Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

kadmaster

Hayirli olsun bugun iyi haberler gelcek herkezden sanirim

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın arkadaşlar 3 gündür arıyorum ankara hic bir telefona cevap vermiyo 11 şubat ankara raporun varış tarihi hala haber yok

Umityalcin

Eeg yi çektirmemek hastanenin suçu bunda bizim günahımız ne çektirselermiş bize zorla epilepsiden oran verin demedik ki ilaç raporum kandaki ilaç oranı birebir örtüşüyo kaldıki eeg çektirirken nöbet geçirmiyeceğim o zaman bizde epilepsi yok mu diyecekler eeg bir çözüm değil ama hastane istemeliydi belki önceden çektirdiklerimi umarım kullanırlarda uzun bekleyiş ardından ikinci bir bekleyiş olmaz

Gib.gov.tr den bakabiliyorsun

https://ivd.gib.gov.tr sanırım bu adres. Burada resimdeki yere bakıyorum. Orada da gözükmüyor. Ankarayı merkez sağlık kurulunu aradım. 7 değişik memurla görüştüm. Onlarda bulamadılar. Bir evrak Denizliden Ankaraya 40 günde nasıl ulaşamaz anlayamıyorum. Kayıp olabilir mi acaba? Kaybolursa prosedür nasıl işleyecek?
ks2htp.jpg

Kenan2046
benimde vergi dairesinden 14 mayısta gönderildi Ankaraya gib.gov.tr sitesinden görülmüyo Ankarayıda aramadım henüz erken diye nasl öğrenebilirim evrağın Ankaraya varıp vamadığını

Simdi görüştüm 3218 ile 11 şubat hala çıkmamış yarın çıkabilir bida arayin dedi

Alp74

Çekildi zaten oranlar ona göre veriliyor,karar verilemedi diye emg,ilaç raporu ve detaylı muayene istediler 3 4 ay attılar

Umityalcin

benden istemediler eeg sadece kan talili ve ilaç raporlarına baktı dr ona göre oran verdi %20 olarak belirtti oranı umarım Ankara bunu benden istemez

Ankarayla goruşenler mutlaka hangi ay gun alsinlar paylasirlarsa sevinirim burdanda

@Kenan2046
Evrak kaybolmaz gozden kacmistir bunu senden alan kisi zaten kayiti vardir kendi ismi cismi internaktif vergide

@Alp74
Eviss duser beklerseniz ben elden mart 7 teslim. Ettim nisan 1de ankara gitti evisse dustu sen ginede ara vergi dairesini bil gi edin kafan rahat olsun

@Kilic44
Yani 11 şubat talar

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet arkadaşım 11 subattalar dedim cok fazla sürmedi onaylama 27bin dosya var dedi 4.5 ay sürüyor artik çıkması dedi memur

Vergi dairesinden Ankaraya 14 mayısta gönderildi evisste kayıt yoktur diyo kaç ayda eviss e geçiyo

11 haziranda evraklari iskenderun vergi dairesine teslim ettim 12 sine internete duştü memur 1 ay sonra ara Ankaradan gelir dedi.Raporum yeni ama bandrollu

Şimdi saat 15:00 itibari ile ankarayı aradım sonucun sisteme düşmediğini söyledi. Yani bu tarihlerin kuruldan çıkmış olabileceğini (benim raporum 7 şubat ankaraya varış) ancak yazım aşamasında olduğu için sisteme düşmediğini bu nedenle görülmediğini haftaya büyük ihtimalle sistemde görülebileceğini söyledi memur arkadaş. Bilgilerinize...

