Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar merhabalar

Net maaşı öğrenmeden ek ödemeyi nereden öğreneceksiniz. Ek ödemeyi net maaş belirler. Oda kişiye göre değişir.

Ayrıca emekli maaşı SGK'ya başvuru yaptığınız günden itibaren geçerli bilginize. Benim arkadaşım 1 Nisan'da emeklilik başvurusu yaptı. Mayıs 18
2 maaş tam aldı.

Ramtem

Ne kadar bağlandı arkadaşınızza,herkese aynı maaş demiyoruzki zaten girişe ve prime göre değişiyor.

@Rantem merhabalar vergi indirimi emekliliğinde süreç farklı işliyor mesela ben 7 Mayıs ta sgk ya emeklilik için müracaat ettım fakat maaşım 1 Hazıran itibarı ile işlemeye başladı yani muracaat ettiğiniz ayı takıp eden ayın 1 itibarı ile emeklik maaşı işlemeye başlıyor ve e devlet üzerinde sadece ek ödeme bilgisi görünüyor net maaş gözükmüyor o yüzden ek ödeme üzerinden maaş hesaplaması yapıyoruz normal aylık 0 TL görünürken ek ödeme 77.72 olarak görünüyor Normal şartlarda emekli olan lar dediğiniz gibi ilk maaşını çift maaş oluyormuş ama bu durum bizler için geçerli değil sanırım malesef

Arkadaşım vergi indiriminden emekli oldu.
uyg.sgk. gov.tr maaş ve ek ödemeyi görebilirsiniz.

1630 tl

Arkadaşlar
2000 öncesi ABO 70
2000-2008. ABO 60
2008 sonrası. ABO 35
Bizim için ABO lar en az bu şekilde olacak şekilde maaşlar hesaplanacak.
NOT: Bakmakla yükümlü kişi varsa 2008 sonrası ABO en az 40 olur. Bilginize

Iyigeceler arkadaslar bu haftaki kurul da insallah güzel haberler gelir

L.kartal 26/03 ankaraya ulaşma tarihi.
Sümer35 günaydın;
malesef emeklilik işlemlerim bugüne kaldı bayramdan önceki gün vermediler :( nasipse bugün başlıyorum işlemlere.

Arkadaşlar merhaba raporlarınız gitiği gibi geliyor oran düşürme yok sadece sabredin benim raporum 4 ayda geldi ve SGK müracaata bulundum endişeli bekleyiş anlıyorum ama sabırlı olmak gerekir

Mustafa 6969

Ok onu anladık raporda sorun yoksa düşme olmuyor,karar verilemedi diye evrakları yani tetkikleri istediler verdik,onlarda hastalığı zaten doğruluyor,raporda usulüne uygun ama insan acaba demektende kendini alamıyor işte 3+2 ay oldu beeklemedeyiz...

Evet görüştüm 11 şubat ankara varış 2 hafta daha sürer dedi memur şubata baslamislar

29 Ocak Ankaraya varış (samsundan)
Hala haber yok
Ulaşabildiğiniz bir numara var mı arkadaşlar.

Umityalcin merhaba kusura bakma şehir dışındaydım internete giremedim mesajını şimdi okudum. benden istenen evraklar detaylı ekokardiyografi raporu ve stent mi bypass mı olduğumu gösterir rapor. senin de kardiyoloji mi ?

Üst Alt