gelir Ankara gidişinin üstüne 4 ay koy gelir

Ağustos 15 kadar bekliyorum inş aksilik çıkmazsa

Kalp 30+20 ortopedi 5+5 kulak 16 balthazar göre 58 çıktı Ankara 3 nisan gidiş

ercan4545
Bu oran ile rahat olursunuz emekli. Tip 1 den 30 almanız lazımdı. Kalpten neden 10 daha eklemişler anlamadım, Neyseki her halükarda %40 ve üstü sizi emekli eder.

Sümer35

Serkan bey sizede elektronik olarak tebligat geliyor çıktısını alıp Sgkya verebiliyorsunuz. işyerine gelmesini beklemenize gerek yok. ben öyle yaptım 2 günde tahsis no verdiler. Ankarayla yazışmayı beklemiyorlar. tebligattaki pin nodan doğruluyorlar.

raporda koroner arter hastalığı ve kalp kapak hatalığı yazıyordu

Arkadaslar % 42 rapor aldim emeklilik sarti olarak 8 ay sonra hersey doluyor ve emeklilige hak kazaniyorum su an calisiyorum bu 8 ay boyunca bu raporun ne faydalari olucak ve ne islemler yapmam gerekiyor herhangibir yerlere bildiri veya bas vuru yapacakmiyim simdi detayli bilgi vericek arkadaslara rica ediyorum beni bilgilendirirseniz..
Vergi dilimim % 27 ye denk geliyor

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar ocak ayından bitmeyen varmı bi de Şubat ayından hiç sonuclanan varmi yazarsanız

Tekno63

31 Ocak beklemeye devam.süreç başladığında 2-3 ay demişlerdi şu an 4-5 bandına yerleşti.

Colon kanseriyim hastasıyım 2005 ve 2013 te 2 kere yakalandım. Tansiyon hafif işitme kaybı ve ameliyat sırasında olucan kalıcı bir hastalık oluştu. Raporumda süreğen hastalık yazıyor

River plate

Doğru söylüyorsun arkadaşım ama ben 15yıl 3600 e göre emekli olacam zaten ve öyle çok bi maaş ta yok araştırdığım kadarıyla daha sonra çalışsamda maaş kesintisi olmuyor

Benim hastalığım kronik doğuştan gelen hastalık olduğu için malulen emekli olamıyorum malulen emekli olmak için çalışırken hastalanmak veya iş kazasına bağlı çalışamıyacak duruma gelerek %60 üzeri engelli raporu almak gerekiyor ben hemofili hastasıyım prim günlerim dolu ve 18 senelik de sigortalıyım engelli emeklilik için bu yetiyor

Hasanşafaklar.evet dogustan gelen rahatsizlik varsa malulen olamazsin.vergi indirimli erken emeklilige ugrasacaksin

Hasanşafaklar,mkeriman.ikinizinkide bu hafta sonuclanir insallah olumlu olarak

Slm arkadaşlar Nisan bekleyen kac kisi var %62 ankaraya gidiş degismez insalllah

Benimde nisan ama bir şubata gecmeleri lazim ilk önceki yavas yavas mart ve nisana gelsin sıra

Merhaba dostlar, herkese geçmiş olsun

Ben Vergi İndirimi için devlet hastanesine kendim başvuru yaparak %44 engel oranımı (Balthazar) belgeleyen Kurul Raporumu aldım. Tek nüsha verdiler, aslı gibidir istedim ama gerek yok artık sisteme işleniyor dediler, uzatmadım. Şimdi noterden 1 aslı gidibir yaptırıcam gene elimde dursun. Size sorum şu olacak, SGK'lı çalışan olarak engelli vergi indirimi yazısını Ankara'dan alabilmek için başvuruyu İnternet Vergi Dairesi'nden yaparsam evrakları 15 gün içinde işyerimin vergi dairesine tesli etmem gerekiyormuş. Yani kendim başvurursam zaman kazandırıyor sanırım.

Sizce bu şekilde internetten başvuru mu yapayım yoksa evrakları götürüp direk vergi dairesinden mi yapsam? Sanki kendim internetten yapsam daha iyi takip edilebilir gibi düşündüm de?

Üst Alt