Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Shaky34 hayırlısı olsun emekliler kervanına hoş geldin rabbim sağlıkla yedirmeyı nasıp etsin inşallah darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah 🙏🙏🙏🙏

04 numarayi gecen hafta aradim acan dayiya ben 1 agladim dayi bana 3 geri agladi dedim agbicim 4 subatta heyete basvurdum 28 martta size geldi nabcaz diye allahim adama en sonunda haklisin demeye basladim personel kendi diyor cimere bimere sikayet edin burda peraonel yetersiz diye en kotusude her aramada sure kisalicagina uzuyor bu gun aradim bir bayan acti 5 ay daha surer dedi bayilcaktim. Cimere sikayet olarak 17 mayista yazdim ama ne donen var nede bir cevap yazan var bence herkes yazsin ki belki hizlandirma olur

Raporunuz süreklimi acaba bende mayısta yolladım raporum sürekli

Arkadaşlar merhabalar 7 mayısta almış olduğum % 54 sürekli raporum 14 mayısta vergi dairesi tarafından Ankaraya gönderdiklerini söylediler geri dönüşüm ne kadar bir sürede olur saygılar

13 şubatta maliye gitti daha gelmedi sonuç bekliyorum.geldiği zaman süreci tam olarak burada yayınlayacağım.

Epilepsi %20 hipertansiyon klas 2 %20 tip2 +hiperlipidebi %28 baltazard fomulü ile %54 olan raporu inşallah merkez %40 altına düşürmez veya eksik diye geri göndermez bu kadar beklemişken zaten en az 3 ayı göze alıyoruz

Nöroloji rahatsızlığı neydi acaba

Nöroloji den banada yüzde 10 oran verildi huzursuz bacak sendromu olarak ilaç tedavisi düzenlendi

Sümer35.gecen bahsettigim vergi indirimi belgemi 24mayista kocaeli vergi dairesinden almaya gittigimde memur bey daha dun gelmis evragin bize biz isyerine yazimini yapicagiz zaten neden acele ediyorsun diye tersleyip gondermisti beni.durumumu anlattim 31Mayisa kadar bu evragimi veremezsem 1ayim bosa gidicegini soylemistim.yapacak bisey yok yogunluk var senden once 100kisi bekliyor dedi.neden bekletiyosunuz dedigimde burada isler boyle yuruyor dedi.herkes isini yapiyo diye bana yol verdi.bende o uzuntuyle isyerime dondum ogle istirahatinde isyeri arkadasima durumu anlattim.oda bana dediki o vergi dairesinin muduru oturdugum evin muteahhitin cok yakin arkadasi dedi senin isini cozer dedi.aradi muteahhiti durumu anlatti.muteahhit aradi mudure durumu anlatti benim isyeri vergi numarami,isim soyisimimi ve tc kimlik numarami istedi muteahhite yolladim oda mudure yolladi.mudur yarim saat sonra beni sabah tersleyip gonderen engelli servisi memuruna belgemi hazirlatmis odasina bizzat getirttirmis.mudur bu saatte gecenin 12sinde ayagimiza getirdi evragimi.yani anlattigim kadariyla bize engel cikariyorlar isteseler vatandasin isini cok rahat cozecekler ama maalesef olmuyor illa adamin olacak bu ulkedeki hantal burokrasi bir turlu asilamiyor.biz engelliler once hastane ayagini dolaniyoruz sonra ankara ayagini sonra vergi dairesi ayagini ve sonunda emeklilik icin sgk ayagini.bu kadar engel cikarmayin vatandasa yaziktir gunahtir

Riverr inanırmısın halen evisste hiçbir şekilde yazışmam alacagım kağıdım ilğili bilgi kaydı yok o kadar üzgünümkii artık sinirlerim gerildi iyice..saçma sapan şey yazıklar olsunn ..dayım olaydııı sıkıntı yoktuu

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

internet vergi dairesine size e-tebligat olarak gelmiş olması lazım. bir kontrol edin bence. geldiyse çıktılarını alıp sgk ya verebilirsiniz

denizmm.insallah yarin duser evisse ben kocaelinden gonderdim 21inde ankarada onaylanmis 23unde kocaeli vergi dairesi eviste gozuktu.evise dusuyor bir nushasini vermemek icin diretiyolar.senin vergi dairen hangi il

Mertemir River plate aradım evet tebliğat gelmiş ama yazışması hazırlanacakmış evissten takip edin diye konuştu memure hanım 15 gündür bir yazışma yapılamadıı ne evisste nede interaktif vergide hiçbir şey yok..sanırım ayı tamamlamaya çalışıyorlar..
Beklesem bir türlü beklemesem başka gitti zaten bu ayy belli oldu..
İstanbul vatan vergi dairem..

denizmm.ben24 mayista gittigim kocaeli gebze vergi dairesindeki memurlari bir gorseydiniz.bir memur digerine iftarda nerde oldugunu ne yedigini yarin ne yapacagini bayrama nereye gidecegini anlatiyor beni dinlemiyor bile dusundumki ben kimin umrudayimki aslinda biz degil onlar engelli bu kadar rahat olunurmu.ozel sektor calisaniyim canimizi cikariyolar.adamlar kamu kurumunda geyik muhabbeti yapiyolarlar ne diyelim milletin hakki haram olsun onlara

denizmm.yazim dedikleri2dk suruyor sadece bosluklara senin ismin oranin kimlik numaran isyeri bilgilerini yaziyolar baska birsey yok ama ne hikmetse bir turlu yazilamiyor cok yogunmus

Umudunu kaybetme 30unda sgk ya gidecem emeklilik dilekcemi vermeye seni bekliyorum insallah alirsin hayirli haber ver

River saol allah razı olsun evet maalesef yapacak bişey yok bu güzel günlerin hatırına susuyorum bekliyorum sabrediyorum Rabbim büyük ve inanıyorum ki benim ve bizim gibilerin hakkını kimseye yedirmeyecek..
Sanada hayırlı ugurlu olsun şimdiden agız tadıyla maaşını yemeyi nasip etsin Rabbim..

denizmm.amin cumlemize bu arada raporu onaylananlar hayirli olsun bekleyenlerede hayirli haberler diliyorum

Alp74

Epilepsiden emg ve nöbet sayısını belirtir,birde ilaç raporu isteyebilirler eğerki raporunda detaylıca yazılmamışsa.

@River plate hakkımızda hayırlısı olsun malesef işler bu şekilde yürüyor işlemleri yavaşlatmak için talimat almışlar gibi geliyor bana ben bunu baştan beri söylüyorum zaten ben 2018 6. ayından beri uğraşıyorum daha yeni sonuç landı işlemler düşün yani tam 1 sene sürdü dayımız olsaydı 3 ayda biterdi hepsi yapacak bir şey yok malesef uzun bir süreç ama yılmadan usanmadan sonuna geldik Allahın izni ile bence ayın 30 unu bekleme bir an önce dilekçeni ver sgk ya ben ayın 7 sinde verdim daha işlemlerim yeni düştü e devlete ordan da Bi gol yeme son dakika da herşey olabilir bunların işine akıl sır ermiyor malesef

19.03.2019 da ankara maliyeye gönderilen raporuma istinaden, 22.05.2019 tarhinde emeklilik çıkış sebebi ile işyerinden çıkışımı yaptırarak. 22.05.2019 tarihinde SGK ya emeklilik dilekçesi verdim. Emeklilik evrağını almamakta direttiler, fakat ben yinede emeklilik evrağımı ekinde engelli raporum ve engelli kartımın örneklerini koyarak ve emeklilik formunun üzerine ''engelli vergi indirim süreci devam ediyor'' diye yazarak 22.05.2019 tarihinde sgk ya verdim. 4 gün sonra sgk nın emekkilik servisinden aradılar, '' şu an için engelli vergi indirimimin görünmediğini, artık maliye le yazışma yapmadıklarını ve vergi indirimim onaylandığında sgk ya haber vermemi söyleyerek, ankara makiyede ki evrağınız ne zaman onaylanırsa onaylansın 01.06.2019 tarihinden itibaren emekli sayılcağımı söylediler. Teyit için henüz sgk ya gidip yüz yüze görüşme yapmadım. Fakat benim için bu bile güzel bir haber.

Ocak ayı sonlarında lar. Dıye bılıyorum Turgay bey

#ECO35 Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah dilediğiniz gibi sonuçlansın

Teşekkür ederim. Pek umutlu değildim ama, bu gün sgk ya gideceğim daha net bilgi verme şansım olacak.

Hangi işlemler Nizamettin bey??

Vergi dairesinden işyerine gelen evrak var vergi indirimi sonucu

Üst Alt