SLM
Arkadaşlar merhaba
Kendi surecimi sizlerle paylaşıyorum
%52 rapor ile 2007 yılında vergi indirimi aldım
2000 sigorta girişi.
18 yıl 4080 güne tanıtım
Şuan 19 yıl 5110 günüm oldu.
2018 Aralık ayında işten ayrılmak için ankara SSK gittim emekli olur yazısını almak için.verdikleri cevap vergi dairesi ile yazışma yapacağız dediler.
Aslında süreç 1 haftalık bir şeyken 1 ay sonra bana bir yazı geldi benden vergi indirimi belgemi isteyen bir yazışma.pek dikkate almadım beklemeye devam ettim.aradan 2 ay geçti SSK gittim durumu sordum vergi dairesi dönüş yapmadı denildi.
Bende vergi dairesine gittim durumu anlattım bana gelen belgeyi gösterdim ve görevli vergi dairesi senmisin dedi bu belge bize gelmesi gerekirdi dedi.yani vergi dairesine gidecek yazıyı bana göndermişler yanlışlıkla. sonra baktı inceledi SSK istediği belgeleri iki dakkada çıkartı fotokopileri bana verdi postayla yarın SSK gönderiyorum dedi.ve vergi dairesinde süreç bitti.
İki sonra SSK gittim emekli olur yazısı ni verdiler.isyerine bildirdim ve işten ayrıldım .
23.05.2019 tarihinde evrakları eksiksiz teslim ettim ve şuan beklemedeyim.
Bugün aradım SSK nedir durum diye vergi dairesinden dönüş bekliyoruz dedi.
Vergi dairesini aradım bizden edilen bir talep yok dedi.
Yine işler çıkmaza girdi şuan.
Pazartesi tekrar SSK gideceğim.
Arkadaşlar merhaba
Kendi surecimi sizlerle paylaşıyorum
%52 rapor ile 2007 yılında vergi indirimi aldım
2000 sigorta girişi.
18 yıl 4080 güne tanıtım
Şuan 19 yıl 5110 günüm oldu.
2018 Aralık ayında işten ayrılmak için ankara SSK gittim emekli olur yazısını almak için.verdikleri cevap vergi dairesi ile yazışma yapacağız dediler.
Aslında süreç 1 haftalık bir şeyken 1 ay sonra bana bir yazı geldi benden vergi indirimi belgemi isteyen bir yazışma.pek dikkate almadım beklemeye devam ettim.aradan 2 ay geçti SSK gittim durumu sordum vergi dairesi dönüş yapmadı denildi.
Bende vergi dairesine gittim durumu anlattım bana gelen belgeyi gösterdim ve görevli vergi dairesi senmisin dedi bu belge bize gelmesi gerekirdi dedi.yani vergi dairesine gidecek yazıyı bana göndermişler yanlışlıkla. sonra baktı inceledi SSK istediği belgeleri iki dakkada çıkartı fotokopileri bana verdi postayla yarın SSK gönderiyorum dedi.ve vergi dairesinde süreç bitti.
İki sonra SSK gittim emekli olur yazısı ni verdiler.isyerine bildirdim ve işten ayrıldım .
23.05.2019 tarihinde evrakları eksiksiz teslim ettim ve şuan beklemedeyim.
Bugün aradım SSK nedir durum diye vergi dairesinden dönüş bekliyoruz dedi.
Vergi dairesini aradım bizden edilen bir talep yok dedi.
Yine işler çıkmaza girdi şuan.
Pazartesi tekrar SSK gideceğim.