Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Kartal d.hastanesinden sağ gözde ödem %32,tansiyondan %10 ve sağ 2 el bileginde skafayid kırıgından % 2 ,toplamda % 40 , 2 yıl süreli kronik rapor aldım, 26 şubat 2019 da vergi indirimi için başvurumu yaptım bekliyorum. Sorum .aldığım %40 lık oran düşermi

Süleyman Bayram
kardeş bu endişeli bekleyiş öldürecek insanı süreli oran vermişler 2 yıl içinde tamamen bu rahatsızlıkların düzelme ihtimali varmı da süreli verdiler bi ihtimal düşmeye bilir eskiye doğru okuduğumuzda büyük oranlarında 40ın altına düştüğünü görebiliyoruz biz yinede iyi yönlü düşünelim öyle olsun

Ertugrul Aydın
koskoca devletin hastanelerinde raporu alıyoruz binbir güçlükle eksik evrak diye geri dönsün bu ne alakaya ne maydanoz raporu düzenliyenler niye tam teşeküllü düzenlemezler aklım mantığım ermiyo bir türlü muanelerde iynenin gözünden geçirmeyi biliyorlar ama yazık günah bekliyenlere

S.a arkadaşlar benim sigorta girişi 1995 15 yaşından itabaren prim 6700 emeklilik için 15 yaşmı 18 yaşmı baz alınıyor benim hesabıma göre şartlarım doluyo ssk maaş hesaplamasına göre 1980 lira maaş görünüyo. Maaş bundan düşük olmaz demi 25/04/2019 da ankaraya gitii. 27/05/2019 da işten ayrıldım işsizlik için işkura başvurdum anakaradan gelene kadar idare edecez sıkıntılı bi durum varmı tecrübeli arkadaşlar cevap yazarsa raporum yüzde 51 yaşım 38

Slm sgk da görünmeye başladı. 1 hafta içinde görüyorum ama maaş bağlanma zamanı ne olacak bilmiyorum.

Nihat67

Sgk başlangıç olarak giriş tarihini baz alir sigortalılık süresi açısından ama emeklilik için 18 yasin dolduğu tarihi baz alır. Sgk nin maas hesaplamasi az bir payla genellikle doğru çıkmakta.

Slm arkadaşlar size bisey sormak istiyorum benim (H90.3)çift taraflı sensorinöral işitme kaybı %34 hiper tansiyon %10 izmir tepecik egitim arastirma hastanesinden aldim baltazar formülüne göre %41 aldim surekli 4 mart ta izmir vergi dairesine verdim 6.mart tarihinde Ankara ya varısı puandan düsüs olirmu yada eksik evraktan dönme ihtimali olurmu yardımci olursanız cok sevinirim...

Süleyman Bayram.benimde sag goz 32+hipertroidi 10+sag el bilegi skafoid kirigi6=toplamda 48balthazar42yle 18ocakta Ankara ya gonderdim ayni sekilde onaylanmis bu ay emekli oldum,insallah seninde onaylanir

camdibili
öncelikle çok geçmiş olsun rahatsızlıklarınızın oranı yönetmelikte ki oranlara göre verildiyse oranda düşme olmaz eksik evrak olayına bir şey diyemem rahatsızlıklarınızın istinaden tahlil tetkik rapor isteyebilirler de isyemeyebilirlerde...

Sümer35 cok teşekkür ederim hepimize gecmişler olsun heyet raporunu alırken kbb cetvele gore hesap yapti heyete hirsigimde tekrar kitap avıp hesaplama yaptilar ondan sonra kase bastılar ama eksik evrak olayında ositme kaybim daha oncedende olduhu icin izmir vergi dairesi odiyimetriye gerek yok dedi siateme bakinca hepsini görünüyor dedi inşallah eksik evrak ve düsüs olmaz herkese hayırlı güzel haberler gelsin

camdibili inşallah gittiği gibi gelir bir an önce de çamdibinde 2.emekli olarak kervana sende katılırsın ☺️

camdibili rica ederim rabbim bu yolda herkese tez zamanda hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah bende çamdibinde yim bu arada ☺️ iyi geceler ☺️

Bende camdibiliyim.yuzde 57 ile gitti 16 nisanda ankaraya..bakalim artik ağustosta anca gelir herhalde :))

titanikks size de çok geçmiş olsun umarım sizde en kısa sürede sonuç alırsınız (malesef Ağustos 15 ten önce gelmez) benim de 24 Aralık ta gitti 25 Nisan da geldi....

Ocaklar bitti galiba sesleri çıkmıyor şubat mart yokmu herkes benim gibi nisanmı

Bana da 13 Şubat da %50 engelli raporu verildi. Ben, Kurumun Defterdarlığından hastaneye sevk yaptırdığım için raporun Defterdarlığına gönderileceğini söylediler. Halen bir sonuç yok maalesef.. Haziran sonuna kadar bekleyeceğim. Gelmezse Cimere yazmayı düşünüyorum. Raporu çıkartmam 1,5 ay sürdü, 4 aydır da Kuruma Vergi indirimi ile alakalı yazının gelmesini bekliyorum. Oldu mu 5,5 ay, Raporu zaten 2 yıl süreli verdiler. Üstelik benim gözlerimin iyileşme şansı dahi yok. Bu nasıl iş anlamadım... Bu işe bir çare bulunmalı.

turkona

Öncelikle geçmiş olsun bulunduğunuz ilin vergi dairesine şahsen müracat etseniz sorun çözülebilir

Merh Arkadaşlar Ankaraya vergi indirimi için hangı evrakları göndermeliz eksik evrak olmasın diye soruyorum

Vergi dairesine başvuruyorsun orası sizi hastahaneye sevk ediyor hastahane heyeti muayaneden sonra vergi dairesine raporları yolluyor vergi dairesi de evrakları Ankara ya kurula gönderiyor arada vergi dairesine sorup takipde olun 4-5ay sürüyor süreç ilk başvuruda çalışıyor olmanız gerekiyor

Benim rapor 15 martda ankaraya gitti geçenlerde aradım şubattayız dediler bakalım hayırlısı sonuç iyi gelsin benim sol göz protez %32 tansiyon %20 inşallah sonuç iyi gelir hayırlısı olsun

Valla benimki 29 ocak ankaraya varış Samsundan daha haber yok

Herkese hayırlı bayramlar, hayırlı sonuçlar dileğiyle...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt