Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

scorp06

Raporda sahtelik yok,yönetmelik ne ise o doğrultuda oranlar verildi. Ama dediğim gibi dost olduğu kadar düşmanda çok oluyor insanın. Gıcıklık olsun diye şikayet eden olurmu,olursa da kurum bunu dikkate alırmı. Bunları merak ettim

@Ahmet444 Sana inat bin TL fazla vermişler senin sayende 2bin oldu maaş 😂😂😂😂😂
Allah razı olsun darısı senin de başına inşallah daha çok arayacaksın Ankarayı merak etme öyle aramıycam demekle olmuyor hafta da 2 kez arıyordum bende 😂😂😂😂😂😂😜😜😜

Murat CAN Kurt
Vergi indiriminden emekli olmak yasak mı yada suç mu niye şikayet etsinler illegal yollardan emekli olmadığınız sürece hiç bir şey olmaz şikayet etseler bile bu bizlere tanınan bir hak rahatsızlığımız yada rahatsızlıklarımızdan dolayı bize tanınan bir hak.....

Vergi indiriminden emekli olmak yasak mı yada suç mu niye şikayet etsinler illegal yollardan emekli olmadığınız sürece hiç bir şey olmaz şikayet etseler bile bu bizlere tanınan bir hak rahatsızlığımız yada rahatsızlıklarımızdan dolayı bize tanınan bir hak.....

izmiri35

Mersin den 17 ocak ta teslim ettim 30 ocakta mersinden ankara ya çıkış ankara da 2 subat ta ulaşmış 2 subat tarihli raporum dan hala haber yok anlamadim sonraki tarihli olan arkadaslarin raporlari geliyor interaktif uzerinden giris yapip bakıyorum arkadaslar baska nerden öğrenebiliriz....

Lila79

Vergi dairenize sorunuz [emoji849] en güzelii benim evisste görünmemişti meger gelmiş ama arkadaşlar herhalde ne kadar gec giriş yapsak o kadar iii modundalar sanırım [emoji20] gidip sorgulayın beklemeyin hatta ben cıktısını aldım sgk ya başvuru yaptığım halde 1 hafta sonra eviss ekranına düştü..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar vergi indirimi aldığımızda çalıştığımız is yerindeki maşımı zà eTKİ ediyormu benim yuzde 40 engel orani

denizmm

Teşekkür ederim yarin gidip sorayim bekleyen arkadaslara dâ hayirli haberler dilerim ...

Lila Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..

Herkese iyi aksamlar dilerim
7 mart sigorta girisim bulunmakta
1 mayis ankaraya evragim ulasti halen beklemekteyim.
Oranim %62 ile gitti
Su an calismiyorum ve her ay yaklasik 1000 tl para oduyorum sigorta pirimi icin
120 gun dolunca yani onumuzdeki ay isten cikis yaptirip iskur a issizlik maasi icin basvursam herhangi bir sikinti olurmu acaba emeklilik islemlerim icin ?
Bu konu ile alakali bilgisi olan ve ayni durumu yasamis olan varmidir acaba aranizda beni bilgilendirirseniz cok cok memnun olurum

SM-N910X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sümer35

Evet [emoji4] burdaki arkadaşların dediği rakam çıktı 1717 tl +68.68 [emoji2969] şükürler olsun

@Kgen

Hayır neden olsun ki kazanılan bir hakkın varsa sen basvurunu yap tabiki muhasebeci sizi taraflarından iş akdi fesedildi diye göstersin yeter..
O aradada cvp beklersin duruma göre hareket edersiniz..en azından birkaç ay issizlik maaşını almış olursun [emoji4]
Hayırlısı olsun hakkınızda

@Sümer35

Amin hepimizeee [emoji2969] inşallah

denizmm
Su anda sgk uygulamasinda gösterilen ek ödemeyimi 26 ile carpacaz..yoksa emekli dilekçesini verdikten sonra e devlete dusen emekli ayligi bilgilerindeki ek gostergeyimi.kafam karisti..ikisi farkli ek odememi

titanikks

E devlete düşen ek gösterge ile 26 çarpın cıkan sonuç maaşınızdır [emoji4]

@titanikks İkisinde de aynı ek ödeme çıkmıyor mu 🙄🤔🤔🤔 bende iki tarafta da ek ödeme aynı çıkıyordu

Tekno63
Tabiki eder daha az kesintiniz olur en iyisi muhasebecinize durumunuzu bildirin ona göre gerekli izahatı yapacaktır tarafınıza..

Sümer35

Yok 98 girisliyim 5000 gunu gectim[emoji5]

SM-N910X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@titanikks
Sgk sitesinde hiç bakmadım ben [emoji849]

Abi son 120 gün çalışıyor olmak lazım ya issizlik maaşını alabilmek için
Bu arada vergi indirimini de beklerken aradan çıkartıyım demiş [emoji849] nasılsa verdiklerini geri alacak akıllıca davranmış..

Murat CAN Kurt

Şikayet edilmesi halinde sgk tekrar sevk yapıyor hastaneye bilginiz olsun....

denizmm

İyi günlerde yemeyi nasip etsin inşallah Deniz hanım,sizin 95 di girişiniz sanırım asgariden yattı diye hatırlıyorum toplam kaç günden emekli oldunuz bende kendimin maaşı ne olur onu bulmaya çalışıyorum sorularım onun için kusura bakmayın...

Lila79

tandığım bir arkadaşın 13.02.2019 da ankaraya giden raporu aynen onaylanmış.

ilhanbekar

işyerinden aldığınız çıktı yeterli.

denizmm

Deniz Hanım
Allah güzel günlerde huzurla yemeyi nasip etsin.Tekrar hayırlı uğurlu olsun.Zorlu bir süreci tamamladınız darısı bize olur inşallah.

snr1976

çalıştığınız işyerinden e-tebligat bölümünden vergi indirim yazısını alarak emeklilik başvurusu formunu doldurup, işten çıkışınızı EMEKLİLİK nedeni ile yaptırıp ssk ya müraacat edebilrisnizi.

Teoman55

evrağın gelmesi bir kaç günü bulabilir.

Üst Alt