Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

engellsizz

Sıkıntı olmaz sonuçta önceki işyerindende öğrenebilirsin tebliğatınızı gelip gelmediği ben fazla muhattap olmamak için gıcık muhasebecimizle direk vergi dairesinden aldım yazıyı [emoji4]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SerkanP

Evet aynı durum ve aynı bilgi bende de var. Gerçekten bu çok saçma bir durum. Eksik evrak bizim suçumuz da değil. Vermeme rağmen sonucu buna gerek yok diyen vergi dairesiydi. Yeni gönderecek olanlara tavsiyem mutlaka ısrar etsinler.

denizmm
GICIK muhasebeci ;) Deniz Hanım benim anlamadığım neden birbirimize yardımcı olmak varken veyahut insan olmak varken insanlık dışı muamele yapar ki insanlar anlamış değilim.Bende Mali Müşavirim ama düzgünce meramını anlatan hiç kimseye gıcıklık yapmam.Hatta herkese yardımcı olurum.Çok ilginç ve insanlık dışı geliyor bana.Allah bu tarz insanlarla muhatap etmesin.

Scorp cok haklısın insan olmanın bence vazifeleri arasında din ırk mehsep renk siyasi kadın erkek farketmezden birbirine elimizden geldiği kadar destek ve yardımcı olmaktır ama sizin derdiniz karşı tarafın umurunda değil ki o kadar rahat muhasebecimi aradım mesaj yazdım hiçbirşey şekilde tarafıma dönüş yapılmadı bende lanet olsun dedim bir sinirle gidip vergi daireme sordum sonuç gelmiş [emoji2969][emoji849]hatta evis ekranına da 1 hafta sonra düştü..
yazık günah insanların durumuna seyirci kalmak bence çok büyük ayıp sadece önündeki pcden gelen tebliğat var yada yok demek bile zor gelmiş arkadaşa..
Neysee bitti gitti şükür ki [emoji2969]

S.a arkadaşlar hayırlı cumalar az önce ilk defa ankarayı aradım bakalım ne dicekler diye telefona hemen baktılar nisan 25 de gönderdim 2.5 ayı daha gözden çıkar dediler bekleyen arkadaşlara duyurulur

Nihat67

Bende 15.03 te verdim.1 ay kaldı inşallah.Sabırla bekliyorum ama sisteme söylenmiyor değilim açıkçası.Bazen umutsuzluğa kapılıyorum.Bakalım inşallah beklediğimize değer.Herkes hakkında hayırlısı olur inşallah kısa zamanda sonuç alırız.

Ankara ile görüştüm. Raporumun kuruldan onaylandığını yazım aşamasında olduğunu söylediler. Acaba bu yazım süreci ne kadar sürer? ya da ben bu raporu ben en kısa nasıl ulaşabilirim bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim ??

TURGAY TUNCLAR

Hayırlı olsun şehirden dolayı fark ediyor en fazla 7 veya 10 gün istanbul için [emoji4]
İnteraktif vergi dairesinde barkotlu çıktısını alabiliyormuşsunuz ama ben baktım bulamadım en son gidip vergi dairesinden elden teslim aldım ..

Hayırlı olsun arkadaşım hangi tarihde gondermistiniz benim 11 şubat bana aynısını soylediler haftaya çıkar dedi memur

Arkadaslar merhaba Ankaraya varış 2 şubat tarihli raporumun sonucu bugun geldi mersin vergi dairesinden teslim aldim emeklilik icin basvuru yapacagim herkese bol sanslar dilerim ...

TURGAY TUNCLAR hayirlisı olsun insallah bende izmir 6.3.2019 Ankara ya varıs az kaldı vallahi stresten kalp krizi gecirtecekler insana beklemekle hayırlsı bakalim bekledigimize deger inşallah

Selam arkadaşlar benim rapor da 19/02/19 Ankara ya varış dün aradığımda kurulda denildi haftaya aramamı söylediler merakım rapor sonuçlanmışmı acaba anlayamadım?

