Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Aynen zamlardan faydalaniliyor ama temmuz zammi 4.99 😊😊

Temmuzun 3unde haziran enflasyonu aciklanir emekli zam orani belli olur suan 5aylik enflasyon 4.99.yani 5,6arasi gibi cikacak gozukuyor.ama zam aylarinda genellikle dolar ve enflasyonu dusuk cikarmak icin bitakim planlar yapilir.dolar dusmeye basladi zam verecekler yaa temmuzda.emekli ve emekci insanlarin 3kurusunda hesap yapanlari,allah1kurusa muhtac eder buda boyle biline

Deniz hanım siz 1800 civarında alırsanız

River plate 2000 tl civarı ek ödemeye göre

Umarım öyle olur [emoji2969][emoji4] hersey sanırım önümüzdeki hafta belli olur..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saolun darısı sizlerin başına kader arkadaşlarım [emoji2969][emoji4]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben temmuzu bekliyorum anca sonuç gelir

Temmuz sonunda bende sgk ya giderim inşallah

Alp74
Bunun il ile alakası yok emekli maaşları yatırılan aylık prim asgari ise az maaş tavandan yatırıyorsa yüksek maaş alırsın yani aylik prim ve kazanç önemli rol oynuyor 99 yılından önce sigortaliysan emekli maaşına büyük katkı yapıyor birgün olsa bile

hayırlı bayramlar arkadaşlar, raporları onaylananları kutluyor, darısı başımıza diyorum. bende mart ayında gönderdim herelde en azından 1 aydan fazla süre var. başlığı okuyor ama pek yazmıyordum dikkatimi çekti genelde hep aralık ocak ayında gönderenler yazıyor, şubat mart nisan ayında gönderen kimse yok mu?

Ahmet444

benim sormak istediğim primler hep asgari ücret üzerinden yatırıldı lakin ek ödeme 60tl 26 ile çarpmanın karşılığında alacağım sonuç benim maaşım mı olacak

genelde hep aralık ocak ayında gönderenler yazıyor, şubat mart nisan ayında gönderen kimse yok mu?

Şubat mart nisan ne demek MAYIS bile var. Benim 14 Mayıs bakanlığa gidiş. Şafak karanlık yani o sebeple şimdilik sessiz bekleyiş var :)) Hele birde araya bayramlar giriyor ki şu andan sonra 4 aya 1 ay daha eklemeli. Yani bekleme 5 ay olur bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tam hizlanir derken kurban bayrami girecek araya insallah herkesin bekleyisi hayirli haberlerle biter

Bende şubat13 de yolladım hala bi haber yok

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyigeceler arkadaşlar acaba kurul şubatın kaçinda kaldı benim 6 mart Ankara ya varış tam 3 ay oldu

Benim şubatin 2 sinde ankaraya varış daha sonuc yok 5. Aya girdi nerdeyse bekliyoruz Allah herkese sabir versin...

Benim nisan 25 biz daha çok bekeleriz süre uzadıkça uzuyor bence toplam 6 ayı gözden çıkarın

camdibili
Kurul şubatın ortalarında sanırim
Lila79 şubatın 13 ünde onaylanan arkadaşlar vardı burda geriye dönük yorumlarda var
Alp74
Aynen 60x26=senin emekli maaşın

Ankara'nın bu ışık hızıyla çalışmasıyla kurban Bayramınına gelir sanırım

Ranger76

Oradaki personel sayısı azaltılır,talimat verillir iş ağırlaştırılırsa sonuç 6 ayydada çıkar,bekle dur acaba onaylandımı,acaba gerimi gönderecekler,acaba şu şu sebebten oranım düşer mi? Ne zaman cevap gelir,ya ret edilirse gibi kırk tane soru var kafalarda beklemek öldürüyor insanı.İstense hızlandırılabilinir 25 günde sonuçların çıktığını biliyoruz bu 2.3.4 derken şimdi 5.6 ayı gördürülmeye başlandı....

23 mart ta elden teslim ettim geçenlerde merak edip ugrayıp bi sorayım dedim saglık kurulunda raporların tektek okunup yorumlandıgını söylediler yani bir rapora bir heyet
Ayrıca daha önceden uyku apnesi için cihaz almak için saglık kuruluna gittigimde evraklarım bir hafif silik imza ve cümledeki bir harf hatasından evraklarım geri dönmüştü gerisini siz düşünün

Selam arkadaşlar bayram ziyaretinde esimin arkadası doğustan engelli 2010 yıllında sürekli %45 raporu var 4 subatta Ankaraya varmıs bayramdan bir hafta önce red gelmis red gelmeainin sebebi rapor eski yaziyormus yeni alıniz yaziyormus cocugun bir kolu yarıdan yok dogustan daha 23 yasinda ama cok saçma surekli olan rapor dogustan engelli ama red vermisler bakalım daha neler duycaz görcez

Camdibili2
Bunda anormal bir şey yok. 2010 yılından bu yana iki defa yönetmelik değişti. Masa başındaki adam mevcut yönetmeliğin şartlarına göre rapor görmek istiyor. Bu da gayet normal. Ama suçlu aranacaksa 2010 yılı raporunun geri döneceğini bilmesine rağmen işleme koyan vergi dairesidir.

@Yücel06

Yücel bey bir harf hatası yüzünden size fatura çıksa nasıl tepki vermeniz gerekiyorsa devlette bunu yapıyor.
Sorun bürokraside olduğu kadar biz insanlarda var.
Adam biyokimya da tanıdığı vasıtasıyla kendisini şeker hastası diye gösterip %40'ı geçmek için rapor alanların olduğu bir ülkede bürokrasinin hantallığından bahsetmek bence çok ironik.
Kaypak bir topluma, kaypak bürokrasi.
Fazla söze gerek yok.

turkuazist dogrudur ama bilmelerine ragmen vatandaşı uyarmiyorlar hic umurları degil mağdur edilen bizleriz hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Camdibili2

Sanki raporlara onay vermemek için her yerden bir bahane bulmaya çalışıyorlar,artık kuramı çekiyorlar napıyorlar bilmem ama şunu eksik evraktan,şunu karar verilemediden,şunun oranını düşürelim ha şunlarada onay verip gönderelim,raporları okuyup değerlendirmek bu kadar zor olmaması gerek bu insanların umutlarıyla beklentileriyle sanki dalga geçiyorlar bekleyen, vergi indirimine umut bağlamış insanların inşallah bu umutlarını boşa çıkarmazda tez zamanda onaylayıp gönderirler insanlara.İstisnai raporlar var geri dönecek onaylanmıycak ama herkese aynı muameleninde yapılmaması gerek diye düşünüyorum....

Üst Alt