Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Umityalcin

Çok teşekkür ederim ..rica ederim ne demek inş.herkese nasip olur ..Benim girişim 96 toplam 3945 ve rapor oranım 45 ile emekli oldum.
Darısı sizlerin başına [emoji2969]

Son düzenleme:
Benim giriş 97 nin 6.ayı.Şuandada 7030 günüm var sitenin birinde 1270tl,diğerinde ek ödemeyle 1544tl çıkıyor,ek ödeme 59.40 çıkıyor,2000 öncesi 747 günüm var yani kafalar karışık nasıl diye,hayırlısı bakalım....

@scorp06
Çok saolun Rabbime şükür bu günleri gectim zor süreçtii ama herşeye değdi [emoji2969]
Sizlerinde güzel haberlerinizi alırım inş.

@Umityalcin
Prim günü fazla olduğunda maaşın düştügünü düşünüyorum açıkcasıı doğruluk payını bilmiyorum ama etrafımdakilere sorduğumda herkes aynı hatta arkadaşın biri var normal emekliliği yakın sırf bu yüzden çalışmıyor ki maaşım düşecek diye..
Olsun bunada şükür diyoruz [emoji2969]Rabbim sağlıkla yememizi nasip etsin

River allah razı olsun herkese bu sevinci yaşatsın güzel Allahım..

sorgulama yaptığımda "İşyerinize / Çalıştığınız yer Vergi Dairesine / Malmüdürlüğüne bilgi veridi." şeklinde bir yazı çıkıyor:s daha önce bu durumla karşılasan var mı? onaylandı anlamına mı geliyor yani?.

anomali1

Cevap gelmiş demektir evissten sorgulama yaptınız değil mi açıklama kısmında yazar oran mutlaka..
Olmadı vergi dairenizi yada çalıştığınız işyerini sorgulayın size ait tebliğat gelip gelmediğini..

Evet evisten sorguladım. ancak sadece üstte yazdığım yazı var. onaylandı/onaylanmadı veya rapor oranı fln yok. işyerine gelmiş olsa haberim olurdu mutlaka. neyse vergi dairesini bir arayayım bakalım.

22 Ocak 2019 tarihli vergi indirim dilekceme bugün cevap geldi.Gittiği oranla onaylanmis.

SSK'ın bu türden şikayetleri dikkate alması için ihbarı yapan kişinin ad soyad TC numarası adres gibi bilgilerini vermesi gerekiyor. Bu bilgiler olmayınca yapılan şikayetleri dikkate almıyorlar.

Arkadaşlar merhaba ben Ankara ya bu hafta ulaşamıuorum ya mesgul yada acmiyorlar ulasabil4n varmi hangi tarihteler acaba

Arkadaşlar merhaba biraz önce Ankara ya ulaştım 0312 415 32 04 nolu telefondan bayanla görüştüm şubat ayında olduklarını benim Ankara ya varış 6.3.2019 bu tarihin tarafınıza evrakların gelmesinin 1 ayı bulabileceğini söyledi ben evraklar gelmeden İzmir vergi dairesinden elden alsam bu süreç daha önce olurmu olursa ne kadar önce olabilir tabi en iyisini düşündüm eksik evraktan veya oran düşmeyi göz önünde bulundurmadım inşallah sorunsuz olur tüm bekleyen arkdaşlarında sorunsuz olur bu kadar stres sıkıntıya beklediğimize değer...

Arkadaşlar, yazılanlardan anladığım kadarı ile çıkan raporların EVİS e düşmesi geç oluyor , bağlı olduğumuz vergi dairesinden gidip sormak dahamı mantıklı ( 22/02/2019 raporun Ankara'ya gitmesi ) ??

TURGAY TUNCLAR

Ben yaşadım gelmiş ama halen evise düşmemişti kendim vergi dairesine gidip öğrenmiştim [emoji849] siz bence 4 ay üzerine koyup tekrar sorgulama yapın olmadı vergi dairenize gidin

TURGAY TUNCLAR diğer tüm mesajlarda sonucu öğrenir öğrenmez arkadaşlar elden teslim alıp ssk ya gittik dediler ama bu süreç ne kadar erken oluyor bilmiyorum evise düşmesi sonuçlandıktan en erken 1 hafta sonra oluyor evrak gelmesi daha uzun bir süreç bugün telefonla görüştüğüm bayan ocak yının bittiğini şubat ayında olduklarını beyan etti benim tahminimce sizin haftaya çıkabilir.

nimetender

size tavsiyem Ankara dan kesin cevap gelmeden haraket etmeyin rapor oranına aldanmayın, Ankara %62 oranlı hakem hastahane raporuma tekrar hakem hastahane kontrolu isteyerek geri gönderdi , sudan sebeplerle raporu geri gönderebiliyorlar, ilk başvuru tarihim 2018 Haziran , tam bir yıl oldu ve halen Ankara nın cevabını bekliyorum , devletin göndermiş olduğu 3 hastahaneden raporlar aldım ve halen 4. hastahaneye yönlendirmeye çalışıyorlar ancak dilekçe yazarak gitmeyi reddettim. şu an bu dilekçemin cevabını bekliyorum.

erol_krglmz

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.Bu nasıl bir saçmalıktır anlamış değilim.Bende hakem hastaneden rapor aldım Ankara da.Rahatsızlıklarınız neydi acaba? Benim Diabetüs Mellitius %20 Hiperlipidemi %10 Hipertansiyon %10 Miyastenia Gravis %20 verdiler.Toplamda Balthazard a göre %48 yaptı. Tekrar hastaneye göndermeyeceklerini umut ediyorum.Inşallah sizinki gibi olmaz.Gerçi olsada sonuç değişmez.Rahatsızlıklar kronik.

Cok tesekkürler Sgk sitesinde hesaplamadım burdaki arkadaşlar yadımcı oldu hesapladı e devlete düşen ek ödeme ile..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar haziran 11 teslimat vergi dairesine. Haziran 12 merkezi saglık kuruluşana gönderildi yazıyor internete .calısan memur 1 ay sonra ara sonuçun gelir dedi.siz 4 aydan bahsediyorsunuz .[DROP]g[/DROP]

İllere göre sonuçlarin evise düşmesi farklılık gösteriyor mu? Yani her il veya bölge için Ankara farklı memur mu gorevlendiriyor.

Ben hatay iskenderun vergi dairseni muracat ettim .2. Gün hatay evise düştü birazda çalısan memurla alakalı

Üst Alt