Eksik evrak diye gelen arkadaşların raporları var ben de bundan korkuyorum öyle birşey olsaydı belli olurmuydu acaba

Gerçi bütün evrakları büyük mükellefler vergi dairesine teslim ettim ama merak işde

Slm arkadaşlar vergi indirim yazimi aldiktan sonra sgk ya gittim emeklilik icin bulundugum mersin sgk müdürlüğün den basvuru yapamadim sigortam izmir de göründüğü icin basvuru yapmak icin posta yolu ile göndersem mi daha mantiklu yoka kendim mi gidip teslim etsem daha iyi

Arkadaşlar fazla sitres yapmanıza gerek yok çalışırken 2020 tl alıyoruz emekli oluncada 1000tl alacağız kafadan 1000tl eksik zaten aldığımız maaş yetmez iken emekli olunca yetecek mi ondan dolayı sessiz beklemeye devam

Azdavay

Bence bulundugunuz vergi dairesine gidip sorun ben öyle yaptim bugün gerçi ordaki beyefendi de zorla verdi bana bugun evrağı

Yaş olmuş 42 coluk çocuk okuyo emekliye ayrılsak ne yazacak ekpss girmeyi düşünüyorum

@Lila79
Hayırlı olsunnn
Hayır direk e devlet üzerinden başlatt sonra tebliğatı vermeye gidersinn yazık günah vakit kaybetme bence [emoji4]

@Azdavay

Haftaya öğrenirsiniz sanırım sonucu maalesef bizde beklerken acabalar cok yaşadık sonuç eger evrakların ve oranların düzgün verilmişse dönmez genellikle kroniklerden vergi indirimi veriliyor ama psikolojide biraz sıkıntı oluyor.. ya sabır de bekle kardeşim

Cok teşekkür ederim tüm bekleyen arkadaslara bol sanslar dilerim hersey gönlünüzce

Çok teşekkür ederim sizin emekliliginiz kac gun sürdü tum bekleyen arkadaslara da bol sanslar diliyorum. Hersey gönlünüzce olsun.

Umityalcin

Ben emekli olsamda şu anda çalıştığım yerde devam edeceğim. Kuş gibi emekli maaşı neye yeter ki? Suriyeliler bedavadan çalışmadan maaş alıyor bizler kendi vatanımızda yıllardır çalıştığımız emek verdiğimiz hayatımızın hakkını alamıyoruz.Böyle düzen mi olur Allah aşkına.Bir de Allah ın adını ağızlarından düşürmezler.Allah ile aldatmak bu olsa gerek.

Lila ben 24 e devletten başvurumu yaptım 28 zindede tebligatımı verdim [emoji4] en azından vakit kaybetmedim sansıma kurum yogun değildi vede sağolsunlar yetiştiririz çabucak dediler dedikleri gibi oldu [emoji6]
Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin Allahım [emoji2969]

@scorp06
Sıkma canını sen işini yürüt evet azda olsa damlıyor dersin hiç yoktan bir açıgını kapatırsın gecim cok zorlaştı..
Cidden eşimin emekli aylığı zor yetiyordu allahtan kiram yok şimdi benim emeklilikte birlikte şükürler olsun biraz nefes alabilecem bizler kendimizi kurtardık sayıyoruz da ya çocuklarımızzz [emoji20]
Rabbim herkese kolaylık versin..

Denizimm e devlet uzerinden nasil yaptiniz siz
[emoji4] gogle amcaya e devlet üzerinden emeklilik diye yazdım veee aşağıdaki linke tıklayıp devam ettim [emoji6] bu kadar
0f31b4bdf1c170f7d9ab08f578676cbd.jpg

Cuma günü başvuru yaptım salı günüde tebligatımı verdim [emoji849] hepsi bu sonrada beklemeye başladım 1.6 itibariyle e devletten gördüm aylık bilğisini [emoji2969]

Deniz Hanım
Aynen bende öyle düşünüyorum.Biz belli bir yaşa geldik ama ya çocuklarımız yaşayacak bir ülke bulamayacaklar gelecekte.Işin en acı tarafı da bu zaten.Ama insanlar gerçeği görmemekte ısrar ediyor.Maalesef kendi çocukları da dahil olmak üzere gelecekleri olmayacak.Derdimiz bugünü kurtarmak değil derdimiz geleceği görüp geleceği güzelleştirmek ama maalesef toplumun bir kesimi bunu göremiyor
Ne diyim ki Allah görmeyi nasip etsin herkese.

Üst Alt