Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Ahmet444 benimde 6 mart Ankara ya varıs benimde sınırda gitti baltazar heap sonucu %41 sürekli insallah oranda düşüş ve eksik evraktan geri gelmez iyiakşamlar
geçmiş olsun kurbanlık koyun gibi bekletmekten ne geçer ellerine bilmem bekleyiş bir tarafa 40ın altına düşecek mi düşmeyecek mi eksik evrak varmı yokmu diye düşünürken vücuttaki hastalıklar da artmaya başlıyo Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun düşürürlersede hakkımızı vergi mahkemelerinde ararız
emsalide mevcut
Alp74 teşekkür ederim sizede gecmiş olsun aynen dogru diyorsunuz günler yaklastikça daha gergin oluyor insan hakkımızda hayırlısı benim isitme kaybı ve hiper tansiyin iyileaebilecek bir hastalık degil ama belli olmaz ne yapacakları inşallah bekledigimize değer iyi aksamlar
Şeker tadında güzel bir bayram gecirmeniz dilegiyle..
Rabbim birlik beraberliğimizi, bayrağımızı, ezanımızı, kardeşliğimizi , güzelliğimizi sonsuza kadar baki kılsın..[emoji2969][emoji4][emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250]
SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alp74,
Bilgi ve temenniniz için Teşekkür ediyorum.
Elden başvurumu kabul etmediler. Hastaneden raporu istedik, bize gelecek dediler. Hastane'de raporu Kurumunuza göndereceğiz demişlerdi. Aslında ilgilenmiyorlar.. Milletin umurunda değiliz maalesef...
Cümleten Hayırlı Bayramlar Dilerim.
Saygılar
Hayırlı akşamlar maaşın belli oldumu [emoji4][emoji2969] benim ek ödeme 68.68 görünüyor bende merak ediyorum ne kadar bağlanır acaba[emoji848] şükürler olsun bende gördüm bu günlerii
@Sümer35
Sümer sende son durum nedir [emoji4] hayırlı bayramlar
Olsun rist şükür olsun diyoruz ..
Evet öyle telafuz etti ufuk bey [emoji4][emoji2969]
İnan ben hiç beklemiyordum bu kadar rakam hep tahminim 1300 en fazla 1400 felan dııı [emoji6] ben şoktayım şuan [emoji15]
RABBİM sağlıkla yemeyi nasip etsin hepimize ..
[emoji2969][emoji1250]
Emekli olan arkadaslara bisey sormak istiyorum..sgk nin ne kadar emekli maasi alirim uygulamasindaki çıkan maaş birebir uyuyormu daha yüksekse ne kadar oranda yüksek çıkıyor emekliliginde..paylasirsaniz cok sevinirim..iyi emeklilikler
Hepimize hayırlı olsun inşallah deniz hanım rabbim sağlıkla yedirmeyı nasıp etsin ek ödeme agi gibi düşün maaş farklı hesaplanıyor ama hepsini bir alıyoruz diye biliyorum tam emin olmamakla beraber