Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Ramtem
yine bugün sordum sgk il müdürlüğü personeline abo sistemi normal bireyle engelli bireyin aynı olduğunu farklı bir abo sisteminin olmadığını söylediler sizin bu tezinizi gerçekleştiren varmı kısacası örneği varmı abo sistemindeki değişiklik hakkında
Koşulsuz
20 şubata kadar olanlar sonuçlanmıştı sizinkinde bir yanlışlık var sanırım.
Hatta tahminimce önümüzdeki hafta (28/06/2019) şubat ayı komple sonuçlanır diye düşünüyorum.
şubat ayında değişen engelli yönetmeliğinden dolayı 10-15 gün rapor çıkartılamadı buda şubat ayının diğer aylara göre yoğun olmayacağı anlamını taşıyor bence.
burada emekli olupta abo oranlarının aynı olarak söyleyen arkadaşlar var onların teyitlemesi gerek505 2018990 ararsanız 2 dakikada anlatırım.
Kenan2046 evrağın varış tarihini evis ten bakıyorum ama Denizli vergi dairesini arayıp öğrenebilirsiniz dosya numaranız ile birlikte
Evrağın Ankaraya varış tarihini nereden biliyorsunuz? Denizlide eviss yok. SGK dys evrak takipte göremiyorum. Siz nereden bakıyorsunuz.
Ranger76
İlk önce raporumu ve işyerinle ilgili evrakları vergi dairesine götürdüm. Vergi dairesindeki memur hastalıklarınla ilgili tahlil, rapor, film, ilaç raporları ne varsa hepsini getir gönderelim yoksa raporun eksik evraktan geri döner süreç uzar diye uyardı.
Shaky34
Bende götürmemiştim vergi dairesindeki memur uyardı. Ondan sonra tekrar bütün evraklarımı verdim. Ankaraya gönderdiler
Kurum isteyince aralarinda yazişma olur yani hastane kuruma herseyi yolluyorErtugrul Aydın
geçmiş olsun vergi indirimi için vergi dairesinden sevkli hastaneye gittim almış olduğum oranı hastane tekrar üst yazı ile vergi dairesine gönderdi artık hastane yapmış olduğu talilleri ilaç raporlarını gönderdimi göndermedimi bilmiyorum inşallah göndermiştir sizin gibi beklemeyiz kolay gelsin
Şöyle bir soru sormak istiyorum arkadaşlar vergi dairesinden engelli raporu için sevkli gittiğimiz hastane rapor sonucunu vergi dairesine tahlil ve raporlarla berabermi gönderiyor sadece rapor sonucunumu gönderiyor bekleyiş arasında bir de bu dert olmaya başladı bklen arkadaşım yazsbilirmi