Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Herkese merhaba,

Ben başvurumu İnternet Vergi Dairesi'nden yaptım akabinde de evraklarımı İstanbul'daki Vergi Dairesi Başkanlığı'na teslim ettim, evrakları alan kişi bana bir kağıt verdi, bu kağıtta yazan adrese yani :: İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI :: adresine giriyorum ama TC ve soyad girdiğimde karşıma hiçbirşey gelmiyor. Acaba evrakları dahayeni verdim ve süre mi alıyor sisteme geçmesi? Çünkü elimde bir takip no falan yok, evrakları kaybetmezler inşallah :(

@engellsizz
evrakları verdiğin günden itibaren 3 hafta sonra eviss te gözükmeye başlıyor. Vatan caddesindeki Memur 3 hafta sonra Takip edebilirsiniz demişti. Bende 2 hafta sonra gözüktü. Gözükünce takip kodu çıkar yani dosya numaran.

Kerem27

Yanıtınız için teşekkür ederim, bu durumda yani 3 hafta ya da 2 hafta sonra göremezsek yani evrak kaybolsa takip için elimizde bir numara kayıt falan da olmayacak. :eek:

engellsizz

olumlu düşünelim ki olumlu sonuçlansın :) kaybolma ihtimali 100 de 1 dir. Hayırlısı olsun

Kerem27

Anladım, Allah yardımcımız olsun. Gerçekten bu süreç zor, vergi dairesine gidiyorum adamlara resmen iş öğretiyorum, evraklarla ne yapacaklarını bile bilmiyorlar "Abi sen işi sakata atma götür Vergi Dairesi Başkanlıgına diek teslim et, burada o servis senin bu servis benim gezecek, biz gene oraya kargo edeceğiz olan sana olur zaman kaybetme" diyorlar, Nalet olsun deyip Aksaray'a Vergi Dairesi Başkanlığı'na oraya gidiyorum binbir zorlukla biraraya getirdiğim tüm evrakları teslim ediyorum ama elimde evrakları verdiğime dair bir numara vs. bile olmuyor.

Böyle saçma iş mi olur. Normalde evrakı teslim alan memurun tüm evrakları sisteme scan etmeleri gerekir, sistemden scan edilen evraklar kişi, internetten Vergi İndirimi için başvurduysa DİLEKÇELERİM kısmında otomatik olarak o evrakların taranmış halleri görünür ve sistemde bir numara atanır ve bu numara sayesinde evraklar takip edilir , kaybolması da imkansız olur çünkü resmi birim tarafından elektronik ortama taşınmış olur. Ama nerdeee, kime anlatıyoruz :(

engellsizz

Vergi daireleri böyle işte yapacak bir şey yok ne diyeyim el mahkum. Yeterki onaylansın.
Bana o kağıdın aynısından verdiler takip no yada bir makbuz verilmiyormu diye söylediğimde verilmiyor herkese aynı şekilde dedi. 3 hafta sonra görmeye başlarsınız eviss te gözükecek dosya numaranız artık oradan takip edeceksiniz dedi. scan ediliyor ancak bunu görmen 1,5-2 haftayı bulur. Dosyalar üst üste koyuluyor sırayla toplu scan ediliyor.

Kerem27

Bu şuna benziyor, sizde bir paket var Yurtiçi Kargo ya veriyorsunuz, ben de başka paket var Yurtiçi Kargo'ya veriyorum, böyle böyle 50 kişi paketini Yurtiçi Kargo'ya teslim ediyor.

Yurtiçi Kargo diyor ki, 2 hafta sonra paketler alıcılarına ulaşmış olur, e kardeşim ya ulaşmazsa nereden nasıl takip edeceğiz ;)

Arkadaşlar sonuçlar bugün onaylansa nasıl haber alabiliyoruz onlarmı arıyorlar biz mi arayalım ben bursadayım burda eviss te yok nasıl takip edecem yada görecem onaylandığını

engellsizz aynen dedgibi yapmissin hayirli si olsun internetaktif vergi daiiresinden dosyani tesim alan memurun ismi cikar ve san verdigi numara cikar yanliz ankaraya gec gider haberin olsun

Şubat 11 inde gitti ankaraya dün aradadim bayramdan sonraki hafta %90cikar dedi memur

ECO35

Merhaba
Sgk ya gidebildiniz mi?Bende aynı yolu izleyeceğim.Bilgi verebilirseniz sevinirim. Ben raporumu15.03 te teslim ettim, 19.03 te maliyeye gitmiş görünüyor.Saygılarımla

Ümityalçın bey nöroloji sadece kan tahlili yaptı sonuç 15 günde çıktı emg çektirtmedi zaten devamlı kullandığım ilaç raporu mevcut bunları yeterli gördü olsa gerek inşallah Ankaradan bir aksilik çıkmaz

31 Ocak raporum halen sonuçlanmadı.ödemişten bir arkadaşımın 15 Şubat raporu bugün onaylandı.ben böyle saçmasapan bir işleyiş görmedim.

Nasil yani benim 2 subat ankara ya varış daha sonuçlanmadı ocak 17 sinde mersin maliye ye teslim ettim 31 ocak ta yollamışlar arkadaşlar sagolsunlar 13 gun bekletmisler .

Ümityalçın bey nöroloji sadece kan tahlili yaptı sonuç 15 günde çıktı emg çektirtmedi zaten devamlı kullandığım ilaç raporu mevcut bunları yeterli gördü olsa gerek inşallah Ankaradan bir aksilik çıkmaz.BENDEN İSTEDİLER VALLA NAPTIKLARI BELLİ OLMUYOR....

Alp74
Ht.fibramiyalji.myotonia konjenita nöroloji istedi karar verilemedi diye.Noktasına virgülüne ölçüte uyuyor nesine karar veremediler anlamadım.10.20+20=36.ftrde 22 verdi toplam 55 oran.

10 nisan ankaraya gidiş

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar daha Şubat başlamadı biraz sabırlı olun benim 5 Şubat aradım 20-25 gün sonra dediler

29 Ocak yarın ariyacağım inşallah bugün kuruldan onaylanmıştır.

Son düzenleme:
Üst Alt