Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

04.03.2019 rapor bakanlığa gönderildi beklemedeyim
Kalpten aort darlığı 30
Göğüs hastalıkları solunumdan 20
Upj böbrek darlığı 5 toplamda 55 baltazar 47 düşmüş.Raporum SÜREKLİ verildi.

Sonuç olumlu gelirse hemen emekliliğe başvuru yapcam.yıl tamam

Ahmet444.insallah olumlu gelir.ben 42yle gonderdim.olumlu sonuclandi 30mayista emeklilik dilekcemi verdim.bekliyorum

Gözün aydın sevindim, benim 2 el bileginde pilatin var bana %2 verdiler sana ise 6 vermişler çok iyiymiş hangi hastaneden aldın

İnşallah

Ahmet444 benimde 6 mart Ankara ya varıs benimde sınırda gitti baltazar heap sonucu %41 sürekli insallah oranda düşüş ve eksik evraktan geri gelmez iyiakşamlar

Camdibili2

geçmiş olsun kurbanlık koyun gibi bekletmekten ne geçer ellerine bilmem bekleyiş bir tarafa 40ın altına düşecek mi düşmeyecek mi eksik evrak varmı yokmu diye düşünürken vücuttaki hastalıklar da artmaya başlıyo Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun düşürürlersede hakkımızı vergi mahkemelerinde ararız
emsalide mevcut

Alp74 teşekkür ederim sizede gecmiş olsun aynen dogru diyorsunuz günler yaklastikça daha gergin oluyor insan hakkımızda hayırlısı benim isitme kaybı ve hiper tansiyin iyileaebilecek bir hastalık degil ama belli olmaz ne yapacakları inşallah bekledigimize değer iyi aksamlar

Alp74.sag goz gorme kaybi32+hipertroidi10+sag bilek skafoid kirigi platin6=toplam48balthazar42 surekli raporum kocaeli gebze fatih devlet hastanesinden aldim ankaraya gonderdim15ocakta21mayista oranimi dusurmeden surekli onaylanarak geldi emeklilik icin evraklarimi verdim bekliyorum insallah sizlerinde raporlari olumlu sonuclanir

Sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde mutlu bir bayram geçirmeniz dileğimle. Bayraminiz mübarek olsun, iyi bayramlar.

Şeker tadında güzel bir bayram gecirmeniz dilegiyle..
Rabbim birlik beraberliğimizi, bayrağımızı, ezanımızı, kardeşliğimizi , güzelliğimizi sonsuza kadar baki kılsın..[emoji2969][emoji4][emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alp74,
Bilgi ve temenniniz için Teşekkür ediyorum.
Elden başvurumu kabul etmediler. Hastaneden raporu istedik, bize gelecek dediler. Hastane'de raporu Kurumunuza göndereceğiz demişlerdi. Aslında ilgilenmiyorlar.. Milletin umurunda değiliz maalesef...
Cümleten Hayırlı Bayramlar Dilerim.
Saygılar

@rist53

Hayırlı akşamlar maaşın belli oldumu [emoji4][emoji2969] benim ek ödeme 68.68 görünüyor bende merak ediyorum ne kadar bağlanır acaba[emoji848] şükürler olsun bende gördüm bu günlerii

@Sümer35
Sümer sende son durum nedir [emoji4] hayırlı bayramlar

Deniz hanım benim primler en düsükten yattıgı icin 1355 tele maas baglandı senin ek ödemene görö tahmini maasın. 1700 tele gibi olur

Olsun rist şükür olsun diyoruz ..
Evet öyle telafuz etti ufuk bey [emoji4][emoji2969]
İnan ben hiç beklemiyordum bu kadar rakam hep tahminim 1300 en fazla 1400 felan dııı [emoji6] ben şoktayım şuan [emoji15]
RABBİM sağlıkla yemeyi nasip etsin hepimize ..
[emoji2969][emoji1250]

evet deniz hanım güle güle yemeyi nasip. etsin allahım insallah

Amin hepimize inşallahhh [emoji1250][emoji2969]

Emekli olan arkadaslara bisey sormak istiyorum..sgk nin ne kadar emekli maasi alirim uygulamasindaki çıkan maaş birebir uyuyormu daha yüksekse ne kadar oranda yüksek çıkıyor emekliliginde..paylasirsaniz cok sevinirim..iyi emeklilikler;)

Benimki 1250 tele hesaplıyordu 1355 tele maas baglandı

Bende de 77.72 ek ödeme görünüyor bende merak ediyorum maaşı tahminim 1900 civarı olacak yaptığım araştırmaya göre ek ödeme maaşın %4 ü oluyormuş

@titanikks

Benim sorgulattığımda 1926 + 76 çıkıyordu ek ödeme tuttu ama daha maaş belli değil bakalım nasipse 2000 ı bulucak inşallah yani hesaplama tutuyor

Hayırlı olsun [emoji4]
Sümer ek ödeme ne demek [emoji849]maaşın içimdemi oluyor yoksa ayrımı alıyoruz [emoji848]

Hepimize hayırlı olsun inşallah deniz hanım rabbim sağlıkla yedirmeyı nasıp etsin ek ödeme agi gibi düşün maaş farklı hesaplanıyor ama hepsini bir alıyoruz diye biliyorum tam emin olmamakla beraber 🙊

Cok tesekkür ederim cevap için [emoji4] hayırlı geceler..

Rica ederim Deniz hanım bilgileri paylaşıldıkça öğrenebiliyoruz bazı şeyleri paylaşmak güzeldir hayırlı geceler :)

Üst Alt