Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Arkadaşlar yeni heyet raporları artık bandrol var Heyet baskanı ve doktorlar internet ortaminda e imzalı giriyorlar raporu .e imzalı raporlar internet ortamında mail olrak gönderiliyormus .Fazla uzun surmez dediler.
Raporlar uzun süredir e-imzalı düzenleniyor, ancak gene de başvuruyu siz kağıt ortamında yaptıgınız için o başvuruların sıraya konmasından ötürü halen memur söylüyor min 4 ay sürer diye.
Bugün Ankarayı arayan arkadaşlardan ricamdır aradıklarında nisanda eksik evraktan teslim edilmiş raporlar ne zaman sonuçlandırılırmış paylaşırsanız sevinirizz....
Çok haklısın kardeşim.Kendi ülkemizde 2.sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz.Onlar bizden daha değerli.Ama bunu engellilere yapmaları ayrı bir zulüm.Zaten sağlıklı olan insan için de ülkemiz koşullarında mezarda emeklilik sistemi var.Engelli olmayı bizler istemedik.Allah bu şekilde uygun gördü. Devlet böyle bir hak tanımış bunu zorlaştırmaya çalışmak hiçbir vicdana insanlığa sığmaz. Cumhurbaşkanı geçen gün konuşmasında Ahlat ta saray yapılması ile ilgili "İtibardan tasarruf olmaz" dedi. Ama vatandaşına gelince herşey zor herşey engellerle dolu. Allah a havale ediyorum bu süreci zorlaştıranları.
Umityalcin
Arkadaşım biraz önce ankara ile görüşme yaptım.aralık başvurun nisanda eksik evraktan tekrar gelmiş not alıyorum işleme alınsın ama yinede 11,5 ay sürer diye bilgi verdiler. Umityalcin
Arkadaşım biraz önce ankara ile görüşme yaptım.aralık başvurun nisanda eksik evraktan tekrar gelmiş not alıyorum işleme alınsın ama yinede 11,5 ay sürer diye bilgi verdiler.
Sizinde ilki aralık teslim mart sonu geri dönüş nisan ortası tekrar gidiş benimle aynı nasıl not almışki hala 1ay 1.5 ay sürer diyor bu nasıl süreç anlamadım.Ordaki personeli azaltıp işi ağırlaştırmak naslı mantık ki,bunuda oradaki memur demiş bimere,ciimere şikayet edin diye sanki ne değişecekce.....
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
İyi kandiller hayırlı cumalar
Evrakalarım dün itibarı ile İzmir vergi dairesine gelmiş bayram dönüşü gelip evrağınızı alabilirsiniz dediler emeklilik için.
Umarım herkesin evrakları tez zamanda gelir.
benimde eksik evraktan tamamlanıp 17.05 de Ankara ya tekrar gönderildi,
biraz önce aradım,telefona çıkan bayan eksik evraklı dosyalar için ayrı bir süreç olmadığını yeniymiş gibi tekrar sıraya konuldugunu ve 4 ay ı bulacağını bildirdi,
bilgine,
Cümleten hayırlı cumalar hayırlı kandiller olsun inşallah arkadaşlar snr1976 bayramdan sonra ya bırakırsanız emeklilik için 1 ay daha beklemeniz gerekecek bugün gidip elden teslim alın işyerinden çıkışınızı alıp bence ve hemen sgk ya müracaat edin
ozlmasgr sizin aylık bağlanma başlangıçı 1 mayıs değil mi hadi benim 1 Hazıran başlangıç o yüzden bana yatmadı ama size yatmış olması gerekli
Normal yada engelli kadrosu farketmiyor diye biliyorum sadece(sgdp) pırımi önemli olan normal prım üzerinden yatırılır ise emekli maaşınız kesilir birde maaş almaya başladıktan sonra giriş yaptırın iş yerinize
Arkadaşlar hipertansiyon kılas 2 -diyabet tip2+hiperlipidebi -epilepsi hastalıklardan %54 sürekli raporum Ankara ya gönderildi bu oranı ne kadar düşürebilirler bu hastalıklardan rapor alan varsa yazabilirmi en azından sonuca hazırlıklı olmak için saygılar
Vergi indirim belgesi ile emeklilik için sgk ya mürcaat edildiğinde, sgk tekrardan hastalıkları kontrol ederekmi bu aşamada onay veriyor emeklilik için acaba?
ozlmasgr birşey olmaz girişinizi yaptırabilirsiniz sgk ya dilekçe verdiğim gün sormuştum bende tekrar ne zaman çalışabilirim diye maaşın bağlansın herşey sonuçlansın ondan sonra sosyal güvenlik destek primi (sgdp) ödeyerek giriş yapabilirsiniz demişlerdi bycinaris54 sgk hastalıkları kontrol etmiyor ama vergi dairesi ile yazışmalar oluyor aralarında vergi indirimi teyidi için
Sgk da emeklilik için önemli olan ssk girişiniz ve prim gün sayınızın yeterli olması na bakıyor
işe tekrar girişinizi emekli olarak yaptırın, iş yerinede faydam olsun engelli kadrosunda derseniz işkura kayıt yaptırmanız gerekiyor. ozamanda engelli emekli olarak giriş yaparlar. iş yerine prim olarak faydası olmaz ama engelli çalıştırma zorunluluğu sebebiyle kadrolarında sayı artmış olur.