Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

engellsizz.isyeri aracigiliyla gondersen daha iyi olur bence ama yine bir sor bakalim

İnternet den başvuru yapan görmedik dene istersen ama vergi dairesine yaparsan başvuruyu en azından muhatap bulursun yanlışlık yapmazsın

engellsizz internetten yapsan 15 gun icinde vergi dairesine dosyani teslim etmen gerkli ben oyle yaptim 2ci evragimi yani itiraz dosyami ve ayni dosya numarisyla ankaraya gitti

abdul1970
Teşekkür ederim, eğer internetten başvuru yaparsak bir numara vs. veriyor mu? Vergi Dairesi'ne gidince o numarayı verip mi evrak teslimi yapıyorsunuz?

Teslim Edilecek Evraklar bunlar değil mi:
1. Başvuru Dilekçesi
2. İşe Giriş Bildirgesi
3. Sağlık Kurulu Raporu
4. İşyerinden Alınacak Çalışıyor Kagıdı

Evet bunlari hazir tut internettende girisinde sgk kayitli oldugindan isyernin kayiti cikiyor zaten
engellsizz
engellsizz evet numara veriyor zaten memur kaiytini aliyor ve islem baslatiyor ama 20gun suruyor ankaraya gitmesi haberin olsun bukonuda fikrim yok bekletiyorlar biriktirimde yolluyorlar onu bilmiyorum

Subat ve mart ayi raporları ocaktan dahami az sizce..bunu neye dayanarak soyluyorsunuz.insallah oyledir gerçi

Slm arkadaslar bende sizin tum yorumlarınızı hergun okuyup takip ediuorum bende sonuc bekliyorum

Subat mart hizli giderse bu 4 aylik bekleme suresi 3 aya kadar inmezmi

River plate. İnşallah ben calisiyorum ve 8ay var yildan eksigim var gerci askerlik borclanmasi yaparim belki yani demek istedigim gittigibi gelsin de beklerim birazdaha :)

Benimde 29 Ocak arkadaşlar inşallah bu hafta olumlu sonuçlanır hakkımızda hayırlısı olsun.

Vergi indirimi

arkadaşlar. Öncelikle herkese merhaba. Benim öğrenmek istediğim. Vergi indirimi alarak hastalıklarımdan dolayı iki yıl süreli rapor alarak gerekli şartlar tamam olduğundan emekli oldum, fakat rapor tarihimin bitimine üç ay kala sgk gidip tekrardan hastaneye raporumu yenilemem için hastaneye sevk talebinde bulunmam gerekiyormuş. Heyet raporu gene maliye bakanlığına gönderiliyormuş. Yani kısacası maaşım kesildi ve üç ay maaş alamazsın dediler. Bu arada raporum sürekli olarak verildi. Vergi indirimimde acaba sürekliye mi yoksa gene iki yıl sürelimi olucak. Bilgisi olan arkadaşlarım aydınlatırsa çok memnun olurum. Şimdiden herkeze çok teşekkür ederim. Cümlemize sağlıklı günler dilerim. Saygılar, sevgiler..

Benimkide 10 nisanda ankaraya gitmiş hayırlı haberlerini almak nasip etsin. tüm arkadaşlarında

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

22 nisan Ankaraya gidiş. %42 hepimizin inşallah güzel haberler alırız.
şubat mart daha mı hızlı ilerler görecegiz.
yeterki esksik evrak diye dönmesinler

Günaydın arkadaşlar benim 6 mart Ankara ya varış herkesin olumlu olur sonuçları beklediğimize değer inşallah

Camdibili2

İnşallah herkesin temennisi o.Benimde 26 martta karar verilemedi diye evrak istedi 17 nisan ellerine ulaşmış bekliyoruz civcivmi çıkacak,kuşmu çıkacak diye hayırlısı bakalım....

Eksik evraktan 2 Mayısta gönderdiğim rapor için 0312 415 32 04 aradım 1 ay sonra tekrar ara dedi telefona çıkan bayan

İlhan bey merhaba çok geçmiş olsun öncelikle ;

İlk rapor alışınız mı ve oranınız kaç?
Bende kolon Ca atlattım 40+25 verdiler +8 de bel fıtığından aldım.balthazad formülüne göre %59 a düştü oranım 1 yıl süreli verdiler raporu umarım sürekli olarak döner ankaradan malumunuz hastane işleri sıkıcı ve uzun :(

İyi günler

Arkadaşlar 22 ocaklı raporum onaylanmış. Darısı tüm belgeleyen arkadaşların başına inşallah.

İlk kez rapor aldım ilk raporum yanı banada 20+20 kolondan verdiler 10 tansiyondan verdiler hafif işitme kaybından verdiler bide ameliyat sırasında bi rahatsızlık oldu ondan verdiler hastaneden aldığım rapor %53 Ankara’da yine %53 olarak onaylamış. Sürekli verdiler raporu. Aradım raporunuz onaylanmış dediler ama süreklimi sürelimi bilemiyorum. Sizin hastaneden aldığınız rapormu 1 yıl süreli oldu yoksa Ankara’ya gönderdiğinizmi süreli oldu

Raporları onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah 🙏🙏🙏

recko59

Benim nisan17 gitti eksik evraktan,arıyoruz 2ay,2.5 ay sürer diyorlar bu hafta inş.açıklanır sizden ne istediler evrak olarak(tetkik,tahlil).

Ne zaman yollamıştınoz ki 26 martta eksik evrak diye döndüler

Hayırlısı ile bugün itibari ile emekliliğim başladı. Allah herkese nasip etsin

Üst Alt