Genelde sonu 32 04 olan numaradan telefona bakılıyor. Aramak isteyen diğer numaralarda dahil olmak üzere ısrarlı arasınlar. Ben 15 dk aradım ve sonrasında telefona bakıldı.

slm arkadaşlar ben şimdi 3218 nolu telefona ulaştım bir bayan açtı çok kibar ve ayrıntılı anlattı sağolsun haftaya büyük ihtimalle şubat ayının tamamen biteceğini ay aybaşında mart ayına başlamız oluruz dedi benim 6 mart siz 2 temmuz gibi arayın dedi çok iligilendi geçen gün aradığım 32 04 nolu telefondaki bey isim soyisim aldıktan sonra galiba ezberlemiş 1 ay sonra 1,5 ayı bulur bekliceniz somut bir ses tonuyla söylüyor herkese hayırlı ve güzel haberler gelsin inşallah

Camdibili2

Amin inşallah bende dün aradım 19 martta ellerine ulaşmış .Bir erkek memur ezberlemiş gibi 1-1,5 aya sonuçlanır ,Artık raporların sonuçlanması 5 ayı buluyor dedi.Şaka gibi birde yaz tatili geldi raporlar daha da uzar.Herşeyi vermiştim ilaç raporları, hastane epikrizi, emg sonucu,son kan tahlilleri .kullandığım ilaçlara varana kadar inşallah eksik evrak var demezler.Bir 5 ay daha beklemeyiz.

Arkadaşlar Eviss sisteminde gözüktü.darısı gelmeyen arkadaşlara.bu yayınlayacağım bilgiler en azından sürenin ne kadar sürdüğünü gösterir.

Rapor Sonucu: OLUMLU
Kayıp Oranı: %45
Engel Derecesi: 3. Derece
Yararlanmaya Başladığı Tarih: 02.01.2019
Yararlandığı Süre: DEVAMLI
Yararlanacağı Son Tarih:

DOSYA HAREKETLERİ

Evrakın Tarihi Evrakın Sayısı Yapılan İşlem

21.12.2018 Mükellef dosyası oluşturuldu.
21.12.2018 Başvuru belgesi/dilekçesi alındı.
21.12.2018 Hastaneye sevk edildi, rapor bekleniyor.
11.02.2019 Hastaneden yazı geldi.
02.01.2019 Rapor alındı.
13.02.2019 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
18.06.2019 Olumlu sonuçlandı, yazıları hazırlanıyor.

Ahmet444 insallah sizden olumlu haber bekliyoruz arkadan bende geliyorum evrak eksik diye geri dönmez inşallah hayırlı güzel haberler alırız

Camdibili2
Inşallah sanırım beraber müjdeli haberi alırız.tarihler aynı sayılır.Eksik evraktan geleceğini sanmıyorum ben bütün evrakları heyet kuruluna vermiştim.Birer adette fotokopisini kendime aldım.

Normalde benim iş çoktan bitmişti.Kalp ve göğüs hastalıkları beni 1 ay yakın beklenti kalpten tee ( kamera ile kalbe bakltilar) eko derken 20 gün ordan 15 günde göğüs hastalaliklarini bekledim yoksa ocak 15 evrakları heyete vermiştim
frontozaa
İnşallah

17.12.2018 hastane rapor bekliyor
04.03.2019 maliyeye gönderildi.Ankarayı aradım 1martta variş evise bağlı kalmayın geç guncelliyorlar.benim arkadaşın evrağı işyerine geldi evrak geldikten sonra evise düştu

Ahmet444 bende 22.10.2018 de rapor icin basvuru yaptım 18.2.2019 da heyet raporumu aldım o ara çalısmadigım icin ben elden vergi dairesine elden teslim ettim 4.3.2019 izmir vergi dairesine verdim 6.3.19 da Anka ya varış bekledigimize değer inşallah

Ahmet444 önümüzdeki ay kesin olur. Şubat ayın az olduğunu söyledi telefondaki bey mart ayına erken başlanır demişti.inşallah öyle olur.
hayırlısı.herkesin bir an önce cevaplanır da beklemek zorunda kalmaz kimse.
Alp74 4 ay 10 gün say üstüne en azından benim öyle oldu genelde hep böyle oluyor eylül sonu gibi tahminim inşallah daha erken olur.

Üst Alt