Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Tesekkürler mete58 [emoji122]
Bu arada senin son durumun nedir ?
hayırlı bayramlar dilerim

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nisan 18 istanbul sicaklarinda beklemeye devam 😊 sizlerinde bayraminiz mubarek olsun

Mete58

Agustos sonu gibi düşün maaleseff birde vergi dairesine yazı derken [emoji87][emoji86][emoji85] Zor bir süreç rabbim sabırlar versin darısı sizlere [emoji2969]

Evet hayirlisiyla sonuclansinda sabredecez siz atlattiniz hayirli olsun insallah

Allah razı olsun darısı sizlere [emoji4]

Hayırlı bayramlar River ..Evet son hafta alıp basvurumu yaptım [emoji6] 1.6. itibariyle emekli maaşımı bekliyorum şükürler olsun [emoji4][emoji2969]herkese nasip etsin güzel Allahım [emoji2969][emoji1250]

Son düzenleme:
[emoji4]

Son düzenleme:
Mete58

4 ayı kopyalıyorum format hatası deyip kabül etmiyor,tüm dökümü kopyalıyorum sorun nerde anlamadım,diğer yerde hesaplattığımda 1270 tl çıkıyor orada çıkanda aynımı çıkıyorki miktar sgkda fazlamı çıkıyor bilgisi olandan bilgi lütfen

Sayfada gorsel olarak yol gosteriyor ben sgk da sorguluyorum 2900tl cikiyor burada 3200 dogru olan burasi yani normal cikana 200 daha ekleyin

4 ayi isimden itibaren sona kadar kopyalamaniz lazim

Simdi maasin telasi basladi,kacinda alicaz ne kadar alicaz.hic bitmiyor beklemek

Eksik kopyalanan yer vardir simdi denedim sıkıntı yok

River plate

Tahsis son rakamına göre mesela benim 5 ile bitiyor yani her ayın 25 inde ödeme yapılacak demek [emoji4]

River plate

Aaa gerçek mi yeminle benim iş tesadüf olduu Rabbim kalbime göre verdi diyorum..

Son düzenleme:
Mete58

En üstten yani şugünden girişin olduğu zamana kadar kopyalayıp yapıştırıyorum,sorun nerdeki

Telefon yada tablette yapiyorsaniz hata verir bilgisayarda yaparsaniz hata vermiyor

Mete58

Aynen pcde yaptım oldu normal hesapladığım yerde 1270 çıkıyoken oradan 1544tl çıktı doğrumudur bilmiyorum giriş 97,2000 öncesi 747 gün toptamda 7006 gün.

River plate hiç sorma emekli olmanın bu kadar stresli olduğunu bilseydim hiç uğraşmazdım bu kadar 😁😁😁😂

benimde ayın 26 sı ödeme gözüküyor ek ödeme 77 tl çıkıyor banka bilgileri çıkıyor ama maaş belli değil daha 🤓🤓🤓

Mete58

2008 yılı öncesi 4b den 1250 primim var lakin bu hesaplamaya nasıl dahil edebiliriz

Hesaplamaya dahil edemezsin önce sgk dan birlestirmen lazim yanliz soyle bir durum birlestirmeyi emekli olmadan 6 ay önce halletmen lazim sıkıntı yasarsin surec uzar bilgine sunarim bence bir an once birlestirmeyi yap.alisiniz

Mete58

ssk maaş hesaplamada 4b primimde dahil 2008 yılı öncesi 4a ve 4b primlerin hepsini gösteriyo orada sıkıntı yok

Arkadaslar bisey sorcam..simdi temmuz ayinda yuzde 10 emekli zammi var..biz agustos yada eylul ayinda emekli olursak simdi emekli maas uygulamasinda gozuken paranin yuzde 10 fazlasinimi alcaz yoksa sanssizligimizmi olacak bu ?

titanikks
Temmuzda %10 zammı kim laybetmiş de emekli bulmuş?
Zam oranı %5-%6 arası tahmini.

SM-A700FD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt