Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ahmet444 benimde izmir vergi dairesine verisim 4.3.2019 Ankara ya 6.3.2019 bizimde süreç yaklastı insallah bekledigimize değer

benimde 15.03.2019 askerliğimizin bitmesine az kaldı şafak sayıyoruz ;)

Arkadaşlar bugün Ankara merkez vergi dairesini aradım. Telefondaki memur 24 Ocakta elden teslim ettiğim raporum aynı şekilde ve süresiz olarak onaylandığını ve bir kaç gün içinde iş yerine gönderilir dedi. Allah'a şükürler olsun ki onca emeğe, mücadeleye değdi. Şimdi evrağı elime alıp Ssk'nın yolunu tutmak kaldı. Allah herkesin gönlüne göre versin.

hangi numaradan öğrendiniz benim raporum da 25 ocak dahae ses yok

Hayırlı olsun güzel haberi gelen arkadaşlarıma [emoji2969][emoji4]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün Ankara hiçbir telefona cevap vermiyor ulaşan arkadaşlar varmı varsa hangi tarihteler acaba

Allah hayırlı uğurlu etsin darısı bizlere inşallah

Allah razı olsun kardeşim. Allah sizlerede tez vakit nasip eder İnşallah

hangi numaradan öğrendiniz benim raporum da 25 ocak dahae ses yok

0312 509 10 00 Dahili 6024

Hayırlı olsun güzel haberi gelen arkadaşlarıma [emoji2969][emoji4]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok teşekkür ederim

Murat CAN Kurt

hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere olsun inşallah

Allah razı olsun kardeşim. İnşallah sizlerinde biran önce olumlu sonuç alırsınız

Raporları onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah tez zamanda 🙏🙏🙏🙏

Raporları onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah tez zamanda 🙏🙏🙏🙏

Şubat ayından onaylanan var mı? Benim 7 şubat arayamıyorum cesaret edip de. Arayan varsa bilgi paylaşırsa sevinirim

Bayram oncesi 13 subatta onaylanan arkadaşların mesajları vardi benimde esimin arkadasi 4 subat bayramdan 1 hafta önce cevap geldi

Sümer35
Benim 8 mayista vergi indirimin e tebligat ile geldi ve ayni gun sgk ya dilekcemi verdim. 10 mayista edevlete emeklilik kaydi dustu. Tam 1 hafta sonrada sgk dan maas bildirir ve biriken tutarin yazili oldugu kagit geldi. 22 haziranda maasimi alicam. Suan e devlette yalnizca ek odeme yaziyor. Oda yuzde besi maasin. Ilk emekli maasi 17 sinde odenmeye basliyor. 17 hazirandan itibaren haziran maaslari herkesin edevlette cikiyor.

Selamın aleyküm abi benimde 24 de geldi 27 sinde SGK müracaat ettim 16 gün oldu ses çıkmadı sadece 529 maaş bağlama gelen evrak beklemede diye yazıyor

@mimihlya hayırlısı olsun rabbim sağlıkla yedirmeyı nasıp etsin inşallah hemen hemen aynı süreç içerisindeyiz bende 7 Mayıs ta verdim dilekçeyi e devlet e benimde kaydım düştü sadece ek ödeme ve maaş günü belli 26 sında benim ama o mektup daha gelmedi henüz o yüzden maaşımı tam net olarak bilmiyorum ek ödeme üzerinden hesaplama ile kendimi avutuyorum🙈🙈🙊

@Mustafa 6969 aleyküm selam hayırlı geceler sizinde emekliliğiniz hayırlı olsun e devlete kaydınız düşmedi mi 🤔🙄

Yok abi düşmedi

merhaba arkadaşlar benim 42 raporum var vergi indirimi aldım vergi dairesinden elden üst yazıyı aldım Güneşli SSK müracaat ettim 27/05/2019müracat ettim ama şöyle sonuç çıkıyor ****** 27/05/2019 ******* 4A TAHSİS İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ -1 (MAAŞ BAĞLAMA)-529 Gelen Evrak Beklemede bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

SİGORTALININ
Adı Soyadı
T.C. Kimlik No.:
Doğum Tarihi : 11.10.1969
Tahsis Talep Tarihi : 6 / 2019
Cinsiyeti : Erkek
Sektörü : Özel
İşe Giriş Tarihi : 01.10.1990
Toplam Gün Sayısı : 0
EMEKLİLİK ŞARTLARINIZ
Yaş Şartı : Yaş Şartı Yok
Özür %42
Yaşınızın Dolacağı Tarih
Hizmet Yılı Şartı 15
Sürenizin Dolacağı Tarih
01.10.2005
Prim Gün Şartı 3600
Kalan Prim Gününüz 3600

EMEKLİ MAAŞINIZ
Emekli Maaşınız 0,00
Ek Ödeme 0,00
Toplam 0,00

57.76 tl ek ödeme
1155 aylik tutari
849.24 birikmis tutar yaziyordu kagitta

mimihlya

çok az niye öyle primleriniz düşük mü yatıyordu?Benim şu anda hesapladığım rakam 2600 ama hep aldığım ücretten yatıyor.

Abi 3720 gün askerliğide yaptırdım 10 sene önce onunla beraber4270 gün oluyor

scorp06
Brūt 3200 den yatiyordu
Prim günüm 4400
Sgk girisim 98
Ama primlerim cogunlukla 2001 sonrasi
Son 15 ay hic calismadim
Esiminde yillardir tavandan yatiyor onunda vergi indirimi onaylanmasina ragmen emekliligi erteliyor. Cunku maasi yariya dusuyor malasef. Sistem boyle yapacak bisey yok. Ben zaten bebegim oldugu icin calismiyorum-calisamiyorum. Oyuzden emekli oldum. Umarim sizinde beklediginiz rakam baglanir. Ama sizinde maasiniz yariya dusecek. Baska geliriniz yoksa sıkıntı😔

Üst Alt