Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

recko59
Eksik evrakları. Eco vs. yenidenmi çekildiniz yoksa dosyadan mı alıp gönderdiler?

Arkadaşlar tüm işlemleri tamamlanmış biri olarak yazıyorum Ankara daki memurlar telefonda sadece bizi oyaliyor. Verdikleri cevaplar tahmini. Ben perşembe günü aradığımda 10 gün sonra dedi. Pazartesi aradığımda cuma günü istanbul a gönderilmiş cevabı aldım. Tam 4 ay 3 gün sürdü Ankara süreci. Bilginize.

@mkeriman bende bunu sürekli dile getirdim fakat yapacak bir şey yok malesef 4 ay doldurmadan sonuç yollanmıyor malesef sadece oyalama taktiği 4 ayımız ı göz göre göre heba ediyorlar ne yazıkkı 🙊🙊🙊🙊

Abicim rapor veren hastaneler oranı bilgisayara işlemeyi unutuyorlar o yüzden eksik evrak çıkıyor rapor alan arkadaşlar buna dikkat etmelidir benim 17 Ocak ankaraya varış vergi dairesine geliş tarihi 24/04/2019 27/04/2019 emeklilik için müracaat sabırlı olmak gerekir hiç bir tereddüt etmeyin bekleyin olumlu cevap gelecektir çok yoğunluk varmış

Sümer35

Talimat öyle demekki,onlarda emir kulu ne denilirse onu yapıyorlar,her aramada işlemde,sırada,15 gün sonra arayın,1 ay aonra,2ay sonra,4 ayı buluyor vs hep aynı lakırtılar...

ben günleri saymayı unuttum 27/09/2018 gönderdim 17/1/2019 eksik evrak geldi 8/3/2019 tamamlayıp gönderdim halen gelecek ne zaman geleceğini de bilmiyoruz 2 ayda gelmesi gerek evrak bile 4 ayda gelicek herhalde

Hayırlı geceler cümleten sgk ya mayıs ayında emeklilik için müracaat edip sonuç alan maaşı belli olan varmı arkadaşlar 🙄

Sümer35.iyi geceler herkese ben30mayista verdim dilekcemi daha sisteme dusmemis

Hayırlı geceler River plate bende 7 Mayıs ta verdim ama maaş belli değil daha diğer tüm bilgiler e devlete düştü

Ankara Maliyeye hangi evraklari göndermem gerek .

Herkese merhabalar kişisel başvuru ile yüzde 42 engelli raporu aldım .hangi evraklar la Ankara göndereyim eksik evrakadan geri gelmesin

soto

Yeni aldıysan barkodlu sisteme geçilmiş,tetkiklerinde sisteme atılmıştır o yüzden pek birşey gerekmez sana normal presedür neyse onu ver.işyerinde çalıştığına dair kağıt,rapor,kimlik fotokopisi,sigortalı olduğunu belgeleyen döküm,başkada birşey istemezler.

Hayırlı geceler River plate bende 7 Mayıs ta verdim ama maaş belli değil daha diğer tüm bilgiler e devlete düştü
7 mayıs mı 7 haziran mı sümer hayırlı olsun [emoji122]sağlıkla güzel günlerde yemeyi nasip etsin hepimize
RİVER
Benimde maaşım belli değil henüz [emoji849]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba, 18 Ocak tarihli başvuruma yanıt bugün çalıştığım firmaya ulaşmış, başvuru tarihinize göre sizler de kontrol edebilirsiniz. Baya geç geldi ama sonunda geldi vergi indirimi yazısı. Şimdi ne yapmam gerektiği ile ilgili, başvuru tarihimden itibaren geriye dönük ücret de alabilmem için biraz araştırma yapmam gerekiyor.

@denizmm 7 Mayıs ta verdim dilekçeyi daha henüz benimde maaş belli değil 1 Hazıran itibarı ile emekli oldum ama maaş bilgisi yok hala 🙊

Sümer35

Ek ödeme nedir acaba[emoji848] onunla 26 gün çarpıp yaklaşık rakam çıkarıyor arkadaşlar [emoji849]

denizmm
ek ödeme maaşının %4 ü daha önce vergi iadesi vardı onun yerine gelmiş evet arkadaşlar ek ödemeye 26x yapıyorlar aynı sonuç çıkıyor fakat neye göre 26 ile çarpılıyor onu bilmiyorum benim bildiğim maaşın %4 ü ek ödeme olarak görünüyor

Bende bilmiyorum vallaa [emoji5] eğer hesaplanan maaş 1220 aşağı olursa 5 ile 1220 den yukarı ise 4 ile çarpılıyormuş buda net maaşı veriyormuş [emoji849] 3 aşağı beş yukarı yaklaşık rakamlar dogru çıkıyor burda arkadaşlar hesaplayınca ..
hayırlısı artık diyorum bunada şükür en azından büyük denizi gectik [emoji2969]
Stres bitti bekleme bitti gerilim ve korkularım bitti yaa rakam çok önemli değil artık ..
Ne yapalım sanırım en gec haftaya belli olur maaşlar [emoji2969]

denizmm evet en doğru sonucu maaşı elimize alınca öğrenecez sanırım 😁 benim maaş günü 26 sı bakalım hayırlısı inşallah 🙏

25 benim sgk dan mektup gelincede öğreniriz [emoji4] ne güzell mücadelemizi kazandıkk ayrıca gurur duymalıyız kendimizle..
yorulduk üzüldük ama değdi [emoji4]

denizmm bence o mektup biz maaş aldıktan sonra gelir anca 😁😁 boşuna mektup gelecek diye yolları gözleme hiç😂😂😂 biraz zor oldu stresli bir süreçti ama buna da şükür tabi ki de hoş bekleyiş hala devam ediyor ama yine buna da şükür 🙏🙏🙏🙏

denizimm
Sümer35
Biner lira yeter size☺️☺️ Allah gönlünüze göre versin.Latife yaptım alınmayın beklemeye devam ankarayi aramıyacam inatla onların aramasinı bekliyorum😁😁 04.03.2019 maliyeye gidiş son bir ay

Ahmet444
Bin TL olsun bizim olsun 😁😁😁sen daha çok beklersin arasınlar diye senin askerliğin çok 😂😂😂😂

Şaka bir yana rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah biran önce hayırlı haberler nasıp etsin herkese 🙏🙏🙏🙏

İlahi arkadaşlarrr 1000 tl derken bilee insan oğluyuzz hemenn az beee dedim okur okumaz [emoji23][emoji23] üstü olsun aşağısı olmasın mümkünse [emoji2969]
Allahım hepimizin yar ve yardımcımız olsun tez zamanda güzell haberleriniz gelsin inş.

Üst Alt