Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar 28.01.2019 da teslim ettiğim %80 sürekli raporumun sonucu bugün sürekli olarak onaylanmış bugün vergi dairemden yazıyı alıp sgk ya
Gidecem hayırlısıyla

Onaylanan arkadaşların e devlette maşı görünüyo bizim de işsizlik maşı onaylanmış 2031 tl. 2020 1. Ayına kadar o görünüyo 25 nisanda ankara yolladım evrakları o zamana kadar yetişir herhalde

Umityalcin

Hayırlısı olsun sizinde hemen hemen aynı günler benim primler bıraz yuksek ama asgariden değil

Nihat67

Allah razı olsun rabbim sizlere de nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏

Arkadaşlar demin ankara ile görüştüm.1 martta ankaraya variş şuan kurulda dedi temmuzun ilk haftası aramamı söyledi.Beklemeye devam şubatın ortasindalar

Serkan çalışıyomusun ?
Konu ile ilgili bir kaç sorum olacak?
Sümer35
Emeklilik süreci ile ilgi bir kaç sorum olacak.

Merhaba arkadaşlar bugün izmir vergi dairesine evragımı teslim ettim %49 olarak inşallah aynı gelir geriye bir sorumda işyerinden nezaman çıkış yapabilirim sonuçlanmasını beklemek zorundamıyım

Sümer35

hayırlı olsun Allah güle güle yemeyi nasip etsin

mimihlya

anladım ama gücümün yettiği yere kadar çalışmaya devam edeceğim.Başka seçeneğim yok

Sümer35
Ben bin tl yeter dedim ama sana bin tl fazla vermişler😁hayırlı olsun.Gule güle harca bu arada inadı bıraktım ankarayi aradım 1 martta variş kuruldaymış beklemeye dwvam
Sümer35
Ben bin tl yeter dedim ama sana bin tl fazla vermişler😁hayırlı olsun.Gule güle harca bu arada inadı bıraktım ankarayi aradım 1 martta variş kuruldaymış beklemeye devam

hep aynı cevap bende 23 mayısta aradım bana da sizi yanlış bilgilendirmek istemeyiz 1,5-2 ayı bulur dediler.O yüzden aramıyorum.

Temmuzun ilk haftasi bidaha arayın dedi ama ben aramayacam.inter aktif vergi dairesine düşerse msj gelir nasılsa bence haziranın son haftasında haber gelir

Az önce Ankara ile görüştüm,
Eksik evraktan dolayı 28.2.2019 da tekrardan maliyeye ulaşan raporum için haziran sonu veya temmuzun
ilk haftası sonuçlanır dendi.

bycinaris54

Eksik evrak olayı nasıl oluyor arkadaşlar bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgi paylaşabilirse sevinirim.Ben bütün tetkiklerimi, ilaç raporlarımı, hastanede yattığım epikrizi, emg sonucunu hastaneye kurula teslim ettim.Ona göre oran verdiler.Oranlarda yeni yönetmelikle uyumlu inşallah eksik evrak diye geri göndermezler zaten sıkıntılı bir süreç , bu süreç daha fazla uzamaz.

aytacblt

Merhabalar, sitede yeniyim. 10 haziran'da raporum Ankara'ya gönderilmiş. Daha çok bekleyeceğim. Ama merak ettiğim şey sizinkiyle aynı. %63 rapor verdiler. yıl ve primim de vergi indiriminden engellilik için yeterli. şimdi işten ayrılabilir miyim. Yaş oldu 63. bu konuda bilgi alabilirsem çok sevinirim.

iyi günler herkese:rolleyes:

Askerlik borçlanmasını sgk sorduğumda 2000 yılında askerlik yaptığımı ve borçlanmak istediğimi fazla katkı yapmıyacağını normal emeklilik ile engelli emeklilik arasında sadece yaş şartı farkının olduğunu abo uygulamasının normal emeklilik ile aynı geçerli olduğunu söylediler boşu boşuna para yatırmaya gerek yok bu şartlar altında diye düşünüyorum

Emeklilik sürecini anlatabilirmisin benim evraklarım Eviste görünüyor yarın emeklilik işlemlerime başlıcam ne yapmalıyım bende çalışıyorum.

Bende aynı konuda muzdaribim cevap bulursam sizide bilgilendiririm

Merhaba arkadaşlar şimdi Ankara 03124153205 ile görüştüm raporumun %65 ile gittiği gibi süresiz onaylandığı bilgisini aldım 28/05 de samsun gaziler vergi dairesine yollanmış
Samsun vergi dairesini aradım evrağın daha gelmediğini söylediler
Kafamdaki deli sorular devam etmekte
Ankaraya ulaşım (29/01)

Arkadaşlar merhaba benim bi sorum olacak lütfen bilen bi arkadaş aydınlatsın beni. Benim raporum %53 sürekli 53 olarakta onaylandı vergi indiriminide sürekli aldım günüm dolmadığı İçin çalışıyorum. Ben vergi indirim yazısının aslını nerden alıcam vergi dairesi e-imzalı olarak çıktı verdi ama fotokopi bu Aslı dedi. İşyerinden alabilirsiniz dedi ama işyerinin e-tebligat bölümünden çıktı verdi işyeri. Bana posta olarak işyerime gelecekmi bu yazı yoksa çıktıylamı yapıcam işlerimi

Arkadaslar merhaba subat ayi raporu onaylanan arkadaslar varmi herkese bol şanslar .....

ilhanbekar

Hayırlı olsun cıktı yeterli oluyor
Gününüz dolduğunda da direk bu kagıt ile sgk kurumuna başvuru yapabilirsiniz..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzmirden 4 şubat tarihinde gönderilen raporum 31.05.2019 da onaylandi ve bugün (12 haziran) evise düştü.

Arkadaşlar yıl prim şartlarınız dolduysa çalışmak zorunda değilsiniz ..
Yalnız çalışıyor görünmeniz lazım vergi indirimine başvuru yapabilmeniz için..
Çalışmayan kişiler başvuru yapamaz diye bir yazı vardır vatan cad.vergi dairesindeki biriminde [emoji849]
Sadece malülen emeklilik için başvuru yapmak isteyen arkadaşlarımızda böyle bir şart yoktur..
Başvuru yapacak olan arkadaşlara sabırlar diliyorum..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@snr1976 Ankarada onaylanan raporunuz başvurduğunuz vergi dairesi ne elektronik ortamda gönderiliyor vergi dairesi de işyerinize vergi indirimi yazısını yolluyor işyerinize geldiğinde emeklilik için gerekli şartlar tam ise vergi indirimi yazısı ile birlikte çıkışınızı alıp sgk ya müracaat ediyorsunuz dilekçe verdiğiniz günden itibaren emekli siniz sonrası prosedür maaş gününü beklıyor sunuz

Arkadaşlar merhaba bugün itibariyle raporum %52 onaylandı.Vergi dairesinden çıktıları alıp onaylatıp SGK'ya emeklilik dilekçemi teslim ettim darısı tüm bekliyen arkadaşların başına.
94 giriş 7500 gün ve yüksek prim ödeme

Raporları onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah darısı diğer tüm bekleyen arkadaşların başına 🙏🙏🙏🙏🙏

Arkadaşlar vergi indiriminden erken emekli olan birisinin başkasının Ssk ya şikayet edip emekliliğini iptal ettirebilirmi. Malum dost var düşman var. Ssk bu tür asılsız da olsa şikayetleri dikkate alırmı.

Üst Alt