Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

İstanbul sıkıntılı yogun ama diğer şehirlerdeki arkadaşlar daha cabuk cvp larını aldılar [emoji849]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

soto

Arkadaşım oradaki memur bilmiyor .Ben Ankara dayım 15.03.2019 da elden teslim ettim. Memur 3 ay sonra çıkar dedi.23 mayıs ta aradım gib nı.Telefona bakan bayan 1.5 - 2 ayı bulur dedi.Yani 4 aydan önce sonuçlanması çok büyük bir sürpriz olur.4 ay bilgisi doğru bilgidir.1 ayda sonuçlanması mümkün değil.

arkadaşlar bende izmir vergi dairesine 4.3.2019 da elden teslim ettim 6.3.2019 ANKARA da dün izmir vergi dairesi ile görüştüm önceden maximum 3 aydı şimdi en az 4 ay bekliceksiniz dedi bugün Ankara daki memurda bundan sonraki aylar 5 veya 6 atdan önce çıkmaz dedi keşke 1 ayda çıksa biz bekledik en azından diğer arkadaşlar beklemez

Camdibili2

Arkadaşlar şehir farketmiyor,1 ayda sonuçlanan raporlar artık 4 ay giderek bu süreç uzayacak,sanırım oran düşürmeye mahkeme engeli var ama süreç uzatarak biraz daha ağır sonuçlar vererek gidiyorlar bakalım ne diyelim öyle isteniyor demekki....

Umityalcin

Zaten EYT yi istemeyen bir hükümet engel koymak için kendi vatandaşına eziyet etmek için herşeyi yapıyor.Suriyelilere bedava para verirken hiç düşünmüyorlar ama verilmiş bir hakkı uzatmak için ellerinden geleni yapıyorlar.Yazık

İşten ayrılış bildirgesinde işten ayrılış kodu 3 yazıyor istifa yani sgk da sıkıntı çıkar mı ne yapmamız lazım

Selamın aleyküm arkadaşlar size şunu söylemek istiyorum karamsarlığa kapılmayın sakin ve sabırlı olmak gerekir giden raporlar 💯/90 onaylanıp vergi dairesine ordanda işyerinize gönderiyorlar eksik evrak bazen sıkıntı oluyor oda çok nadir 4ayı göze alın ondan önce sonuçlanması mümkün değildir tek tek inceleniyor benim tam 4ay sürdü ve emeklilik için müracaat yaptım sanırım bir ay sonra maaş almaya başlarım hepinize geçmiş olsun hayırlı cumalar dilerim

Selamın aleyküm arkadaşlar size şunu söylemek istiyorum karamsarlığa kapılmayın sakin ve sabırlı olmak gerekir giden raporlar 💯/90 onaylanıp vergi dairesine ordanda işyerinize gönderiyorlar eksik evrak bazen sıkıntı oluyor oda çok nadir 4ayı göze alın ondan önce sonuçlanması mümkün değildir tek tek inceleniyor benim tam 4ay sürdü ve emeklilik için müracaat yaptım sanırım bir ay sonra maaş almaya başlarım hepinize geçmiş olsun hayırlı cumalar dilerim

Hayırlı olsun
Hayırlı cumalar

Şubat ayı sonunda rapora müracaat edebilen oldu mu. Hastaneler yönetmelik değişikliği nedeniyle müracaat kabul etmiyorlardı. Bu dönem hızlı geçebilir.

Arkadaşlar ben gecen sene ankaradan başvurdum 2,bucuk ay sürdü hepsi bilginize

Arkadaşlar ben gecen sene ankaradan başvurdum 2,bucuk ay sürdü hepsi bilginize

Benim 2017 aralıkta 25 gün sürmüştü,2018de aralık 13 de teslim ettim ,2019 şubat 21de karar verilemedi diye evrak istediler mart 26da bana ulaşıyor ben nisan 10da hastaneye teslim ettim 17sinde maliyeye ulaşmış halen bekliyoruz,eksik evraktan gerş dönen arkadaşlarda mı 4 ay beklemiş cevap alan varsa yazsın bizlerede....(ilk raporumu 59dan 32ye düşürmüşlerdi)

İstanbuldan 15.1 de ankaraya gitti 28.5 de vergi yazısını aldım arkadaşlar [emoji849]
Hayırlı cumalar

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Primler tavandan yatırılmış ise ek ücret 26 ile çarpılması doğru lakin asgari ücret üzerinden yatırılmış ise 26 ile çarpılması geçerli değil örnekleride mevcut

Herkese hayirli cumalar olsun raporlariniz icin guzel haberler alirsiniz insallah

Umityalcin

Merhaba Ben de eksik evrakı Mayıs ayında gönderdim.
Önce Bana Ankara'dan eksik evrak 2 ayda çıkar bilgisi verildi telefonla aradığımda.
Hatta paylaşım yaptım buradan Görevli "Bu durumda eksik evraklı arkadaşlarınız varsa arasın öne çıkarıyoruz dosyayı ."dedi diye.
Forum arkadaşlarımız itiraz edince yine aradım bir başka arkadaş yine "Evet.Yardımcı oluyoruz dedi."

Bayramdan sonra aradığımda "Kurulda itirazlar olmuş .Gönderildiği tarihte olduğu gibi sıraya giriyor.YANİ EKSİK EVRAK sanki yeni gönderilen rapor gibi sıraya giriyor."dediler. Yine ortalama 4 ay ekleyin üzerine diye bilgi aldım ve yıkıldım..
Hayırlısı.

SerkanP

Saçmalık değilmi ne demek yeni gelmiş rapor yavv, o insanlar zaten 2018 aralıktan beri bekliyor nisan 17 de almışlar üzerine 4 ay koy be demek hakmı bu insanların hakkı yenmiyor mu?öncelik veeilmesi gereken raporlar gönderdiğiniz raporlar ama kimin umrunda bekle dur...

Arkadaşlar dün bursa sgk ya emekli olabilir yazısı almak için başvuru yaptım bana bir hafta sonraya gün verdiler şaka gibi rica ettim dil döktüm çok evrak varmış sırada olmuyormuş alt tarafı bir yazı bir hafta sürüyor emeklilik başvurusunu düşünemiyorum bile

Hasanşafaklar

Bursa da başka bir sgk ya gidip şansınızı deneyin bence kayıt almak için 1 hafta bekletmek saçmalık bence

Hayırlı cumalar olsun inşallah bu arada cümleten 🙏🙏🙏

Dostlar bir sorum olacak, Ankaraya evragımızı yollarken A firmasında B vergi dairesine baglıyız diyelim.

Yolladık Ankara'da bekliyoruz. Bu sırada iş değiştirip X firmasına Y vergi dairesine geçersek ne yapmamız gerek? Yani Ankara'dan gelecek yazı neticede Vergi Dairesi'ne tebliğ oluyor değil mi? Veya biz nasıl olsa :: İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI :: sitesinde görünüyor diyebiliyor muyuz?

Üst Alt