Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Hastahaneden Engelli raporu ilkkez aldım sürekli aldım nasıl oluyor

Ocak ayı bitmeden nasıl Şubat ayına geçiliyor anlamış değilim 🤔

erdurmaz
Bağlı bulunduğunuz vergi dairesine başvuru yapmanız gerekiyor onlarda Ankara'ya gönderiyorlar sonuçlanması en az 4 ay sürüyor kısaca.

arkadaşlar herkese teşekkürler rapor 44 le giddi 44 ile geldi düşme yok çıktısını intvrg.gib.gov.tr den kare barkot lu alabilirsiniz

evrakları aldım tskl

scorp06

Aynen şuan resmen emeklilikte sorun yaratılıyor,kronik hastalık süreğendir nasıl iyileşirki bilemedim...

Umityalcin kronik hastalik tabiki süregen dir bu işte baska bi isvardir doktorlar uymamisbelliki yada psikiyatri vardir işinde

“Ocakta yolladım ama şubatta yollayanın raporu onaylanmış” yada “senin erken olmuş ama benim geç oldu hala bekliyorum” gibi soranlar merak edenler; illere göre,gönderim sürelerine ve ulaşım hızlarına göre değişmekte ve raporların Süreğen olan Tek rahatsızlıktan örneğin iki kulak çok ileri derecede total kayıplı işitme engeli olup bu gibi raporlar diğerlerine göre 3-5 rahatsızlıkları (biraz nörolojiden,biraz kalpten,gözden,kulaktan,tansiyondan,şekerden vb gibi) olup ortaya toplanan hesaplanıp oran çıkarılmış raporlara göre daha çabuk onaylanabiliyormuş. Çünkü birden fazla engel oranı eklenen raporlar incelenmesi, araştırılması sevkine veya kabulüne yada oran düşürme gibi sebeplere neden olduğu için uzun sürmekte olduğunu Bunu bir iki kişiden duymuştum. Yine de ne kadar doğru bilemem tabi ki. Herkes hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Kerem27

Haklısın kardeşim öyle duymuşsun fakat benim raporum tek hastalık ve kronik değişmez düzelmez ocak 29 tarihli ama hala gelmedi bilmem neden

31 Ocak hala akışta bitmedi gitti bu akış hatta akmadan direk Şubat a geçti

Arkadaslar an itibariyle emeklilik dilekcemi verdim.Allah herkese nasip etsin37yasinda emekli oldum

River plate

Hayırlı olsun, Allah güle güle yemeği nasip etsin inşallah, darısı tüm bekliyen arkadaşların başına.

Sagolun arkadaslar tesekkur ederim.cok zor bir surecti27,12,2018de basladi heyet raporuyla Bugun6ay oldu ancak stresim bitti Allah herkesin yardimcisi olsun

Amin inşallah gerçekten stresli ve zor bir süreç rabbim herkese tez zamanda nasip etsin inşallah benimde tüm işlemler 7 ay sürdü..

River plate

Hayırlı olsun [emoji122] rabbim güle güle maaşını yedirmeyi nasip etsin darısı bu yolda mücadele eden herkese [emoji4]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok tesekkur ederim arkadaslar.herkesin isleri hayirli gider insallah

denizmm.senin vergi indirim belgen ne oldu

River plate
Hayırlı olsun kardeşim benim süreçte 02.01.2019da başladı 28.01.2019 teslim ettim 29.01.2019 ankaraya gitti hala sonuç yok darısı başıma
Senin ne zaman gitmişti raporlar ankaraya

Bugün tam 121 gün oldu
Haber yok
Birde artık hiç bir numara cevap vermiyor
Başvuruda bulunduğum vergi dairesini aradım
Zorla bilgi aldım hala bakanlıktaymış

31 Ocak raporum için aradım 20 gün sonra ara dedi memur. evraklarımı verdiğimde 2-3 ay sonra demişti vergi dairesi sonucun gelmesi için 5 ay a tamamlıyacaklar sanırım.çok yakında evrak sonuçları 1 seneden önce gelmez.engeli olanlara destek olacaklarına köstek oluyor ülkem bürokrasisi.

Bende bugun ilk kez telefonla düşürdüm. sordum 22.nisan ankaraya varış dedım bayan memur 4 ay geriden geliyoruz. agustos gıbı düşünün dedi.şu an ocak sonu subat başındayız dedi.
bilginize.

Rem iliskili asosa ahi 36 oran 35 verdilrr
Tortikolis ve boyun fitigina 12 puan verdiler
Bugün heyete girdim yüzde 42 sürekli rapor verdiler.
Vergi dairesine müracat ettikden sonra Ankaradan onay ne kadar sürede geliyor.

@snr1976
merhaba,
öncelikle hayırlısı olsun. sizin raporun ankaraya gidiş tarihi mart ayı diye kalmış aklımda ama yanlış mı hatırlıyorum. yanlışsa ne zaman yapmıştınız acaba başvuruyu?

Sgk emekli maaşı odemede zorluk cekiyor ulkemizdeki ozbek afgan suriyeli pakistanli calistiranlar yuzunden sgk lı isci az bu yuzden sgknin geliri azaldi buda bizlere yansiyor sure uzadikca uzuyor tabi bu benim fikrim dogru yada yanlış

Üst Alt